Cauta in 142.244 retete
... De la pulpe se scoate osul, se bate cu bÄ?tÄ?torul de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ) si in alt vas roman separat cele 10 bucati de pulpe superioare.Specific ca de aceea am pus si 1 cutie de rosii ... cand in cand boia de ardei dulce. Peste vasul cu pulpele superioare de pui am pus si cele 2 linguri de suc de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... preparare: 1 ora (complexitate medie) Ingrediente: * pulpe superioare de pui * ciuperci de conserva * 1 morcov, * castravete + gogosar murat * marar ... * Mod de preparare: De la pulpe se scoate osul, se bate ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... preparare: 50 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 caserola de pulpe de pui superioare sare 1 kg cartofi rosii smantana verdeata. Mod de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... redusa) Ingrediente: 1 borcan 820 ml fasole verde pusa pe iarna 4 pulpe superioare 1 ceapa 2 linguri pasta de gogosari 3 catei usturoi marar verde sare ... si o cana cu apa. Adaugam pulpele fara pielita si lasam sa ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... Timp de preparare: 1 ora si 10 minute (complexitate medie) Ingrediente: 8 pulpe superioare 8 cartofi mai mari usturoi 1 pahar vin alb sare piper boia ... cimbru se face un bait. Pulpele spalate si curatate se cresteaza ... punem hartie de copt, asezam pulpele si cartofii dati cu sare ... sunt bine patrunsi. Se servesc pulpele cu aceste acordeoane si cu ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... preparare: 50 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 700 g mazare verde congelata 4 pulpe superioare de pui 1 ceapa 2 linguri pasta de gogosari 2 linguri ulei patrunjel ... sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, pulpele fara pielita, sare, piper si ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Pulpe superioare de pui 1 kg Cartofi 1 kg Oua 2 buc Ulei 200 ml ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... pulpa: superioara de pui, 8-10 cimbru: - sare: - rozmarin: - miere: - piper: alb boia ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
Iti trebuie: 4 pulpe superioare de pui 1/2 kg rosii foarte bine coapte 5 catei de usturoi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... o adaptare dupa reteta Martei Stewart si este absolut delicioasa! Ingrediente: - 8 pulpe superioare de pui (puteti folosi si pulpe intregi sau piept) - 100 gr ... . A doua zi, incingem gratarul, punem pulpele pe gratar, avand grija sa ... am indepartat pielea de pe pulpe (incerc sa nu ma joc ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
De trebuinta 6 pulpe superioare de pui 100 gr de alune 200 gr de pesmet ...
Reţetă de pe www.retete-istete.ro
Iti trebuie: 4 pulpe superioare de pui 3 linguri pasta de rosii 4 catei de usturoi 1 ceapa ... de patrunjel. Pregatesti asa: Dezosezi pulpele, le cureti de piele, le ... si le usuci bine. Tai pulpele de-a lungul, formand felii mai ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 8 pulpe superioare dezosate 500 ml vin alb 2 cepe 1 morcov frunze de telina ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... uleiul de masline si prajiti pulpele, pana se rumenesc uniform. Adaugati ... , cu ceapa, ardei gras, prune uscate si condimente locale, specifice. - 8 pulpe superioare, 2 linguri ulei de masline, 3 cepe, 1 lingurita praf de ghimbir, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... Cu Carne De Pui Ingrediente 3 pulpe superioare de pui; 4 cartofi; 2 morcovi; o ceapa mai mica;1 lingura faina, 1 lingura ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ola la la Ingrediente Ingrediente: 3 pulpe de gaina mari, 500 gr. ciuperci proaspte, 300 gr. rinza de curcan ori gaina, maioneza 200 gr sunca de vita 300 gr., 2 cepe Mod de preparare Mod de preparare Pulpele si rinza se fierb, ciupercele se prajesc cu ceapa, totul foarte marunt, forma de betisoare.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Carnea de curcan am spalat-o bine si apoi am condimentat-o cu sare, piper, busuioc, putina boia dulce, foi de dafin, am stropit-o cu ulei de masline, am asezat-o intr-un vas de iena si am acoperit-o cu suc de rosii. I-am pus capacul si am lasat-o la cuptor, la foc mic in cuptor, pana s-a facut frageda si moale. Am pus apoi usturoi pisat, o aroma care nu trebuie sa lipseasca de la orice fripturica. Am servit cu piure de cartofi si salata verde.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Gogosarul taiat se inabusa in unt impreuna cu usturoi,sare si patrunjelul tocat . Pulpele se sareaza, se bat usor si se umple cu umplutura de mai sus . Se pun intr-o cratita [teflonata] , se fixeaza cu scobitori . Pulpele se stropesc cu ulei,i vin alb + busuioc si se inabusa la foc mic . Sunt gata repede cam in 20 minute cand vinul a scazut si sunt usor rumenite . Serviti cu pireu de cartofi si salata de castraveti cu ceapa rosie .
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pulpele se aÅ?eazÄ? într-un vas ceramic, pe lângÄ? ele se pun ciupercile tÄ?iate grosier, ceapa verde tocatÄ? Å?i cÄ?Å
Reţetă de pe www.bucataras.ro