Cauta in 138.855 retete
... enumerate toate categoriile de aditivi alimentari. Voi incerca sa fiu cat ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... , nu a avut parte de o educatie alimentara. Din fericire, nici nu era ... ultimii 50 de ani industria alimentara s-a schimbat substantial, iar in ultimii ... sa incepeti sa-i faceti educatia alimentara. Sa mancati cu el, sa ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sodiu este considerata sare de regim iar sodiul poate fi inlocuit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cazurile, amelioreaza atractivitatea vizuala a produsului alimentar final. Pot fi naturali sau ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Mustar dulce - se face din boabe de mustar deschise la culoare. Este ideal pentru sosuri si pentru a da gust salatelor. Mustar mediu iute - este mustarul de masa, facut din amestec de boabe deschise si inchise la culoare. Este foarte bun la frigarui, carnati. Mustar iute - este facut aproape numai din boabe maronii. Mustar Dijon - specialitate de mustar veche, iute, care se prepara amestecandu-se in must. Mustar Colman - specialitate de mustar foarte fin si iute, realizat din combinatia a...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Clasificare si prezentare Grupul E100-colorantii Grupul E200-conservatorii
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Mod de Preparare: Incepem cu crema patisiera: punem la fiert laptele cu jumatate din cantitatea de zahar si vanilia. Cu ajutorul unui robot mixam ouale cu restul de zahar si un praf de sare pana devin albe. Adaugam maizena si apoi laptele cald. Dam pe foc si invartim cu ajutorul telului pana se intareste, atentie nu trebuie sa se prinda. Cand s-a intarit stingem focul si lasam sa se raceasca. Intre timp, batem spuma untul pentru crema de migdale cu zaharul. Adaugam ouale unul cate unul si la...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente. In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta untoasa. Incalziti cuptorul la th. 6-7 Ungeti o tava cu unt si varsati compozitia, dupa care o dati la cuptorul incalzit, 30 min. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Ingrediente: 1 iaurt (paharul de iaurt este masura) 2 pahare de faina 1/2 pahar de zahar 1/2 pahar de ulei 3 oua 1/2 pachetel praf de crescut 1 pachetel zahar vanilat arome dupa gust Preparare: Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente. In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Acest jurnal l-am deschis pentru a tine o mica evienta a alimentatiei.Nu il scriu pentru a fi un model de urmat.Sunt alegerile mele in care incerc sa am o alimentatie cat mai echilibrata. Nu recomand acest meniu ca fiind unul sanatos.Fiecare isi alege modul de a se hrani. 28ianuarie Masa1:terci de ovaz cu miere fructe de padure si banana M2:salata cu rosii cherry salata verde ardei gras ardei iute ceapa masline si ton M3:un castronel ciorba legume si putin sote de ciuperci cu o lingura de ...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Incepem cu crema patisiera: punem la fiert laptele cu jumatate din cantitatea de zahar si vanilia. Cu ajutorul unui robot mixam ouale cu restul de zahar si un praf de sare pana devin albe. Adaugam maizena si apoi laptele cald. Dam pe foc si invartim cu ajutorul telului pana se intareste, atentie nu trebuie sa se prinda. Cand s-a intarit stingem focul si lasam sa se raceasca. Intre timp, batem spuma untul pentru crema de migdale cu zaharul. Adaugam ouale unul cate unul si la final pudra de ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Se pregateste un aluat din cele de mai sus, cam ca pentru cozonac . Eu l-am facut la Map. Se lasa la odihna pana tripleaza de volum. Totul depinde de faina folosita, ajustati ingredientele, in special lichidul in functie de gradul de umiditate. Merele se curata si se taie in cuburi. Se face un caramel pe uscat cu mare grija sa nu se arda. Adaugam merele si le lasam sa se patrunda pana cand caramelul este topit si merele sa fie bine trecute prin caramel. Din aluat se pastreaza o mica particica...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Mixam ceapa cu ciupercile si usturoiul, amestecam totul cu carnea, adaugam oul. Maiaua format trebuie sa se tina insa sa fie aerata. Cu ajutorul unui pahar sau a unei forme, taiam cercuri din foile de aluat. Asezam pe o tava cu hartie de copt un pahar din ceramica lacuita si in jurul lui depunem 5 cercuri. Ungem marginile fiecarui cerc cu ou batut si ii umplem centrul cu compozitia de mai sus. Acoperim cu urmatoarele cercuri taiate in foetaj. Continuam prin a forma un nou cerc in jurul...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Varsati iaurtul intr-un vas dupa care, spalati paharul de iaurt; acesta va servi de masura pentru celelalte ingrediente. In vasul cu iaurt, amestecati toate celelalte ingrediente: 2 pahare faina, zaharul, uleiul, ouale, praful de crescut si aromele. Amestecati totul cu telul pana obtineti o pasta untoasa. Incalziti cuptorul la th. 6-7 Ungeti o tava cu unt si varsati compozitia, dupa care o dati la cuptorul incalzit, 30 min. Mentiuni: Sfaturi: acoperiti cu o foaie de aluminiu prajitura, daca...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... 2 ardei grasi rosii 3 linguri amidon alimentar 2 linguri patrunjel verde sare piper ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , 3 pachetele de zahar vanilat, colorant alimentar (optional.eu am folosit de ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... g zahar ulei sare 1 lingurita bicarbonat alimentar Mod de preparare Puneti branza ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... praf de sare 1/2 lingurita amidon alimentar Pregatesti asa: Intr-un vas ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... sare/piper 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com