Cauta in 142.324 retete
Deoarece reteta nu-mi apartine o voi copia aici la fel cum am gasit-o: Preparare crema de lapte: Amestecam cele 4 linguri zahar + amidonul. Adaugam laptele (150 ml.) putin cate putin, ca la budinca, ca sa nu faca cocoloase. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga ciocolata alba, rupta in bucatele si se incalzeste la foc mic pana da in clocot; reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. E suficient de groasa daca atunci cand radem partea de jos...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca bine ouale cu zaharul apoi se pune laptele,uleiul,faina si praful de copt se amesteca bine toate va rezulta o compozitie mai lichida ,ceva gen smantana foarte groasa. Se pune intr-o tava hartie de copt se toarna jumatate din compozitie si se da la cuptor 10-15 minute . Merele se curata si se razuiesc sau se toaca(eu le-am tocat ,am fost mai lenesa) se calesc in 50 g unt ,spre final se pune zaharul si scortisoara.Merele le-am pregatit cu ceva timp inainte. Cand blatul s-a rumenit...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la racit. Peste foaia de prajitura punem alternativ un strat de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... functie de cuptorul nostru. Racim prajitura si o taiem dupa dorinta ... Apoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... repartizeaza peste crema. Se da prajitura la rece cam o ora, dupa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se prepara intai blatul: se bat albusurile spuma tare cu zaharul, apoi se adauga pe rand galbenusurile, nuca de cocos si esenta de vanilie. Se pune la copt in tava 25/35 tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 20 de minute. Se lasa la racit. Crema: se pun intr-un vas laptele, frisca lichida, ambele reci, si praful de crema. se mixeaza pana se obtine o crema consistenta. Stratul de ciocolata: se pun la foc mic ciocolata rupta bucatele, frisca lichida si untul. Se amesteca pana se obtine o ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
incepem cu primul blat: Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma cu 100gr zahar Galbenusurile se freaca cu restul de zahar si uleiul apoi se adauga si laptele Se amesteca apoi ambele compozitii adaugand si faina in care ati amestecat praful de copt Se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se coace 25min la foc mediu. al doilea blat: Se bat spuma albusurile cu zaharul apoi se adauga usor fulgii de cocos si faina amestecata cu praful de copt si esenta de migdale Se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pana se dizolva caramelul. Cand prajitura e gata, se portioneaza, apoi se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Margarina se topeste apoi se lasa la racit.Portocala se spala bine cu apa calda apoi se rade coaja si se stoarce sucul. Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga si galbenusurile, se amesteca si se adauga si untul topit, coaja si sucul de portocala, laptele si praful de copt iar dupa ce se omogenizeaza bine se adauga si faina.Se pune compozitia in forma pt muffins unsa cu ulei si tapetata cu faina sau in hartiute.Se da la cuptor 10 min la foc mediu si 10 min la foc...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Din ingredientele date iese un tort cu 3 blaturi si diametrul de 26 cm. Blaturi: se coc pe rand in forma detasabila tapetata pe fund cu hartie de copt si unsa pe margini cu putin unt cele trei blaturi. Pentru un blat: 2 oua,2 linguri cu faina, 50 g zahar , 100 g nuca de cocos si esenta de migdale. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul apoi se adaugape rand galbenusurile, nuca de cocos, faina si esenta. Se omogenizeaza bine si se toarna in forma . Se coace blatul cam 15 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... -35 minute! 4. Cand este gata prajitura se lasa la racit , apoi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... -35 minute! 4. Cand este gata prajitura se lasa la racit , apoi ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... inainte de a ne apuca de prajitura, asta in cazul in care ... de copt ( daca vreti ca prajitura sa va iasa ca a mea ... glazura peste biscuiti si dam prajitura la rece 5-6 ore, eu am ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... preluat-o de la Laura Sava , la origini, prajiturica am inteles ca-i apartine Laurei Laurentiu . Multumesc ... vanilie Pentru glazura 1 (din interiorul prajiturii) 240g ciocolata cu lapte Milka ... pudra Ciocolata pentru razalit deasupra prajiturii Mod de preparare: Incepem cu ... preincalzit, cele 2 blaturi necesare pentru prajitura. Atentie, daca nu aveti 2 tavi ... frigder, pana...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... Reteta preluata de la Laura Sava , careia ii multumim din inima ! ALUAT - 2 oua intregi - 9 linguri zahar ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... mai zis ca o iubesc pe Laura Sava , asa-i ??? :)) Ei bine, am tot dreptul, pentru ca minunata ei ... , se transforma de minune in prajitura, atunci cand ai niste fructe ... ca Maia a facut 80% din prajiturica :X Si mai recunosc, ca am ... seama ca e acelasi chec :)))))) Deci, Laura, te iubim! Si te asteptam ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... delicioasa este preluata de la Laura Sava . Multumesc mult!! Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 4 linguri ... de compot pentru insiropat blatul prajiturii. Pentru prepararea cremei, incepem prin ... totul pregatit trecem la asamblarea prajiturii. Punem blatul pe un platou ... incepem sa intindem crema peste prajitura, intr-un strat inalt. Dupa ... le punei imprastiate pe intreaga...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... Prajitura e cea a Laurei Sava, ma rog, nu a ei ca mie nu mi ... , dar ma rog, e vorba de prajitura cu blat de bezea si ... pot sa spun ca e fix o prajitura pe negustul meu, eu m-am ... e comisa. Ingredientele, fix cum a zis Laura: Pentru blatul de bezea: 6 albusuri ... azi Mariilor), fix cum a zis Laura, apoi am dat-o la rece ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... am preparat aceasta varianta la Prajitura Snikers, fiind inspirata de reteta preparata de Laura Sava . Este vorba despre cea ... , am preparat aceasta varianta la prajitura Snikers in urma cu cateva ... in privinta dulciurilor. S-a dovedit a fi o prajitura delicioasa, cu multa nuca si ... dimineata. A doua zi se portioneaza prajitura si deasupra fiecarei portii se ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com