Cauta in 75.653 retete

mazurca

Pagina 1 din 1
... se pot aseza sub salata. Mazurca Ingrediente : 6 oua, 300 g. zahar pudra ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mazurca Ingrediente 6 oua, 300 g. zahar pudra, 300 g. faina, 200 g. nuci, 100 g. stafide, unt pentru uns Preparare Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Cand se raceste, se taie in forme diferite. Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
6 oua, 300 g. zahar pudra, 300 g. faina, 200 g. nuci, 100 g. stafide, unt pentru uns Mod de preparare: Zaharul se freaca cu galbenusurile adaugate pe rand, apoi faina, nucile taiate bucatele si stafidele. Albusurile se bat spuma tare si se amesteca usor cu compozitia, apoi se toarna intr-o tava tapetata unsa cu unt si se coace la foc potrivit. Cand se raceste, se taie in forme diferite.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 200 gr zahar pudra, 200 gr faina, 1 pahar nuci taiate, 1/2 pahar stafide, unt Mod de preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile care se pun pe rind, unul cite unul, se adauga faina, nucile si stafidele si la urma albusurile batute spuma. Se amesteca usor si se toarna totul intr-o tava dreptunghiulara, asternuta cu hirtie unsa cu unt. Se coace la foc potrivit. Cind este gata se rastoarna pe un fund de lemn, se acopera cu un servetel si se lasa sa se raceasca. Se taie bucati patrate...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cele patru galbenusuri se freaca cu zaharul si cu nucile pisate si se amesteca cu smochinele date prin masina, praful de copt, faina, albusurile batute spuma. Tava se unge bine cu unt si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia si se coace, se pudreaza cu zahar si se taie în felii ca de tort. - 4 oua, 1 1/2 pahar zahar pudra, 1 1/2 pahar nuca pisata, 1 1/2 pahar smochine date prin masina, 1 vârf de lingura praf de copt, 1 pahar faina.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Mazurca Cu Migdale Ingrediente 200 gr. unt proaspat, 200g zahar pudra ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
200 gr. unt proaspat, 200g zahar pudra, 3 oua, 1/4 pahar migdale pisate, 200 gr. faina, 1 praf vanilie, unt pentru forma Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu zaharul si se adauga galbenusurile unul cite unul. Se freaca foarte bine pentru ca sa se obtina o crema. In aceasta crema se pun migdalele si vanilia, se amesteca, apoi se adauga faina, iar la urma albusurile batute spuma. Se coace intr-o tava unsa si captusita cu hirtie, la foc potrivit. Cind este gata, se taie dupa plac.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Autor : Cristina P Am facut o prajitura mazurca in care am utilizat multe ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com