Cauta in 21.294 retete
Se fierb pastele al dente si se lasa putin la racit. Între timp se lasa la fiert 3-4 minute floretele de broccoli si mazarea congelata, atât cât sa ramâna crocante. Se scurg de apa si se amesteca împreuna cu pastele. Se asezoneaza cu uleiul, condimentele si somonul afumat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Salata de icre se face dupa reteta clasica. Pestele afumat se taie fasii sau marunt si se amesteca cu salata. Rosiile se taie in zig-zag si se opresc capacele. Apoi se umplu cu salata si se pun si cateva frunze de patrunjel si marar.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... grinzi) si in afumatori (spatii construite din caramida, lemn sau metal ... corespunzatoare a spatiului de afumat si controlul arderii conmbustibilului (lemn, rumegus). [note]Exista trei tipuri de afumare: rece ... carne de porc [/readalso] Reteta: Afumarea carnii Ingrediente: carne, carnati, slanina ... lemne ude sau acoperiti-le pentru a inhiba patrunderea...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si se mai amesteca de cateva ori cu o lingura de lemn. Potrivim gustul cu sare si piper, apoi, la final, se serveste ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... sa v-o prezint rapid. Se recomanda lemn de cedru (musai netratat), artar ... extrem de simplu: fundul din lemn se inmoaie in apa cel ... se pune cu pielea pe lemn, se condimenteaza cu sare, piper ... , cu tot cu fundul de lemn, se pune pe gratarul incins ... fasii. O aroma foarte puternica, de afumat, se obtine daca reusim sa ... indemana. Asta in caz ca lemnul ia foc, sa-l putem...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
peste afumat, maioneza, 6-7 cartofi fierti, 2-3 cepe potrivite, sare, piper, patrunjel tocat marunt, castraveti murati taiati marunt, masline Mod de preparare: Maioneza se amesteca, dupa gust, cu sarea, piperul, patrunjelul si castravetii taiati si scursi de zeama, se adauga ceapa taiata solzi, pestele si cartofii fierti taiati cubulete. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu masline si eventual cu felii subtiri de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mijlocie (de preferat murata), 2 cepe potrivite, zarzavat conservat ptr. ciorbe, sare, 1/2 litru bors sau zeama de varza, un ciolan afumat de marime potrivita, o legatura marar Mod de preparare: Se opareste ciolanul ... ea marunt si cu ciolanul afumat. Ciolanul poate fi lasat intreg ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300 g branza de oaie, 300 g cirnati afumati, 6 oua, 50 g ulei, 3 cepe potrivite, sare, piper. Mod de preparare: Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga branza si ouale, care au fost batute ca pentru omleta. Mod de servire Se serveste cu mamaliguta calda.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o scrumbie afumata de 600-700 gr., 1 buc. lamiie, 3 buc. ceapa potrivita, sare, piper, 2 buc. rosii, patrunjel, 300 gr. maioneza Mod de preparare: Se aleg fileurile, se taie in cuburi mici si se pun in salatiera. Se adauga ceapa taiata fin, se asezoneaza cu zeama de lamiie, se potriveste de sare si piper. Se decoreaza salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si se aplica de jur-imprejur o coroana de maioneza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 buc. cartofi potriviti, 1 peste afumat (putina pasta de peste), 1 ceapa, ulei, zeama de lamiie Mod de preparare: Se dau cartofii fierti prin masina de tocat, se curata pestele de piele si de oase si se zdrobeste cu furculita. Se freaca pana se face o pasta si se amesteca cu cartofii. Se adauga o ceapa tocata fin. Se adauga putin ulei si zeama de lamiie. Mod de servire Cu aceasta pasta se pot prepara sandvisuri
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Maioneza se amesteca, dupa gust, cu sarea, piperul, patrunjelul si castravetii taiati si scursi de zeama, se adauga ceapa taiata solzi, pestele si cartofii fierti taiati cubulete. Se serveste rece, ornata cu masline si eventual cu felii subtiri de lamiie. - Peste afumat, maioneza, 6-7 cartofi fierti, 2-3 cepe potrivite, sare, piper, patrunjel tocat marunt, castraveti murati taiati marunt, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se mai da un clocot. - 250 g carnati cruzi afumati (taranesti), 4 cartofi potriviti, 1 ceapa mare, 1 morcov, 250 ml smantana, 1 lingura vegeta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se amesteca cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza si devine ... apoi adaugam smantana. Adaugam somonul afumat taiat fasii. Mixam cu ajutorul ... crema de branza cu somon afumat. Nivelam. Punem deasupra ultimul blat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... e doar sa va placa somonul afumat si de acolo... nu aveti ... : - 150 gr file de somon afumat - 1 castravete mare - un borcanel de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se fierb cartofii in coaja. Dupa fierbere, se curata si se taie ca pentru salata de boeuf. Ceapa se taie foarte fin. Pestele afumat se curata de pielita si oase si se taie cu cutitul cit mai marunt. Cartofii, ceapa si pestele se amesteca impreuna cu maioneza. Se poate orna cu masline. - 1 kg cartofi, 3 cepe potrivite ca marime, 2 pesti afumati (preferabil macrou), maioneza. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Topeste untul într-o tigaie la foc moderat pâna când se formeaza spuma deasupra. Bate oale într-un castron si adauga-le în tigaie. Se amesteca ouale continuu cu ceva flexibil precum o spatula, astfel încât sa nu se lipeasca omleta de marginea tigaii. Omleta trebuie gatita pâna când apar câteva bucati tari de ou înconjurate de ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de pe foc. Lasa omleta în tigaie...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spalam salata, o uscam si o asezam pe un platou. Fierbem cartofii in coaja apoi ii curatam si ii taiem cubulete mici. Fierbem oul, il taiem in sferturi si il asezam peste cartofi. Punem apoi fasii de somon afumat deasupra. Adaugam cateva capere. Asezonam cu sare de mare si piper. Facem apoi un dressing din iaurt, zeama de limeta si marar tocat marunt cu care vom servi salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de branzica , o fasie de somon afumat si se decoreaza cu marar ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg. Se feliaza somonul, avocado si se amesteca cu pastele. Se condimenteaza cu piper, sare, ulei de masline, iar la final se presara patrunjelul si parmezanul ras.
Reţetă de pe retete.eva.ro