Cauta in 139.660 retete
... in doua straturi (asa recomanda Laura si asa am procedat si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Deoarece reteta nu-mi apartine o voi copia aici la fel cum am gasit-o: Preparare crema de lapte: Amestecam cele 4 linguri zahar + amidonul. Adaugam laptele (150 ml.) putin cate putin, ca la budinca, ca sa nu faca cocoloase. Restul de lapte se toarna intr-o cratita, se adauga ciocolata alba, rupta in bucatele si se incalzeste la foc mic pana da in clocot; reducem focul si adaugam amestecul de amidon, amestecand mereu pana se ingroasa. E suficient de groasa daca atunci cand radem partea de jos...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
1. Mai intai scoatem samburii visinelor, apoi le lasam la scurs, iar in tot acest timp ne apucam de facut blatul astfel: se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul, apoi se adauga lingura cu lingura un amestec de faina, amidon, praf de copt si coaja de lamaie, si in final laptele! 2. Blatul se aseaza intr-o tava deja tapetata cu hartie de copt sau doar cu unt si faina, apoi se niveleaza si la final adaugam peste visinele...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
-1 kg. visine - 100 g. unt - 125 g.zahar - 3 oua - 180 g. faina - 70 g. amidon - 1/2 plic praf de copt - 1 praf de sare - 1 lingurita coaja de lamaie - 1-2 linguri lapte Preparare: 1. Mai intai scoatem samburii visinelor, apoi le lasam la scurs, iar in tot acest timp ne apucam de facut blatul astfel: se bate untul impreuna cu zaharul si se inglobeaza pe rand ouale, amestecand pana se dizolva complet zaharul, apoi se adauga lingura cu lingura un amestec de faina, amidon, praf de copt si coaja...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Pentru inceput scoatem albusurile de la congelator cu cateva ore inainte de a ne apuca de prajitura, asta in cazul in care folositi albusuri congelate. Intre timp pregatim budinca conform instructiunilor de pe pachet, doar ca in loc de 500 ml lapte folositi doar 300 ml in care puneti vanilia. ( o pregatim de la inceput pentru a avea timp sa seraceasca ) Pregatim blatul: Mixam albusurile cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul si devine spuma, adaugam apoi zaharul in ploaie si mixam pana...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... delicioasa am preluat-o de la Laura Sava , la origini, prajiturica am inteles ca-i apartine Laurei Laurentiu . Multumesc ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... :D A fi nominalizata la Best Food Blog Award e o chestiune foarte importanta pt ... atat mai mult cu cat am primit premiul de la Laura Sava - gospodina (si mamica extraordinara) de la care am invatat o gramada ... minte ca am dat peste blogul ei intamplator si dupa ce ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... concursul cu juriu, BLOGGOSPODINA , organizat de Laura Laurentiu si al sau blog delicios. Pentru ca trebuia sa particip si cu o reteta de de blogul care gazduieste concursul, adica Retete ... ... Prajitura sufletului meu: Savarine . Laura pe blogul sau a numit Savarina drept "Regina prajiturilor"... asa o fi. Pentru ... rom. Savarinele, fiebinti, se insiropeaza. Laura spunea ca se...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Retetea preluata de la Laura Sava Ingrediente: Feliute de paine (aici cantitatea depinde de necesarul dorit ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... Reteta preluata de la Laura Sava , careia ii multumim din inima ! ALUAT - 2 oua intregi - 9 linguri zahar ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... delicioasa este preluata de la Laura Sava . Multumesc mult!! Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 120g zahar tos 4 linguri ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... varianta la Prajitura Snikers, fiind inspirata de reteta preparata de Laura Sava . Este vorba despre cea cu trei foi, care circula de ... nuca zdrobita si ornamente de ciocolata. A fost foarte delicioasa. Mersi Laura ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
1. Se topeste untul intr-o cratita sau la microunde si se lasa la racorit. 2. Se bate albusurilel spuma, cu un praf de sare, intr-un vas perfect curat si uscat. 3. Se pune zaharul si se mixeaza in continuare, la putere minima. 4. Se amesteca faina (cernuta) cu nucile si se toarna acest amestec peste albusurile batute. Se amesteca usor compozitia cu o spatula/lingura, apoi se inglobeaza untul. 5 .Se incinge cuptorul la 180 grade C. Cu ajutorul unei lingurite ( sau chiar cu o punga taiata la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... racoritor si recomandat pentru zilele calduroase de vara. Sursa retetei: Laura Sava Timp Preparare: nementionat Complexitate ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Piept de pui 1 kg Smantana 3 linguri Fulgi de porumb 200 g din acei simpli, nu dulci - sau pesmet, dar nu am incercat aceasta varianta Sare, piper 1 lingurite Usturoi granulat(praf) 1 lingurite sau usturoi simplu pisat sau puteti sa nu puneti daca nu va place Ulei de floarea soarelui 3 linguri Pasi de urmat 1 Pieptul de pui se spala si se taie felii lungi si subtiri. 2 Ungeti cu ulei o tava de cuptor si aranjati feliile de carne una langa alta. 3 Cand ati pus toata carnea, o piperati, sarati...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... inelul din jurul lui si decoram cu fructe. Sursa retetei Laura's blog ...
Reţetă de pe ariana078.blogspot.com
Margarina se topeste apoi se lasa la racit.Portocala se spala bine cu apa calda apoi se rade coaja si se stoarce sucul. Ouale se separa, albusurile se bat spuma cu zaharul, apoi se adauga si galbenusurile, se amesteca si se adauga si untul topit, coaja si sucul de portocala, laptele si praful de copt iar dupa ce se omogenizeaza bine se adauga si faina.Se pune compozitia in forma pt muffins unsa cu ulei si tapetata cu faina sau in hartiute.Se da la cuptor 10 min la foc mediu si 10 min la foc...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Din ingredientele date iese un tort cu 3 blaturi si diametrul de 26 cm. Blaturi: se coc pe rand in forma detasabila tapetata pe fund cu hartie de copt si unsa pe margini cu putin unt cele trei blaturi. Pentru un blat: 2 oua,2 linguri cu faina, 50 g zahar , 100 g nuca de cocos si esenta de migdale. Se separa ouale. Se bat albusurile spuma tare cu zaharul apoi se adaugape rand galbenusurile, nuca de cocos, faina si esenta. Se omogenizeaza bine si se toarna in forma . Se coace blatul cam 15 ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Luam ciorchinele de flori si le spalam bine, le lasam sa se scurga. Separat pregatim aluatul de clatite din ingredientele de mai sus. Chiorchinele de flori le dam prin acest aluat si le punem in tigaie la copt. Dupa ce sunt coapte pe ambele parti le scoatem pe un prosop de hartie sa se scurga uleiul.Sunt foarte bune si aromate...Le putem servi si presarate cu zahar pudra. Noi le-am mancat fara... Pofta buna!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro