Cauta in 21.294 retete
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu pâna prinde culoare maro aurie. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate legumele între ele, morcovul poate fi ras sau taiat rondele, si se adauga tonul împreuna cu condimentele. Pe lânga faptul ca este satios, este si foarte sanatos!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de taverne de pe coasta. Cine merge in Thassos afla repede ... se tin lant recomandarile de mancaruri: peste proaspat cu toptanul, prajit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... (Zajtrk), la pranz (Kosilo) sau cina (Vecerja) slovenii mananca bine la ... cu carne sarata de porc). Mancaruri mai usoare, pe baza de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... familia ta le prefera in mancarurile pe care le prepari - astfel te vei bucura de o cina de exceptie sau de un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pastrav si alaturi, rosiile cherry. Cine doreste, poate pune si legumele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pestele curatat de solzi se asaza pe fundul unui vas yena astfel încât sa îl acopere complet. De de regula un file este suficient, cel de-al doilea ramânând pentru stratul urmator. Legumele fierte si scurse se pun peste peste, se adauga rondele de ceapa cruda, condimente, lamâia taiata bacati mari, jumatate din bulion si pasta de ardei iute. Se continua cu un alt strat de peste, apoi legume, mirondenii, uleiul de masline si la final apa. Se lasa la cuptor aproximativ o ora jumatate la...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta este extrem de simpla si foarte gustoasa. Pieptul de pui se frige la gratar aproximativ 10 minute pe fiecare parte, însa timpul depinde de grosimea carnii, asa ca încercati din când în când daca s-a fragezit si aveti grija sa nu se rumeneasca prea tare! În paralel, punem cartofii noi la fiert, iar dupa aceea îi tragem în tigaie în aproximativ 200 g unt, asezonati cu sare, piper si rozmarin. Când sunt gata rumeniti, îi punem la scurs si îi lasam sa se odihneasca tot...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mai întâi spala rondelele de somon si sterge-le cu un servet de hârtie, apoi presara peste ele putina sare si piper. Topeste 50 de grame de unt într-o tigaie si pune rondelele de somon. Le tii la foc mic timp de 20 minute si le întorci, din când în când, apoi le asezi pe un platou. Dupa ce stropesti somonul cu putina zeama de lamâie, acopera rondelele cu o folie de aluminiu si pastreaza-le calde în cuptor. Pune 50 de grame de unt într-o tigaie adânca, toaca marunt ceapa verde...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... impiedice sa te bucuri de mancaruri gustoase. In plus, poti folosi ... salata, o umplutura pentru sandvisuri sau o cina consistenta. Ingrediente si cantitati: 6 oua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Nu va asteptati insa la cine stie ce. Decat la mult ... barca sau cu iahtul pentru cine are. Se vad restaurantele care isi pregatesc terasele pentru cina, fie ca este vorba de restaurantele ... adevarat uriase. Puteti alege pentru cina restaurantele de pe malul raului ... expati, localnici si turisti deopotriva. Cina reprezinta un bun moment de ... nu exceleaza prin viteza. Dupa...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Taie pieptul de pui în cubulete, apoi presara-le cu sare si piper si lasa-le timp de 10 minute ca sa le patrunda. Amesteca faina cu praful de usturoi si cu boiaua, apoi pune totul într-o punga. Bate ouale si trece bucatile de piept de pui prin ou, apoi pune carnea în punga. Agita bine continutul, pentru ca totul sa se amestece bine. Aseaza pe rând bucatile de pui într-o tigaie cu ulei încins si prajeste-le la foc potrivit, pâna când se rumenesc si capata o culoare aurie. Scoate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la bunica, a trait degeaba. Si cine nu a facut-o, nu stie ce ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... patrunjel verde tocat. Se pune cine o lingurita de umplutura in fiecare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cresta putin rosiile, ca mai apoi sa fie introduse în apa fiarta maxim un minut. În acest fel, coaja se va înlatura mult mai usor si nu veti mai pierde timpul. Taiati capacul rosiei si lasati-le la racit! În tot acest timp, taiati brânza cubulete si începeti sa preparati un sos foarte util pentru umplutura. Bagati în blender busuiocul, zeama de la o lamâie, putin ulei de masline si mustarul, adaugând sare si piper dupa propriul gust. Dupa ce s-au racit toate...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la cuptor si la servire. Mancarurile gatite si servite in astfel ... . Am preparat multe astfel de mancaruri, am si postat din ele, dar eu le-am spus mancaruri la cuptor sau gratinate. Pana ... pot avea un pranz sau o cina delicioasa. Ingrediente pentru 2 persoane: - 250 ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... ciupercile si presara patrunjel verde. Cina: pilaf cu ardei si boabe ... zahar si adauga mararul tocat. Cina: Cartofi fierti cu mujdei de ... -o in cuptorul incins 20 minute. Cina: Cartofi copti cu tofu afumat ... zeama de portocala, sare, piper. Cina: Spaghete "a la bolognese" cu soia ... si 1-2 catei de usturoi zdrobiti. Cina: Salata de conopida cu ciuperci ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul decongelat se întinde cât sa acopere întreaga suprafata a tavii de cuptor. Apoi se unge cu sosul de tomate, se rade cascavalul pe deasupra, si se aranjeaza frumos salamul taiat în felii subtiri. La final, se adauga legumele (ardei, ceapa si rosii) taiate la fel de discret. Se presara piper si sare, si se baga la cuptor. Dupa aproximativ 30 de minute, cina dumneavoastra ar trebui sa fie gata. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru cine a incercat macar o data in viata chiftelutele suedeze  Kottbullar  in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pieptul de pui se taie fâsii de 1 cm grosime si se pune în tigaia încinsa împreuna cu uleiul de masline, sarea si piperul. Se prajeste la foc iute timp de 5 minute, dupa care se adauga morcovii, taiasi bastonase subtiri de circa 1 cm lungime. Când morcovii încep sa se înmoaie se adauga ceapa, taiata rondele si ardeiul gras, taiat în felii subtiri. Rosiile cherry se taie în jumatati sau sferturi, în functie de marime si se adauga dupa ce ardeiul si ceapa au început sa se înmoaie....
Reţetă de pe retete.eva.ro