Cauta in 21.294 retete
Ingrediente 6 portii – Mancare de prune cu orez 100 gr orez, 50 gr zahar, 250-300 gr prune uscate , 25 gr faina, 50 ml ulei , 1 baton de scortisoara. Mod de preparare Orezul se fierbe in 500 ml apa cca 20 min. Prunele se tin in apa calduta cca 2-3 ore, sa se inmoaie, dupa care se spala bine si se pun la fiert intr-o cratita cu 1l apa si batonul de scortisoara. Cand prunele sunt aproape fierte se ia cratita de pe foc , se indeparteaza batonul de scortisora si scoate prunele intr-un bol. Se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
600 gr. ciuperci, 3-4 cepe, 4-5 rosii mari, 3 linguri ulei, marar si patrunjel tocat, sare, piper Mod de preparare: Se curata ciupercile, se spala bine si se taie bucati. Ceapa taiata subtire se prajeste usor in ulei, se adauga ciupercile si rosiile curatate de pielite si seminte taiate felii, sarea, piperul si verdeata. Se lasa sa fiarba incet, pana cind scade bine de tot. Mod de servire Se poate servi calda, insa este mult mai gustoasa rece
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pana fierb orezul si legumele. Mincarea trebuie sa fie legata. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fierbe inca 1/2 ora, observind ca mincarea sa fie acoperita cu lichid ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si se toarna peste intreaga mincare. Se introduc la cuptor timp ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si la sfirsit se sareaza. Mincarea este gata cind orezul s-a umflat ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se ia depe foc si mincarea se sareaza dupa gust si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cocoloase si apoi se toarna peste mincarea pentru care a fost pregatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sarate suficient. Mod de servire Mincarea se serveste rece, ca fel ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa. Cum e gata, se ia mincarea de pe foc si se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... inmoaie. Inainte de a se servi mincarea, se adauga smantana si putina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de telina si rosile intregi. Mincarea se tine la cuptor 15 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de servire Cind se serveste mincarea la masa, se presara cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. ciuperci, 250 gr. iaurt, 2 linguri faina, o ceapa mare, sare, piper, ulei, cimbru Mod de preparare: Se taie ceapa si se caleste in ulei; cind a devenit sticloasa se adaunga cimbrul si ciupercile taiate bucatele. Se calesc citeva mminute. Faina se amesteca in iaurt si se toarna peste ciuperci. Se lasa la fiert pana ce mincarea are o consistenta pastoasa. Optional se pot adauga la mincare si bucatele mici de branza moale.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fiarba la foc mic. Cind mincarea este pe jumatate fiarta se ... servire Inainte de a se servi, mincarea se orneaza cu patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Noi mai mancam paste fainoase si am incercat mai multe variante dar nici una nu ne-a placut mai mult decat varianta asta cu sos de carne. In afara de faptul ca se face foarte usor este si foarte satioasa, asa ca poti sa mai pacalesti familionul sa sara peste o masa :D Ingrediente: - carne tocata (cel mai bun mi se pare amestecul de porc-vita, plus ca este si la indemana oricui) - ceapa - usturoi - rosii taiate, in suc propriu - masline - spaghete - sare, ulei Mod de preparare: Intai de toate...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... de afumatura.Cind se ia mincarea de pe foc, se presara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui mare, 3-4 linguri ulei, 2 cepe, 1-2 legaturi marar, 2-3 legaturi patrunjel verde, sare Mod de preparare: Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul si ceapa taiata marunt. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie de citeva ori si se pun in cratita peste carnea preparata. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pana mai scade zeama.
Reţetă de pe www.retete-bune.com