Cauta in 141.167 retete
150 g hribi, 1 ceapa, 3 linguri unt, 1 lingura bulion, 2 linguri branza rasa, sare. Pentru iofca: 150 g faina, 1 ou, 1 lingura apa, sare. Se pregateste iofcaua dintr-un ou, asa cum s-a aratat mai sus, si se fierbe in apa cu sare. Pe de alta parte se taie ca fideaua o farfurie de hribi, muiati in apa din ajun (v. 522). Se toaca o ceapa marunt si se prajeste usor cu o lingura de unt. Cand incepe sa se ingalbeneasca, se pun hribii, se dauga o lingura de bulion si putina zeama de carne sau apa....
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Bors de fasole cu manatarci Ingrediente 500g fasole, 150g manatarci uscate, o cescuta de ulei, 500ml bors, o legatura de patrunjel, sare Mod de preparare Fasolea se spala si se pune la fiert. Dupa ce da in clocot se scurge si se da din nou la fiert intr-o apa noua. Cand fasolea a fiert pe jumatate, se adauga ceapa, zarzavatul taiat marunt si manatarcile taiate in cubulete mici. Se lasa la fiert si cu 5 minute inainte sa fie gata se sareaza si...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... g ciuperci de cultura sau hribi (manatarci), 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 ceapa, 2 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai multe feluri de ciuperci: manatarci, champignons, bureti de roua, pastravi ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... Ingrediente: 250 g. fasole, 200 g. ciuperci (manatarci sau hribi), 2-4 cepe, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 pastarnac, sare, 1 litru bors Preparare: Manatarcile sau hribii se spala de ... a fiert pe jumatate. Se scot manatarcile din apa in care s-au ... curata. Cind si fasolea si manatarcile sint fierte, se pun in ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de Preparare: Se spala sparanghelul si se rupe bucatele mai mici, apoi se pune la fiert in putina apa cu sare, circa 4 minute. Se strecoara si se pune deoparte. Ciupercile uscate se pun in apa si se lasa sa se rehidrateze. Intre timp se spala si se taie ceapa verde. Se pune ulei intr-o tigaie si se pune ceapa tocata in uleiul infierbantat. Se prajeste putin, apoi se adauga ciupercile proaspete cu putina apa de la ciupercile uscate (din castronul in care stau la rehidratare). Se prajesc ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... de miel 1 kg ciuperci (champignon, manatarci, ghebe, bureti, pleurotus) 2 linguri cu ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Ciuperci "a La Leleanca" Ingrediente 1 Kg manatarci (hribi), 1 Kg craite, 4 cepe, 3 ardei ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
200 g hribi (manatarci), 4 cepe mijlocii, 1 lingurita faina, 1 lingura bulion, verdeata, sare ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
150 g hribi (manatarci), 1 1/2 ceasca orez, 2 cepe, 3 Iinguri ulei, 1 lingura bulion, sare ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
Manatarcile sau hribii se spala de cu seara in apa rece ... a fiert pe jumatate. Se scot manatarcile din apa in care s-au ... curata. Cind si fasolea si manatarcile sint fierte, se pun in ... Ciorba Radauteana Ciorba de Verdeturi - Manatarcile sau hribii se spala de ... a fiert pe jumatate. Se scot manatarcile din apa in care s-au ... curata. Cind si fasolea si manatarcile sint fierte,...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ingrediente necesare Mod de preparare: Hribii bine uscaci se transform in pulbere (prin ra_nica de cafea), dar numai pentru 7-8 zile, altfel i_i pierd gustul plcut aromat. Pulberea se folose_te la diferite sosuri la rece crora le d o arom deosebit de plcut. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
2 l apa, 1 l bors, 500 g hribi, zarzavat de supa, sare. Ciorba se poate pregati cu hribi proaspeti, cum au fost culesi din padure, sau cu hribi uscati pentru iarna. Se fierb intr-o oala cu apa, un morcov, patrunjel, marar si o ceapa. Se aleg hribi sa nu fie viermanosi, se taie in doua sau mai marunt si se pun in oala cu zarzavat. Cand sunt fierti, se adauga borsul fiert separat, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea impreuna cateva clocote. Dupa gust se poate adauga putin rantas, facut...
Reţetă de pe gospodin.ro
Ingrediente necesare Mod de preparare: Se aleg hribi numai mici _i mijlocii, se taie felioare (in condicii casnice) se in_ir pe ac ca mrgelele (dar cu mic distanc intre ele) se usuc la soare, in poduri cu acoperi_ de tabl, sau daci la cuptor, dup ce s-a scos painea coapt. Se pstreaz in recipiente de sticl bine inchise. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , mai ales la galbiori sau manatarci. Mentiuni: Pentru a face mancaruri sau ... supa crema, sosuri sau creme (manatarcile sunt echivalentul Romanesc la vestitelor "Porcini" deci cremele din manatarci uscate sunt superbe) rasniti ciupercile fara ... doua de piper printre ciuperci, mai ales la galbiori sau manatarci ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pe urma unor craite si manatarci proaspat culese. Pentru preparare aveti ... ingrediente: 1 kg ciuperci de padure (manatarci si craite), taiate in bucati ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Hribi sau Pitoance, Manatarci cum sunt cunoscute in unele zone, sunt ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
Ciuperci la gratar Ingrediente: Se fac din pastraviori de fag, manatarci, ciuperca de padure si de cultura, craita, painisoare si palaria sarpelui pentru ca
Reţetă de pe www.bucatar.net
... ciupercile...in special hribii (sau manatarcile cum li se mai spune ... ferici cu o punga plina de manatarci...gratis! Daca tot imi prisoseau ... taiate mic (eu am pus manatarci si champignon brune). Calim in ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com