Cauta in 21.308 retete
Se fierb pastele în apa usor sarata timp de 10 minute. Între timp, se prajeste baconul în ulei de masline pâna devine rumen. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa înca un minut la calit. Imediat dupa aceea, se amesteca si rosiile taiate cubulete pe care le vom lasa pâna se înmoaie. Se pune spanacul într-o strecuratoare si scurgem pastele fierbinti peste el. Se transefra într-un bol mare peste care punem amestecul obtinut din rosii, sunca si ulei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul de masline într-o tigaie. Adauga ciupercile, ceapa si ardeiul si caleste-le pâna ceapa devine transparenta. într-un bol, bate ouale si laptele. Toarna amestecul de oua peste legume, apoi adauga rosiile. Lasa pe foc pâna ce ouale se coaguleaza. Când ouale sunt aproape facute, amesteca cu brânza rasa. Serveste imediat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie capacele de la rosii si se golesc astfel încât sa nu se gaureasca. Miezul ramas se amesteca cu castravetele taiat marunt, maslinele rondele, brânza feta zdrobita, ceapa tocata fin si menta dupa bunul plac. Se adauga ulei si otet. Se umplu rosiile cu acest amestec, se pun capacele la loc si se dau la frigider o ora, dupa care sunt gata de servire. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un strop de ulei de masline. Condimenteaza bucatile de pui cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Stropeste-le cu uleiul de masline si amesteca-le cu grija ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 200 de grade Celsius. Într-o tava pentru cuptor, amesteca zucchini, cartofii, ardeiul rosu, usturoiul, pesmetul si uleiul de masline. Asezaneaza cu boia, sare si piper dupa gust. Pune tava la cuptor si las-o timp de o ora, amestecând din când în când, pâna ce cartofii sunt moi si usor rumeniti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Pune într-o tigaie ulei de masline la încins. Când e bine încins ... patrunjel si putin ulei de masline. Amesteca din nou, apoi transfera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de usturoi 2 lg ulei de masline 2 lg chili 1 lg patrunjel verde ... iute Chili con carne este o mancare mexicana foarte populara si foarte ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... doua linguri de ulei de masline într-o tigaie mai mare, la ... -o. Adauga o lingura de ulei de masline în tigaie si adauga ceapa, pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii, dar trebuie sa aveti grija sa nu se sfarâme. În paralel cu acestia, se fierb si ouale de prepelita. Dupa ce sunt gata cartofii, se taie cubulete si se lasa la racit. Într-un vas mare se pun: cartofii, ouale întregi, maslinele, ceapa taiata subtire, si felii din ardeiul murat. Se asezoneaza cu ulei, de preferat de masline, otet, sare si piper. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 15 minute. Adaugati uleiul de masline si frecati-le bine. Imediat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l în felii subtiri. Încinge uleiul de masline într-o craticioara care poate fi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge cuptorul la 230 de grade Celsius Pe o tava de aragaz, asaza o foaie pentru copt Pune sparanghelul si ciupercile într-un bol stropeste cu uleiul de masline, apoi presara rozmarimul, sarea si piperul. Amesteca bine si asaza sparanghelul si ciupercile în tava, într-un strat uniform. Pune la cuptor si lasa timp de 15 minute, pâna ce sparanghelul se înmoaie putin.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... o lamâie, putin ulei de masline si mustarul, adaugând sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun pastele la fiert si se lasa cât este specificat pe cutie/punga. Între timp, toaca marunt toate legumele si pune-le la calit în ulei de masline pentru câteva minute, adaugând treptat o cana de apa. Condimenteaza cu mirodeniile preferate, însa cel mai bine se potriveste busuiocul. Când pastele s-au fiert, adaugam sosul si îl încorporam perfect, iar pe deasupra radem parmezanul. Este un fel de mâncare satios, care se poate consuma atât cald, cât si rece.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... haplea din fire, nu concepem mancare fara sfanta carne, asa ca ... de branza topita - putin unt - masline si verdeturi pentru decor (optional ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... condimentele, se toarna ulei de masline si se lasa pe foc ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune la fiert orezul în apa cu sare. Între timp, pune uleiul de masline într-o tigaie si lasa-l pe foc sa se încinga, dupa care adauga ceapa verde taiata marunt si ciupercile. Presara peste ele sare si piper, dupa gust. Când sunt bine calite, adauga rosiile decojite si amesteca pâna când obtii un sos. Când orezul e gata fiert, strecoara-l din apa în care a fiert si toarna peste el sosul. Lasa orezul 5 minute pe foc împreuna cu sosul, dupa care adauga pe deasupra...
Reţetă de pe retete.eva.ro