Cauta in 142.266 retete
... inmoaie. Se adauga carnea de manzat taiata cubulete si se lasa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am pus ceaunul la incins cu 100 ml ulei,am adaugat carnea taiata cubulete si cand s-a prajit bine pe toate partile,am adaugat ceapa(mai putin cozile de la ceapa verde),am calit putin ceapa,am adaugat 2 lg.rase cu boia de ardei dulce,tubul de pasta de gulas si am pus aprox.1 l apa fierbinte.Am lasat la foc pana a fiert carnea(daca scade apa mai adaugati apa fierbinte si asta pana e fiarta carnea...eu de data asta,luand plasa cu carnea,am adaugat cred ca vreo 10 l in total). Cand carnea e...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se taie bucati de muschi care se bat cu ciocanul de carne, se dau prin faina, se prajesc in unt la foc mic, acoperit. Cand sunt aproape gata se presara cu sare si piper si se continua prajitul. Se servesc cu legume sote, sau amestec mexican, din comert, care dupa ce a fiert, se scurge de apa si se caleste in unt fierbinte. - 1 kg carne de manzat, 2 linguri cu unt sau ulei, sare, piper.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se taie bucati de muschi care se bat cu ciocanul de carne, se dau prin faina, se prajesc in unt la foc mic, acoperit. Cand sunt aproape gata se presara cu sare si piper si se continua prajitul. Se servesc cu legume sote, sau amestec mexican, din comert, care dupa ce a fiert, se scurge de apa si se caleste in unt fierbinte. - 1 kg carne de manzat, 2 linguri cu unt sau ulei, sare, piper.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Muschiul curatat de grasime si de pielite se da prin masina de tocat de 2-3 ori apoi se amesteca impreuna cu galbenusul, cu ceapa tocata foarte marunt, cu patrunjelul tocat marunt, piperul si sarea. Compozitia se freaca bine cu o lingura, adaugând treptat ulei. Dupa gust, se adauga suc de lamâie. Se serveste cu felii de lamâie si cu galbenusul fiert, la mijloc. Ceapa si caperele pot fi servite separat. - 500 g muschi, 1 galbenus fiert, 1 ceapa mica, 25 g mustar, ulei, fileuri de ansoa,...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente 1 kg de carne, 3-4 cepe, o lingura de pesmet, o lingura de vin, 1 ou, grasime, sare, piper, verdeata Mod de preparare Alegeti carne de la piept. Scoateti coastele cu grija si cu un cutit, foarte bine ascutit, despartiti carnea pe trei sferturi, ca un buzunar, in care puneti umplutura. La 1/2 kg de carne tocata, adaugati o lingura plina cu pesmet, o ceapa tocata fin si inabusita in grasime, o lingura de vin, sare, piper, verdeata tocata si un ou crud. Omogenizati amestecul, umpleti...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se iau fleicile, se curata de pielite, se ung cu ulei si se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se tin o ora inainte de a le frige. Se frig pe gratar, pe ambele parti. - 1 kg fleica, ulei, sare, piper, usturoi, cimbru.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se curata varza, se spala si se opareste in apa clocotita. Se scoate, se pune la scurs in sita. Se taie marunt varza si se caleste in ulei. Carnea se toaca. Ceapa se taie marunt si se amesteca bine cu carnea. Se pune untul intr-o cratita, se adauga compozitia de carne si se lasa sa fiarba amestecând mereu pâna incepe a se rumeni. Se da deoparte, se amesteca oul batut, patrunjelul verde tocat, sare, piper. Se unge o cratita cu unt (untura), se asaza un strat de varza calita, peste ea se...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... Cu Limba Ingrediente 1/2 kg limba manzat sau porc, 200 g masline, 3 cepe ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... porc, burta (bletul), ceafa de manzat, condimente, sare, piper, usturoi Retete ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Dupa ce a fost fiert si curatat de pielita, creierul se taie in felii groase. Se dau feliile prin faina, ou batut, apoi prin pesmet fin si se prajesc usor pe ambele parti in uleiul fierbinte. - Creierul de vaca sau manzat, se tine in apa rece cu sare, apoi se fierbe in apa cu legume sau otet. Sunt necesare: un creier de vaca, 2 oua, 2 linguri cu faina, 3 linguri cu pesmet, ulei, legume sote, dupa preferinta.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... iute, sare, intestin subtire de manzat Preparare BABIC, este un un ... sa fie intestin subtire de manzat de cel putin 200 kg ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... de ostropel din carne de manzat, numai buna pentru o masa in ... . Ingrediente: - 600 gr cubulete de manzat - 100 ml de ulei - o ceapa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... inmoaie. Se adauga carnea de manzat taiata cubulete si se lasa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Carnea de manzat se curata bine si se da intr-un ... la fiert. Cand vedem ca manzatul incepe a fierbe, adaugam fasolea verde ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si sunt gata de servit alaturi de rasolul alb de manzat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Muschiul de manzat cumparat gata feliat, se asezoneaza cu condimente de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... toarna sosul peste antricoatele de manzat.Se poate folosii la fel ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se toaca carnea si se amesteca cu ceapa tocata, oua, orezul, pasta de tomate, verdeata si faina. Se framanta bine. Din acest amestec se formeaza mici perisoare care se tavalesc prin faina sa nu se desfaca la fiert.Se pune o oala la foc cu 2-3 linguri de ulei si se adauga legumele tocate marunt (mai putin rosiile care se pun la foc dupa ce a fiert zarzavatul) si se lasa sa se caleasca cateva minute, se adauga cam 3-4 l de apa. Cand legumele aproape au fiert se adauga orezul si rosiile date pe...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se taie carnea cubulete,apoi se pun intr-o cratita in care am pus uleiul si untul.Se lasa cat sa se rumeneasca putin sa prinda o crusta,apoi se adauga supa de carne sau apa cat sa le acopere.Se fierbe la foc mic pana este aproape gata,apoi se adauga vinul,zaharul si sucul de rosii si se mai lasa sa fiarba pana ce carnea este facuta bine. Se condimenteaza cu sare si piper,apoi se adauga smantana pentru gatit,sosul soia si usturoiul tocat marunt,se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga...
Reţetă de pe www.bucataras.ro