Cauta in 21.435 retete
Cârnatii se pun într-o tigaie, se acopera cu apa si când aceasta s-a evaporat se pune si putin ulei. Dupa ce sunt gata, cârnatii se introduc în cartofii curatati si gauriti în prealabil, se aseaza într-o tava, se acopera cu felii de cascaval si se lasa la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din salata, pentru ca utilizam cine stie ce alte surogate. Mancam ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e pur ardeleneasca. Poa' sa zica cine ce-o vrea :) N-am auzit de ... Sibiu incolo ... iar intre putinele mancaruri care mi-au placut aici ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... pui. Ca si multe alte mancaruri, aceste rulouri au fost un ... si prietenul nostru invitat la cina. Vi le recomand atat ca ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... consuma alcool in timpul pranzului. Cina (kolacja) este servita intre orele ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cu ajutorul electrocasnicelor poti pregati cina in maxim 30 minute si ... care le foloseste pentru a aroma mancarurile. Asadar dragilor haideti sa ne ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... un aspect frumos . Am avut o cina gustoasa , satioasa si sanatoasa !!! POFTA ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stiu ca iarna si-a intrat cu adevarat in drepturi cel putin din punct de vedere calendaristic, insa tocmai pentru ca in sezonul rece suntem bombardati de produse gastronomice grele, ar fi indicat ca, din cand in cand, sa ne amintim de primavara si sa ne bucuram de produsele specifice acestei perioade. Astazi, bunaoara, m-am gandit sa-ti recomand un produs usor si de gatit si de consumat: tocanita de primavara cu leustean. Ca si ingredinte ai nevoie de: 1 kg de rosii foarte coapte si zemoase...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cu noi retete de mancaruri. Dintr-o punga cu paste proaspete ... verzi umplute cu ansoa a iesit o cina delicioasa. Ingrediente: - 300 g paste orecchiette ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
Se curata dovleceii de coaja si se taie rondele nici prea groase, nici prea subtiri. Telemeaua se rade si se amesteca cu crema de brânza, se adauga piper, marar si sare daca mai e necesar, iar ouale se amesteca separat cu iaurtul. Cel mai indicat pentru acest preparat este un vas de yena, care se unge cu unt. Se pune primul strat de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi, si punem astfel aproximativ 4 straturi. Deasupra ultimului strat de dovlecei turna compozitia din oua si iaurt, apoi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... vrei sa le servesti la cina impreuna cu familia, fie ca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai bune decât doua, dar cine-s eu sa va dau indicatii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Topeste untul într-o tigaie nonaderenta. Pune somonul cu pielea în jos, asezoneaza cu sare, piper proaspat macinat si stoarce deasupra putina zeama de lamâie. Lasa la prajit timp de aproximativ 2-3 minute, apoi întoarce somonul pe partea cealalta si mai lasa alte 1-2 minute, sau pâna când este bine patruns. Stoarce deasupra putina zeama de lamâie. Scoate somonul din tigaie si lasa-l pe o farfurie. Pune floretele broccoli într-o craticioara cu apa putin sarata care a dat în clocot si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-o cratita se pun la calit ceapa, morcovii, usturoiul si ardeiul rosu. Se lasa sub capac 3-4 minute, dupa care se adauga bucatile de curcan, cimbrul si foaia de dafin, amestecându-se timp de 3-4 minute. Se adauga conserva de rosii, cartofii, restul condimentelor si apa cât sa acopere toate ingredientele. Se lasa la foc mic, sub capac, timp de o jumatate de ora sau se poate introduce în cuptorul încins. Se presara patrunjel verde sau marar la final si se serveste alaturi de o salata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... stuf si se bucura de o cina in jurul unei mese mici ... care in mod normal cuprind mancaruri cu curry, orez cleios, legume ... din chilli "nam phrik". Printre mancarurile nordice cea mai cunoscuta este ... climat si oamenii din imprejurimi. Mancarurile precum "gaeng hang lay" sunt ... nam phrik reprezinta folosirea tipica a mancarurilor cu chili in Thailanda. Ca ... dealuri, "khao soi" difera de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa incerc ceva nou, pentru cina noastra speciala de inceput de ... in cartea lui Ainsley Harriott, "Mancaruri rapide cu grasimi putine". Va ... si de pranz si de cina. Ingrediente: - 1 kg cartofi noi mici ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Pune cartofii la fiert, din acestia va trebui sa iasa un piure obisnuit, însa unul fara unt sau lapte. Între timp, caleste ceapa taiata marunt împreuna cu pieptul de pui tocat. Când carnea capata o culoare mai deschisa, atunci poti adauga doua linguri de bulion, sare si piper, dupa care se lasa la racit. Într-un vas înalt, pune-ti un strat de piure pe care sa îl uniformizati, adaugati compozitia si repetati procedura de dinainte cu piureul. Pe deasupra puteti rade cascaval, dar si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se coc, vinetele se curata si se lasa la scurs, dupa care se toaca, dar nu chiar asa de fin ca la salata. Dupa ce consideram ca sunt suficient tocate, se amesteca bine cu ceapa taiata, cu usturoiul zdrobit, cu patrunjelul maruntit, cu ouale batute si brânza sfarâmata. Înainte de a se baga la cuptor, compozitia se sareaza, se pipereaza si se orneaza cu felii de rosii.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preîncalzeste cuptorul la 175 de grade Celsius. Unge o tava pentru copt. Amesteca uleiul de masline cu usturoiul pisat. Într-un alt bol, amesteca pesmetul, parmezanul, busuiocul si piperul. Înmoaie pe rând fiecare bucatica de piept în uleiul cu usturoi, apoi da-l prin amestecul de parmezan. Asaza bucatile de pui pe tava si presara deasupra cea a mai ramas din amestecul de parmezan. Lasa la cuptor timp de 30 de minute sau pâna când pieptul de pui este bine patruns.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a amesteca toate condimentele împreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt, pâna obtinem un mix de condimente cu care sa frecam bine puiul. Într-o tava, asezam pulpele frecate bine pe ambele parti cu amestecul de condimente. Dam puiul la cuptor pentru 25 de minute, neacoperit, la foc mediu. Scoate apoi cu grija tava din cuptor si unge puiul cu un amestect obtinut din miere si mustar. Se mai lasa înca 10 minute la foc mediu pâna prinde culoare maro aurie. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro