Cauta in 21.294 retete
... minerale (fosfor, siliciu, magneziu), in grasimi benefice (mai ales Omega 3), pestele ... , se pot obtine o sumedenie de mancaruri delicioase. Este o optiune excelenta pentru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de pregatire: 25 min. * 15 g grasimi/portie * 477 calorii * Pret aprox ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kilocalorii, 41g proteine, 45g grasimi, 17g grasimi saturate, 71g carbohidrati, 8g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : - nu este necesar sa adaugi grasimi; - se pastreaza calitatea alimentelor preparate ... intampla prin fierbere sau prajire; - mancarurile sunt mult mai usor digerabile ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mozzarella cu continut redus de grasimi, pui la gratar, masline desarate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... kilocalorii, 36g proteine, 21g grasimi, 11g grasimi saturate, 30g carbohidrati, 3g ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si pulpa bine curatata de grasime) 2 catei de usturoi 1 cana cu ... minute, si scurge excesul de grasime. Pune sare. Adauga feliile de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ]Daca pulpa de miel are grasime prea multa, indepartati-o cu un ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Au un nivel redus de grasimi si, nu in ultimul rand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune bucatelele de bacon într-o tigaie adânca si lasa-le la foc mediu timp de 10 minute, pâna când se rumenesc. Scoate-le pe un servetel ca sa se scurga si pastreaza grasimea în tigaie. Pune ceapa în tigaie si caleste-o timp de cinci minute, pâna când devine translucida. Adauga varza de Bruxelles si amesteca pentru a fi acoperita cu grasimea din tigaie. Lasa pe foc timp de cinci minute, pâna când varza se rumeneste si se înmoaie. Adauga sare,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... intr-o tigaie de teflon fara grasime. Ii va da un gust ... ] Al doilea secret este extragerea grasimii de pui din piele pentru ... foc mic pana cand toata grasimea din piele a iesit si aceasta ... obtinuta. Incingeti uleiul si grasimea de pui intr-o cratita suficient de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca aici totul e altfel, inclusiv mancarurile cu carne de porc. Portii ... , transferati-o intr-o tava termorezistenta. In grasimea in care s-a rumenit carnea de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... curata fileul de peste de grasime si se taie in bucati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : 275 calorii, 15 grame de grasimi, 84 miligrame colesterol, 5 grame carbohidrati ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... care se pun pe o farfurie. În grasimea din tigaie se adauga rozmarinul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
In multe culturi culinare mancarurile pe baza de orez in amestec ... la randul sau de alte mancaruri de baza de orez din ... miel (fara os) 150 ml grasime de oaie (sau ulei) 3 cepe ... puneti-l la topit pentru a obtine grasimea pe care ulterior o veti folosi ... , pana obtineti o apa limpede. Incingeti grasimea sau uleiul intr-o cratita adanca ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in prajirea carnii si strecurarea grasimii obtinute. Reteta de mai jos ... grame de unt gras (80% grasime) 500 ml supa de vita ... in cubulete, in amestecul de grasimi. Pana se prajeste carnea si ... bucatile de carne si strecurati grasimea. Puneti carnea deoparte. In acelasi ... carnea, curatat si uscat, incingeti grasimea strecurata si adaugati ceapa. Cand ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Doua zile pe saptamana fara grasimi animale si cateva saptamani pe ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... 1. Incinge cuptorul. Curata urmele de grasime de pe carne. Curata usturoiul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro