Cauta in 138.391 retete
... un colt punem umplutura de magiun si in final lipim sub ... . Umplutura se prepara din magiun de prune in amestec cu nuci tocate, zahar si rom. Coltunasii astfel pregatiti ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am amestecat ingredientele si am framantat aluatul. Am facut 4 foi mai micute. Le-am copt pe spatele tavii la 180 grade timp de zece minute fix pe fiecare in parte. Am lasat sa se raceasca. Le-am umplut apoi cu gem si le-am suprapus..si am lasat prajitura sa se inmoaie acoperind cu o folie de prospetime si cu o hartie pergament. Apoi le-am taiat frumos si le-am pudrat ...o bunatate!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... samburii. Se aseaza intr-o oala, un rand de prune unul de zahar si se tine la frigider pana a doua zi ... mai mult sa iasa ca magiunul. Nucile se pun cateva minute ... timp. Eu pun mai putin zahar caci imi place mai acrisor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... dupa care le decojesti. Pasezi prunele pana obtii un piure. Pui ... merita. N-o sa iasa niciodata ca magiunul de topoloveni, nici la gust ... un gust aparte si fara zahar e mult mai sanatos. Se pune magiunul in borcane bine spalate, clatite ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... dizolvata in lapte, impreuna cu zaharul si o lingura de faina. Se ... , oul, coaja de lamaie si zaharul vanilat, se framanta bine, se ... ei se pun doua lingurite cu magiun. Se aduna aluatul peste magiun si se formeaza galustele, care se lasa sa creasca inca ... presara galustele cu mac si zahar pudra si se servesc - eventual ... g faina, 1/2 cub drojdie proaspata, 2 linguri zahar,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Magiun Ingrediente 4 kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine) Preparare Se spala prunele, se scot samburii si se ... multa zeama, se pot fierbe si mai mult. Magiunul (gem de prune) trebuie sa fie destul de dens (mai dens ... gem de caise de exemplu). Zaharul se pune cu 10 minute ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine) Mod de preparare: Se spala prunele, se scot samburii si se ... multa zeama, se pot fierbe si mai mult. Magiunul (gem de prune) trebuie sa fie destul de dens (mai dens ... gem de caise de exemplu). Zaharul se pune cu 10 minute ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se spala prunele, se scot samburii si se dau prin masina ... multa zeama, se pot fierbe si mai mult. Magiunul (gem de prune) trebuie sa fie destul de dens (mai dens ... gem de caise de exemplu). Zaharul se pune cu 10 minute ... foc. In final se adauga acidul salicilic. - 4 kg prune coapte, 1 kg zahar, 4 g acid salicilic (8 aspirine ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se spala prune bine coapte, se scurg de apa si se ... se leaga cat trebuie. Daca prunele nu sunt prea coapte si magiunul pare acru, se adauga, dupa ... au fost trecute prin sita, putin zahar, in proportie de 100 g zahar la un kilogram de prune. Magiunul trebuie sa fie bine legat ca sa nu mucegaiasca in ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... dulceata. Se adauga apoi untul , zaharul, laptele, faina amestecata cu praful ... se lipeste altul deasupra. Eu am desenat biscuitii cu magiun de prune ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . In general cand se face magiunul, prune sant multe si se ... magiunul in bucatarie pe aragaz sau in cuptorul aragazului. Deci, prunele ... 100 gr de zahar la fiecare 1kg de pruna macinata si ... fel ca si cel fara zahar. Mie, in general nu imi place sa pun zahar la magiun, pentru ca il consider ... . In general cand se face...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... sa incercati o reteta clasica de magiun traditional incercati si aceasta reteta de magiun cu prune care va va incanta ... . " Ingrediente Patru kg prune Un kg zahar Opt aspirine Mod de preparare Spalati bine prunele si indepartati-le samburii. Dati ... ulei si incinsa bine. Lasati magiunul pana devine dens iar cu ... a-l lua de pe foc adaugati zaharul...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... de prunele brumarii , cic a ele sunt cele mai bune pentru magiun ... miezul suculent. Magiunul se prepar a toamna tarziu cand prunele sunt foarte ... fierberii, sare s i poate produce arsuri. Magiunul este gata cand i n timpul amestecarii ... bucati . Dac a v a place magiunul mai dulce puteti adauga zahar : 100 g la 1 kg de prune s i...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... Pasi de urmat 1 Am cules prunele si fiindca nu erau moi ... tifonul si am observat ca magiunul s-a mai ingrosat, a avut gust si ... la mine de 3 kg de magiun, a scazut mai mult de jumate ... economic(nu trebuie sa cumparati zahar) - singura chestie este sa aveti ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... , 150 gr nuca macinata, magiun de prune (dulceata groasa), 2 lingurite de ulei, apa. Mod de preparare ... si semintele. Se amesteca bine magiunul cu nuca. Merele se umple ... doriti se poate presara deasupra zahar vanilat. Pofta buna! Mere umplute cu magiun de prune
Reţetă de pe reteteilustrate.blogspot.com
Foietajul se dezgheata, atentie, nu se intinde, se lasa exact cum se dezgheata, se taie patratele. Pe fiecare patratel se pune o lingura de magiun de prune, optional cate un miez de nuca, se pliaza ca o foaie pe jumatate. Se introduce tava in cuptorul preincins, la 250 grade cca. 10 minute apoi se reduce temperatura la 180 de grade si se lasa inca 10 minute. Se pudreaza cand se racesc cu zahar vanilinat.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... un praf de srae, zaharul, uleiul, faina, zaharul vanilat si omogenizam ... in mijlocul lor vom pune magiun, dupa care modelam inapoi biluta ... usor, stingem focul si adaugam zahar dupa gust si amestecam usor ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... un tuci in care punem prunele si cana de apa. Lasam ... in cuptor aproximativ 10 ore. Magiunul trebuie sa scada mai bine de jumatate. La final punem magiunul in borcane curate si la ... faramitata. Din cinci kilograme de prune au iesit aproximativ 4 borcane de magiun de 350 grame. Pastram borcanele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se amesteca cu faina , ulei, zahar si un praf de sare ... auriu , se adauga si putin zahar - dupa gust . Sunt deliciosi atat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se incaleste cuptorul la 200áµ?C. Se ruleaza aluatul si se taie in dreptunghiuri.Pe o parte a fiecarui dreptunghi se pune cate 1-2 lingurite magiun de prune.Se inchid dretunghiurile la jumatate.Sau se pot taie din aluat cercuri, in centrul acestora se pune magiun, apoi se inchid si se apasa marginile cu degetul. Se dau pachetelele obtinute la cuptor pentru 20-30 minute, pana se umfla si devin crocante.Cat sunt calde se dau prin...
Reţetă de pe www.bucataras.ro