Cauta in 141.039 retete
... Frecati muschiul de porc cu sare si piper. 2. Amestecati toate ingredientele ... in jumatati. 4. Inveliti muschiul de porc cu feliile de bacon afumat ... de ceapa, iar muschiul de porc asezati-l deasupra rondelelor de ceapa ... : 30 minute. 7. Intoarceti muschiul de porc, adaugati sosul de vin in ... special pentru gatit sub presiune, capac detasabil, comenzi in limba romana ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de pielita; condimente ... cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fasii cu ... in care s-a fiert capul de porc si soriciul. Cand toate sunt ... indelungat la rece. Daca avem materialul pentru toba (cap de porc, limba, sorici de porc), se poate prepara...
Reţetă de pe www.egustos.ro
Ingrediente Pentru 1 limba (cintarind aprox. 1 kg) se iau 3 litri apa, 1 morcov ... de dafin Mod de preparare Limba se spala in citeva ape ... la foc mic timp de 3 ore (limba de vitel si de porc se fierb mai putin). Se scoate ... cu grija pielea de pe limba fierbinte (incepind din virf). Se ... oarecare. Zeama in care a fiert limba se poate folosi pentru supa ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... Masline Cu Limba Ingrediente 1/2 kg limba manzat sau porc, 200 g masline, 3 cepe potrivite, 1 telina potrivita, 3 morcovi, 1 cartof ... Preparare Se freaca bucatile de limba cu malai, pana se mai ... . Se lasa sa fiarba bine limba (din cand in cand se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... cu maioneza Ingrediente doua limbi de porc mari, 6-8 castraveciori murati, 3 oua, 200 ml ulei, mustar, sare, piper Mod de preparare Limba se spala foarte bine si ... s-au scurs bine bucatelele de limba si castraveti se amesteca cu ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... ) Cuvinte cheie: carne , condimente , grasime , limba , porc , slanina , sorici , toba , usturoi ... grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de pielita; condimente ... cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu ... in care s-a fiert capul de porc si soriciul. Cind toate sint ... toba (cap de...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
Limba de porc a la china Ingrediente limba 150 g, ceapa tocata 100 g, usturoi tocat 1 lingurita, ulei 2 linguri, sos de soia 1 lingura, sare dupa gust Mod de preparare Limba se fierbe cu sare, piper, alcool si putin otet aproximativ o jumatate de ora, apoi se scoate, se scurge si se taie feliute patrate. In uleiul fierbinte se pune praz, usturoi, morcov, ceapa, putin sos de soia si amidon. Se adauga limba un...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... grasimea de la capul de porc; 1/2 din carnea fiarta; 1/4 din sorici; limba (limbile) curatata de pielita; condimente ... cuburi cu latura de 4-5 cm. Limba se taie in fisii cu ... in care s-a fiert capul de porc si soriciul. Cind toate sint ... la rece. II) Daca avem materialul pentru toba (cap de porc, limba, sorici de porc), se poate prepara la fel,...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... (2 variante) Ingrediente organele de la un porc (ficatul, rinichii, inima, urechile, limba) stomac si mate groase pentru caltabosi ... trebuie sa contina urechile si limba, acestea de vor pune in ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... sare si boia. Sunca si limba se taie tot in fasii ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... g momite de vita sau de porc, 300 g creier de vitel sau ... ml ulei, 150 g unt, 500 g ceafa de porc, 200 g gusa de porc, 500 g ceafa de vitel, 500 g ficat de porc si vitel, o limba e porc, 2-3 rinichi de porc sau vitel, Facultativ Preparare Tochitura macelareasca a la Miacori ... ceafa de vita si de porc si dupa 5-6 minute se adauga ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente: 6 limbi porc vegeta, dupa gust Pentru sos: 1 ceapa mare 1 morcov mare 5 catei ... de preparare: Intr-o cratita punem apa cu vegeta si limbile de porc spalate, in prealabil. Le lasam la fert circa 3 ore ... de dafin, usturoiul si maslinele, limba taiata in feliute in prealabil ... minute. Langa acest sos de limba cu masline - pe care il ... adaugam direct in sosul de...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... Limba o spalam bine si o punem in apa fiarta timp de 30min ... inseamna ca este fiarta. Curatam limba si o taiem. Ceapa o curatam si ... si zeama din care a fiert limba (puneti putin cate putin amestecand ... fiert(10-15min) Punem si limba,condimentele,vinul si maslinele apoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Se pun la fiert limbile in apa cu sare, iar dupa ce s-au fiert se curata de pielita alba. Separat, se topeste untul, in care se caleste ceapa taiata marunt. Dupa ce s-a rumenit ceapa se adauga faina si se stinge cu apa in care au fiert limbile si laptele. Se lasa sa fiarba pana se obtine un sos mai grosut, iar la urma se adauga smantana. Limbile curatate se taie felii si se adauga in sos, lasand sa mai fiarba cca 10 minute....
Reţetă de pe www.gospodine.net
Iti trebuie: 1 kg limba (de porc sau de vita) 300 g masline o lamaie 3 linguri de faina ... verde sare piper. Pregatesti asa: Limba se spala si se pune ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Se pun limbile spalate la fiert impreuna cu condimente: cimbru, piper ... din apa in care a fiert limba ( atat cat sa acopere prazul ... scada. Spre sfarsit se adauga limba déjà fiarta si se mai lasa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert ... fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune. Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa ... alba ,incepand de la varful limbii,si se taie felii subtiri ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de1 kg de spata de porc.E important sa cumparam mereu carne ... ,insa nu are vreo relevanta limba,atata timp cat e un procedeu ... cand e vorba de carne de porc,le puteti folosi. Intr-o tigaie ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pus la fiert in apa limba dupa ce a fost spalata foarte ... cu apa calduta. Se pune limba iar la fiert in apa ... pune la fiert impreuna cu limba,o ceapa,morcovul,telina si foaia ... se scurg de apa. Cand limba este fiarta avem grija sa ... putina supa in care a fiert limba.Lasam inca cateva minute sa fiarba. Intre timp curatam limba de pielita si grasimi si o taiem ... adaugam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spalam limbile si le punem la fiert in apa cu sare. Eu le-am fiert in oala cu presiune 45 de minute. Curatam apoi limbile de piele si le taiem marunt. Taiem castravetii marunt si scurgem conserva de porumb. Amestecam carnea cu porumbul si castravetii. Adaugam apoi maioneaza si smantana si amestecam pana se omogenizeaza. Potrivim de sare si piper iar la final adaugam marar verde tocat marunt. Pastram la frigider pana in momentul servirii.
Reţetă de pe www.bucataras.ro