Cauta in 142.189 retete
Matele curatate se spala bine in apa cu sare si otet, apoi se lasa putin la frigider. Ficatul se tine cateva ore in apa rece. Carnea si ficatul se pun la fiert in apa. Se adauga ceapa si o lingurita de sare. Se indeparteaza din cand in cand spuma si se pun foile de dafin. Dupa ce au fiert se lasa la racit si apoi se dau prin masina de tocat. Se adauga piper, boia si sare. Matele se umplu cu ajutorul palniei de carnati montata la masina de tocat. Se leaga la ambele capete si se tin la fiert...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se vor taia cu gust si se aranjeaza dupa preferinte.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la capete si se pune lebarul astfel format la fiert, aproximativ ... nu pocneasca matul la fiert, lebarul se inteapa din loc in ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
1 kg ficat de porc 500 g fleica de porc 1 ceapa 2-3 foi foi de dafin 1 lingurita piper macinat 2 lingurite sare 2 linguri otet mate groase de porc
Reţetă de pe www.sfaturiculinare.ro
... leaga-le la capete. Pune lebarul la fiert, la foc mic ... Bucatarul te invata: Pentru ca lebarul sa nu se prinda de fundul cratitei, pune o farfurie pe fundul vasului in care fierbi lebarul ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , carnati, toba, soric, branzeturi, caltabos, lebar, muraturi, salati de boeuf, sarmale ...
Reţetă de pe bucatarialuiflorian.blogspot.com
Uita de pate-ul din ficat de pui sau gasca. De Craciun, se "poarta" Lebarvurst si il poti prepara, foarte usor, chiar tu! Ingrediente si cantitati: 1 kg de ficat de porc 500 grame fleica de porc 1 ceapa 2-3 foi foi de dafin 1 lingurita cu piper macinat 2 lingurite cu sare 2 linguri cu otet mate groase de porc Mod de preparare: 1. Matele se spala bine si se lasa la rece, in apa cu sare si otet. Ficatul se tine in apa rece, pe care o schimbam periodic. 2. Se pun la fiert carnea si ficatul, ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... masa de Anul Nou: toba, lebar, caltabos(toate facute in casa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se aseaza toate pe un platou rotund, ornand dupa imaginatie.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Intr-o cratita mai mult inalta decat lata, am pus carnea si-am turnat moare, dar fara s-o acopar, apoi am lasat-o sa fiarba cam jumatate de ora (am si intors-o de vreo 2 ori) Dupa ce s-a racit putin, am condimentat-o cu boia, piper, nucsoara Am pus carnea intr-o alta cratita, mai lata, apoi am condimentat-o cu usturoi ceva tarhon si-am pus iar zeama de varza (ce ramasese de la fiert, plus ceva completare) Peste cratita am pus o folie de aluminiu si-am bagat-o la cuptor, pentru o ora Dupa o...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... proaspata 3 metri de mate pentru lebar sare piper Mod de preparare ... va pune in matul de lebar si se va lega la ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... castron. In primul castron punem lebarul de casa, 100g unt, 2 lingurite ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Reteta: Lebar Ingredientele retetei culinare: => ficat de porc; => carne de porc grasa si slanina in cantitati egale; => intestine groase de porc; => sare, piper dupa gust; ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... timp de 15 minute. Scoti lebarul si il pui imediat, pentru ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
ficat de porc carne de porc grasa sare coriandru Mod de preparare Se taie felii ficatul porcului si se pune in apa. Se schimba apa de mai multe ori, pana ce ficatul devine alb. Intre timp se ia o bucata de carne grasa de la gat si se pune la fiert. Cand este gata, se pune si ficatul, care nu trebuie sa fiaba mai mult de 2-3 clocote. Dupa ce s-a racit, se da totul de doua ori prin masina. Se freaca apoi carnea cu dosul lingurii, adaugandu-se cate putin din zeama in care a fiert ficatul. Se ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Mod de preparare: Se fierb organele in apa cu sare, dupa aceea se dau prin masina de tocat, dar doar dupa ce s-au racit. Separat, se fiebe capul de porc (un sfert din el) pana ce carnea se desface de pe os (se pun sare in apa in care fiebe). Carnea de la porc se da prin masina de tocat. Carnea aceasta se amesteca cu restul, la care se adauga cimbru, usturoi pisat, sare si boia. Se framanta un pic. Se pune matul la palnia de la masina de tocat si se umple. Carnea se pune in masina de tocat...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Facutu-va-ti carnatii, lebarii si caltabosii? Ia sa auzim? Cine ... cu material de caltabosi si lebar. Mai aveam doar mate subtiri ... marea plesneala. Din materialul de lebar am facut o " Tortilla" si va ... (cu care am dres si lebarul prajit, hehe.Daca vi se ... III - Facutu-va-ti carnatii, lebarii si caltabosii? Ia sa auzim ... cu material de caltabosi si lebar. Mai aveam doar mate...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Toba, sunca, lebar, carnati, caltabos Nu vreau sa le mai vad, nici sa le-arunc la cos, Nici sa le bag pachete in congelator Unde sa le uit pana anul viitor.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
... din maruntaiele porcului. Asemanator cu lebarul (leberwurst  carnat din ficat, in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro