Cauta in 139.626 retete
Sarpele se face celmai simplu taind rondele de castravete si cu gura unui opahar taiati discuri de sunca/salam si cascaval cam de aceeasi marime.ungeti cu putina crema de branza ca sa stea lipite si le aranjati alternativ.Capul sarpelui va fi un capat de castravete despicat putin in varf si apoi in crapatura introduceti o ''limbuta'' de morcov sau ardei.Ochii se pot face scobind putin coaja cu cutitul sau infigand bucatele de masline/ardei. Desigur fiecare poate pune ce vrea si puteti face...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Retetea preluata de la Laura Sava Ingrediente: Feliute de paine (aici cantitatea depinde de necesarul dorit ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si ... 21. Ioana Cirjovete 22. Monica Marton 23. Laura Nistor 24. Iulia Sava 25. Camelia BEJENARU 26. Popescu Cristina 27 ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com