Cauta in 21.294 retete
Se taie pepenele galben în doua bucati aproximativ egale si se curata de seminte, lasând un gol în mijlocul fructului. Se taie un capacel din fundul pepenelui, pentru a se fixa pe farfurie. În golul format se pune înghetata, iar apoi se introduce timp de 15 de minute la congelator. În acest timp, capsunile se lasa la frigider, într-un bol, fiind stropite cu zahar si lichior. Înainte de servire, pepenele si înghetata...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca lichiorul cu esenta de lamaie, mierea, coaja de portocala ... ca sa se umfle stafidele. Pepenii se taie pe jumatate, se ... se asaza in jumatatile de pepene ramase. Se adauga stafidele, se ... se servesc. Se pot adauga si miezuri de nuca sfaramate. - 4 pepeni galbeni, 3 pliculete cu zahar vanilinat, esenta de lamaie, 150 ml lichior de lamaie, 50 ml miere ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1/2 kg miez de pepene galben, 1/2 lamiie, sirop dintr-un pahar zahar si 2 pahare apa, putina esenta aromata, putin lichior, 2 pahare sifon Mod de preparare: Se prepara siropul putin legat din zahar si apa. Miezul de pepene taiat bucatele se lasa 30 minute sa macereze in zeama de lamiie si sirop, apoi se adauga sifonul. Se strecoara printr-un tifon si se adauga esenta aromata si lichiorul. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se taie pepenele in doua, se curata de simburi, iar miezul ... minute. In momentul servirii, se asaza portii in jumatati de pepene galben sau in cupe si se toarna putin coniac, zahar si, eventual, lichior. Se poate adauga si gheata pisata. Se serveste cu fursecuri sau cu frisca. - Pepene galben, diverse fructe (struguri, mere, pere, visine proaspte sau din visinata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
pepene galben, diverse fructe (struguri, mere, pere, visine proaspte sau din visinata ... Mod de preparare: Se taie pepenele in doua, se curata de ... minute. In momentul servirii, se asaza portii in jumatati de pepene galben sau in cupe si se toarna putin coniac, zahar si, eventual, lichior. Se poate adauga si gheata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com