Cauta in 21.435 retete
... forma speciala); 8-10 fire de menta, cu frunzele indepartate si tocate ... fiert pastele, doua fire de menta si sare. Lasa la fiert ... de tot. Arunca firele de menta. 2. Transfera mazarea si pastele intr ... feta, salata arugula, firele de menta ramase, coaja rasa si jumatate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1 legatura de patrunjelul 2-3 fire de menta 2 fire de busuioc sare si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pepene galben taiat frunze de menta proaspete pentru ornat Sos de ... de masline 1 lingurita de miere 2 lingurite menta proaspata tocata sau 1 lingurita menta uscata boia iute (optional) Mod de preparare: 1. Se amesteca, intr ... serveste ornat cu frunze de menta. Se consuma rece sau la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lamaie 2 linguri cu frunze de menta, taiate marunt sare si piper ... struguri ramas, zeama de lamaie, menta, sarea si piperul. Acopera vasul ... de a servi, garniseste fiecare bol de supa cu frunzulite de menta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... blender; zmeura si frunze de menta, pentru ornament. Mod de preparare ... cu zmeura si frunze de menta si apoi serveste bauturile invitatilor ... ; 1/4 lingurita de frunze proaspete de menta, maruntite. Mod de preparare: Toarna ... lamaie in fiecare pahar. Presara menta maruntita deasupra bauturii si serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Kahlua, cafea, frisca, crema de menta. Turnati cafeaua peste Irish Whisky ... frisca si cu crema de menta si decorati cu o cireasa. Cafea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sos de soia; frunze de menta sau de busuioc, pentru ornare ... ceapa taiata marunt, frunzele de menta sau de busuioc, precum si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zmeura; zmeura; frunze de menta. Mod de preparare: 1. Introdu in ... cu zmeura si frunze de menta. Se serveste imediat. Pont: Lasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si adauga o frunza proaspata de menta, pentru prepararea unui Rosy Rum ... suc de merisor; frunze de menta proaspete, pentru decor. Mod de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; frunzele de la 1 legatura de menta proaspata, tocate marunt; 2 linguri ulei ... cu zeama de lamaie si menta. Stropeste uleiul de masline peste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinetele se taie rondele si se pun pe gratar. În timp ce se fac vinetele, amesteca într-un vas restul ingredientelor pentru a obtine un sos delicios. Amesteca feliile coapte de vinete cu sosul rezultat si pune amestecul pe felii de pâine prajita. Pofta buna! Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune apa la fiert, dupa care se adauga mazarea, sarea, piperul si uleiul, lasându-se pe foc aproximativ 5 minute. Dupa ce ai oprit focul, se lasa câteva minute la racit, dupa care se toarna ingredientele într-un blender. Se adauga frunzele de menta si untul, dupa care se mixeaza pâna se obtine consistenta dorita.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se fierbe 3-4 minute în apa cu sare, iar pentru a-si pastra prospetimea si culoarea se pune rapid în apa cu gheata pentru a opri procesul de gatire. Se pun toate ingredientele în blender si se mixeaza pâna când obtii o crema delicioasa. În functie de consistenta finala dorita poti sa mai adaugi apa. Supa-crema de mazare se consuma cu crutoane si fulgi de ardei iute. Nu se va pastra la frigider. Daca vrei sa faci mai multe portii si sa o pastrezi la frigider trebuie sa o lasi sa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Migdalele se maruntesc în robotul de bucatarie, dupa care se adauga curmalele si se mixeaza pâna când obtii un aluat lipicios. Se adauga cacaua, untul de migdale, uleiul de cocos si uleiul de menta. Se formeaza bilute mici care se dau prin cacao sau prin fulgi de cocos. Se pastreaza la frigider.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune vinul cu zaharul într-o tigaie la fiert, mestecând pâna când zaharul s-a dizolvat. Lasa aproximativ 2 minute la foc si apoi pune-o deoparte. Amesteca pepenele, capsunile, strugurii si menta într-un vas pentru salata. Toarna amestecul cald cu vin peste si amesteca. Acopera-l si lasa-l în frigider la racit aproximativ 2 ore.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazarea se spala bine si se fierbe in apa cu sare. Cand este gata fiarta, se spala cu apa calduta si se lasa la racorit. Pentru preparare se foloseste blenderul de mana, in care sunt pasate boabele impreuna cu menta proaspata. Amestecul se subtiaza doar cu ulei de masline si cu zeama de lamaie. Se gusta pe parcursul prepararii, pentru a echilibra aromele. Se serveste pe paine prajita sau alaturi de cartifi copti la grill. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legumele. Se adauga patrunjel si menta verde, apoi se paseaza amestecul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro