Cauta in 138.881 retete
Sarpele se face celmai simplu taind rondele de castravete si cu gura unui opahar taiati discuri de sunca/salam si cascaval cam de aceeasi marime.ungeti cu putina crema de branza ca sa stea lipite si le aranjati alternativ.Capul sarpelui va fi un capat de castravete despicat putin in varf si apoi in crapatura introduceti o ''limbuta'' de morcov sau ardei.Ochii se pot face scobind putin coaja cu cutitul sau infigand bucatele de masline/ardei. Desigur fiecare poate pune ce vrea si puteti face...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... 25-30 de minute. Reteta briose aperitiv picante a fost propusa de sava laura pe forum ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Retetea preluata de la Laura Sava Ingrediente: Feliute de paine (aici cantitatea depinde de necesarul dorit ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
Se umple fiecare clatita cu cate o felie de sunca, cu branza si ardei gras rosu (eu am pus si kapia-in mijloc). Se ruleaza clatitele si se aseaza intr-o forma unsa cu grasime(unt). Se coc 10 minute, apoi se taie clatitele in felii late de cca. 3 cm si se servesc sub forma de gustare rece. Reteta Rondele de clatite cu rosii si sunca a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Reţetă de pe www.culinar.ro
... minute). Reteta Tarte cu rosii si mozzarella a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Reţetă de pe www.culinar.ro
... si cu verdeata. Reteta Cupe de paine a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Reţetă de pe www.culinar.ro
... Copane de pui in crusta de cartofi a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Se taie 5-6 ardei in jumatate, pe lungime. Se indeparteaza semintele si se umplu cu crema de branza( eu am folosit o parte sarata si o parte telemea). Intr-o farfurie se bat 3-4 oua. In alta punem pesmet. Ardeii umpluti se dau mai intai prin ou, apoi prin pesmet. Operatia se repeta de mai multe ori. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc jumatatile de ardei una cate una pana se rumenesc. Reteta Corabioare de ardei gras cu branza a fost propusa de sava...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Se ung cu unt 24 de banuti de paine de secara (sau paine cu cereale) pe care am taiat-o cu o forma rotunda. Se unge fiecare banut cu unt, eu am folosit Almette, se lipesc apoi cate doi si se ung si deasupra. Se taie transversal rotitele de camembert, care se mai taie inca o data in 24 de triunghiuri. Se presara boia si se orneaza tartinele cu boabe de struguri albe si rosii. Reteta Banuti cu camembert a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Reţetă de pe www.culinar.ro
... tarii, structurate pe capitole in Aperitive si Gustari, Supe, Ciorbe si ... 21. Ioana Cirjovete 22. Monica Marton 23. Laura Nistor 24. Iulia Sava 25. Camelia BEJENARU 26. Popescu Cristina 27 ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com