Cauta in 21.294 retete
Se mixeaza laptele, ouale si zaharul. Gelatina se pune în 100 ml apa rece la înmuiat. Se amesteca cele doua compozitii, iar rezultatul se pune la fiert la foc mic pâna da o data în clocot. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Apoi se adauga esenta, coaja rasa de lamâie si zaharul vaniliant. La compozitia racita se adauga frisca batuta bine si fructele. Se pun piscoturile de jur împrejurul vasului si apoi se adauga compozitia. Se lasa la frigider timp de 4 ore, dupa care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem gelatina in apa dupa care se pune pe foc zaharul cu laptele pana devine fierbinte(sa nu dea in clocot).Cand a devenit fierbinte se stinge focul si se adauga gelatina,dupa care se lasa la racit.In timp ce se raceste se bate frisca lichida pana se intareste.Cand s-a racit gelatina cu laptele se amesteca cu frisca si ananasul ,si se rastoarna intr-un vas clatit cu apa rece,si se baga la frigider pt 24 de ore,dupa care se rastoarna si se orneaza cu rondele de kiwi,sau ,in cazul de fata,cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... atat mai mult cu cat am primit premiul de la Laura Sava - gospodina (si mamica extraordinara) de la care am invatat o gramada ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... deasupra cratitei si se rastoarna, cu o miscare fema, crema. Sursa Laura Sava ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... kuchniaszczescia kuchnia nad atlantykiem La Bouche Pleine Lara Ferroni Laura Adamache Laura Laurentiu Laura Sava Le Blog Piquant Le Table de Nana Licuta Marin Life ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Se serveste, dupa dorinta, cu siropul de zahar rezultat. Sursa Laura Sava ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
Tortul Diplomat se pregateste foarte usor, fiind o reteta de tort cu ... perioada rece. Ingrediente pentru tortul Diplomat 6 oua 200g zahar 20g gelatina ... 24cm. Mod de preparare tort Diplomat Incepem cu pregatirea fructelor care ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Tortul (budinca sau prajitura) Diplomat a fost ani de zile mandria cofetariilor ... vitrina cofetariilor. Alb si cremos, Diplomatul are o prestanta si o culoare festiva ... nu este pe deplin lamurita, Diplomatul este cu siguranta un desert ... istoric, se cunoaste ca o budinca diplomat (care avea toate caracteristicile acestui ... a fi dat in memoria marelui diplomat rus, nascut in Portugalia, Karl ... ),...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
tort diplomat cu fructe pentru o balanta blat simplu insiropat cu suc ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Am tot incercat crema diplomat dar niciunul dintre rezultate nu m-a satisfacut ... .blogspot.com/2009/01/tort-diplomat.html Ingrediente ptr blat: 8 oua ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... -am dat seama ca Tortul Diplomat este unul dintre putinele pe ... de la mama soacra, un diplomat cu fructe, foarte usor, potrivit ... , pe lungime. Pentru crema de diplomat: - 6 oua - 4 plicuri gelatina - 400 gr ... pentru a se fixa. Dam tortul diplomat la rece peste noapte, apoi ... pont foarte util. Daca faceti diplomatul in forma rotunda, cu pereti ... formei inainte de a-i desface. Altfel,...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Macar o data ti s-a reprosat Ca n-ai fost elegant intr-o disputa Si ti s-a spus sa fii mai diplomat& O felie din acest tort poate ajuta.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
10 mai 2017 Ingrediente pentru blat: 4 oua 120gr zahar tos 1 plic praf copt 70gr cacao 80gr faina Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie cacao Siropul: apa zahar esenta rom Fierbem apa cu zaharul pana se topeste si da cateva clocote...lasam la racit si adaugam esenta. Mod de preparare: Faina se amesteca cu praful de copt si cacaoa. Ouale se separa,albusurile se bat spuma cu un praf...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
26 iulie 2016 Ingrediente pentru blat: 8 oua 2 cani zahar 1 cana ulei 2 1/2 cani faina un pliculet praf de copt un praf Ingrediente pentru crema: 10 galbenusuri 400 gr zahar 1 litru lapte 500 ml frisca lichida 4 pliculete gelatina 4 pliculete zahar vanilat esenta vanilie sau portocala fructe proaspete sau din compot frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Un tort simplu, fara pretentii, insa incredibil de bun si racoros ! Creeaza dependenta ! La multi ani tuturor celor ce isi sarbatoresc onomastica astazi ! Ingrediente pentru blat : 3 oua 5 linguri faina 5 linguri zahar 1 lingurita praf copt pentru crema: 1 kg mere dulci-acrisoare 200 gr zahar 1 lingurita scortisoara 3 plicuri gelatina ptr decor: 200 ml frisca lichida 1 plic intaritor frisca 1 lingurita scortisoara Mod de preparare Pentru blat batem ouale cu zaharul pana ce devin cremoase. ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
26 august 2018 Ingrediente pentru blat: 2 oua 1/2 cana zahar 1/3 cana ulei 1/2 cana faina 1 lingurita praf de copt un praf sare Ingrediente pentru crema: 5 galbenusuri 200 gr zahar 500 ml lapte 250 ml frisca lichida 2 pliculete gelatina 2 pliculete zahar vanilat esenta vanilie fructe frisca pentru decor Mod de preparare blat: Mixam ouale cu un praf de sare. Adaugam treptat zaharul,mixand energic, adaugam uleiul putin cate putin. Incorporam treptat faina cernuta si amestecata cu praful de...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
punem in robot smantana si 4-5 linguri de zahar si facem frisca si o impartim,3/4 o punem intr-un vas ,peste care adaugam lapte fiert rece din frigider ,3 galbenusuri si gelatina inmuiata cu apa calduta ca de vara,esente,punem apoi vasul in alt vas cu apa calda si mixam pana se face o pasta suficient de groasa, luam 1/4 din comozitie si punem peste ea capsunile mixate foarte bine si mai mixam in continuare pana se obtine tot asa o pasta bine legata.,Separat facem blatul de tort din 3 oua ,3...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1.Pentru blat se bat albusurile cu un praf de sare si apoi cu zaharul,pana se obtine o bezea.Separat se freaca galbenusurile cu ciocolata rasa si untul taiat cubulete mici,cu esenta si cafeaua solubila,se adauga si miezul de nuca prajit si maruntit,se amesteca pana la omogenizare..Se incorporeaza in bezea crema obtinuta mai sus apoi incorporam si faina cernuta si amestecata cu praful de copt.Se unge o forma de tort ,cu diametrul de 26 cm,cu margine detasabila,se tapeaza cu hartie de copt,se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Scroll down for English recipeIn sfarsit, sunt in vacanta. Prin urmare, stau din ce in ce mai putin pe acasa. Rezultatul? Postarile mele sunt din ce in ce mai rare. Asta nu inseamna insa ca nu mai bucataresc. Chiar si in deplasare am timp de facut ceva bun. Pentru cei dragi.Ingrediente:4 oua, separate400 ml smantana, facuta frisca250 ml lapte200 g zahar3 lingurite gelatina + 10 linguri lapte rece200 g piscoturi de sampaniefructe din compot: ananas, mandarinePentru glazura200 g ciocolata ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com