Cauta in 21.294 retete
... pulpa de berbec, 2 linguri grasime, 2-3 cepe, usturoi, 1 morcov, 1 pastirnac, 1 telina, 1 patrunjel ... Mod de preparare: Se curata pulpa de pielite si grasime. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gaina de 1,2 kg, sare, piper, 4 linguri ulei, 5 cepe, 2 catei usturoi, 400 ... , maghiran tocat Mod de preparare: Gaina se taie in bucati, se ... pun in cratita impreuna cu gaina. Se toarna supa, semintele de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... portii de carne de gaina, 4 gutui frumoase, 2 linguri faina, 2-3 linguri untura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gaina fiarta, 150 g orez, 3 linguri cascaval ras, sos de rosii; S o s u l: 100 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gaina potrivit de mare, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 telina, 1 pastirnac, 1 ceapa, 2 boabe iehibahar ... , 3 l apa, sare Mod de preparare: Gaina, curatata si spalata, se pune ... la foc mic pana cind gaina este aproape gata. Se adauga ... pana sunt gata. Se scoate gaina, se taie frumos in bucati ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa, 50 gr. slanina, 2 linguri ulei, 7-8 catei usturoi, sare, piper ... inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg pulpa de porc, o legatura patrunjel verde, un kg cartofi, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
pulpe de pui, condimente, sare Mod de preparare: Se spala pulpele de pui si se usuca cu un servetel de bucatarie. Se condimenteaza dupa gust (fara sare). Se porneste cuptorul de aragaz si se incinge bine. Intr-o tava de aragaz se pune un strat gros de aprox. 2 cm de sare de sac. Se asaza in tava pulpele de pui si se da la cuptor. Cind s-au rumenit pe o parte, se intorc pe partea cealalta. Mod de servire Se pot servi cu piure de cartofi sau...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se curata pulpele de piele si de grasime ... . Se incalzeste cuptorul, intre timp pulpele se dau prin pesmet. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gaina de 1-1,5 kg , zarzavat (morcovi, telina, patrnjel, pastirnac, praz) - 250 de ... , o legatura patrunjel. Mod de preparare: Gaina se curata, se spala si ... , la foc potrivit. Carnea de gaina tinara este fiarta in circa 1,5 ore, cea de gaina batrina in 2 - 2,5 ore.In timp ce se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gaina potrivita dar grasuta, 5-6 ciuperci, 1 cescuta orez, 1 lingurita paprica dulce (boia ... 1/2 lingura de unt. Se umple gaina si se coase, dupa ce ... linguri de apa. Se asaza gaina deasupra si se da la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... piept de gaina, miez de franzela muiat in lapte, 6 oua, unt ... prin masina un piept de gaina crud la care se adauga ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pulpe de pui, piper alb, boia de ardei, sare. Mod de preparare: Se pregateste o tava de cuptor in care se aseaza un strat de aproximativ 1 cm sare mare. Se spala pulpele, se sterg bine intr-un prosop, se condimenteaza cu boia de ardei, piper alb si se aseaza in tava cu sare si se introduc la cuptorul incins. In timpul coacerii se intorc pe ambele parti. Mod de servire Se pot servi cu garnitura de cartofi piure, natur sau prajiti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpa de vitel, 100 g slanina afumata, 2 capatini usturoi, 4 linguri grasime, ceapa ... si mai gustoasa parte din pulpa este capacul; fricandoul se prezinta ... strecoara. Se serveste in sosiera. Pulpa se mai poate impana numai ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... pulpe mari de pui, sare, piper, 3 grapefruit roz, 125 ml vin ... Mod de preparare: Se spala pulpele, se sterg si se condimenteaza ... de vin si se pun pulpele in acest amestec pentru 2 ore ... cu gemul. Mod de servire Pulpele de pui se servesc alaturi ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se prajesc bucatile de gaina in 2 linguri de ulei, se adauga ... sau rece. - 6 portii de carne (pulpe, piept etc), 4 linguri ulei, 200 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. pulpa de porc, 2 cepe, 500 gr. rosii, 1 pahar de vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se curata pulpa de pielite si de grasime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 1/2 kg. pulpa de vitel, unt sau untura, sare, piper Mod de preparare: Se pune sare pe pulpa, se tine 1/2 ora sa se patrunda, dupa care se sterge bine cu o cirpa, se pune intr-o tava, se unge cu unt sau untura. Se da la cuptor la foc potrivit 1 1/2 ora . Se unge din cind in cind cu zeama pe care o lasa. Mod de servire Pulpa se taie felii, se serveste cu cartofi sau legume si cu sosul din cratita scurs de grasime si care a mai fiert cu o...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cristina Timp preparare: Nespecificat Ingrediente: 1.) o gainA,,AE' taiata A?A(R)n doua parti 2.) 3 cartofi ... ' si o ungem cu ulei. Asezam gaina desfacuta in doua si o presuram ... . Punem cartofii taiati cubulete imprejurul gainii si o lasam la copt pana ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro