Cauta in 21.294 retete
Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Carnea tocata se caleste putin în unt si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza într-o cratita unsa cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si apa; se toarna deasupra. Se fierb înabusite la cuptor.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara mamaliguta, în stilul clasic, cu apa fiarta, sare si ulei. Fierbe carnea de pui taiata cubulete, în apa cu sare, pâna când se patrunde usor. Într-o tigaie vei praji într-o lingura de ulei ceapa, ardeiul gras si ciupercile, peste care vei adauga si bucatele de pui. Dupa ce remarci ca legumele si puiul s-au rumenit, poti adauga rosiile decojite în tigaie, împreuna cu mararul taiat marunt si sare dupa gust. Acum pregateste o tava unsa cu unt pentru cuptor, în care vei adauga un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vorbeam zilele trecute despre principiile dietei Paleo, un regim de viata castigator daca vrei sa arati bine si, mai mult decat atat, daca vrei sa te simti bine. Asa cum este normal, ca sa stii ce si cum sa mananci, ne-am gandit sa-ti dam cateva exemple de meniuri usor de facut si extrem de gustoase. Sa trecem in bucatarie... Peste curry a la Fred si Barney Supa crema de ciuperci Supa de varza si carne...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata urzicile si da la o parte coditele, apoi spala-le în mai multe ape, pâna când ultima apa este limpede. Lasa-le apoi în apa fiarta cu sare timp de 40 de minute, astfel încât sa se înmoaie complet. Le iei cu spumiera si le pui pe o sita, iar zeama o pastrezi pentru prepararea supei. Curata si spala usturoiul, taie-l marunt si amesteca-l cu urzicile fierte. Pune untul sa se topeasca într-o craticioara, presara faina si amesteca totul cu zeama de urzici. Paseaza apoi urzicile cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mancare gustoasa si populara, asociat ritualic in unele regiuni ale Romaniei ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa contina feluri satioase si gustoase. Cele mai indicate ingrediente la ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de placerea unei alimentatii normale, din care sa nu lipseasca mancarurile gustoase; si da, in functie de recomandarile medicului sau tipul de ... un continut ridicat de zahar. Mancarurile mele favorite se prepara foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Deosebit de gustoasa, aceasta reteta de pizza se prepara usor si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se tin lant recomandarile de mancaruri: peste proaspat cu toptanul, prajit ... de vacanta si calatorie, lucrurile gustoase nu sunt semnalizate de ospatari ... , calamar, dar si aperitivele foarte gustoase si cea mai buna paine ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... afara ingredientelor de cea mai buna calitate, pentru obtinerea de mancaruri gustoase si mai ales sanatoase, avem nevoie de vase si ustensile ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... oferim o combinatie inedita (si foarte gustoasa!) intre pui, legume si fructe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scade si ajungem sa evitam mancarurile grele, cu sosuri si creme ... invitam sa descoperi si alte mancaruri potrivite (sau care pot fi ... , iti propunem retete deosebite (si gustoase!), care se adapteaza specificului acestui ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... noi si noi retete de mancaruri, din care putem elimina carnea. Nu sunt doar usoare si gustoase, ci furnizeaza si vitaminele esentiale ... mai des utilizate condimente pentru mancarurile vegetariene (in special in bucataria ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un soric moale si o slaninuta gustoasa, luati slanina de deasupra focului ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ingroasa supa strecurata. Devine mai gustoasa cu cubulete de slanina prajite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ales ca eu gatesc adeseori mancaruri in sos, dar e dificil de ... aceasta este culoarea unei tocanite gustoase! Cum fac de fiecare data ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... nevoie de sare. Mancarea asta gustoasa si nepretentioasa se mananca fierbinte ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pieptul de pui se lasa în frigider, timp de o ora cu un sos. Sosul se prepara dintr-o lingurita de ghimbir ras, usturoi zdrobit, zeama de lamâie, ulei de masline, cimbru si piper. Dupa o ora, puiul se pune în tigaia bine încinsa, întorcându-l des, ca sa se faca uniform, fara sa se usuce. Când e rumen, îi potrivesti un sos de usturoi (câtiva catei zdrobiti si frecati cu ulei de masline si putina apa) si o salala de castraveti cu iaurt si usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... domol. Desi inrudite, cele doua mancaruri se despart la amestecul condimentelor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca desi e o mancare grozav de gustoasa, eun pic cam grea. Timp ...
Reţetă de pe retete.eva.ro