Cauta in 119.686 retete
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata. Punem maiaua in cuva masinii de paine,adaugam peste ouale,zaharul,untul,uleiul si vanilia,laptele ramas si faina cate putin.Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem un aluat elastic. Lasam la crescut 1 ora,pana isi dubleaza volumul. Impartim aluatul in 8 bile pe care le intindem pe lungime.O ungem cu un strat generos de ciocolata. Rulam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se dizolva drojdia in apa. Se amesteca ambele tipuri de faina si sarea. Se face o gaura in mijloc si se pune drojdia. Se amesteca bine pana devine un aluat lipicios. Se adauga treptat cele 20 g faina si se framanta bine. Se formeaza o sfera si se la sa sa se odihneasca 10 minute. Se pune aluatul pe masa infainata si se formeaza 4 bilute. Se acopera si se lasa 15 minute. Se intinde fiecare biluta cu mana, pana la o grosime de 1 cm. Se acopera si se lasa sa se odihneasca o ora. Se prajesc in...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... /2010/05/gougeres-cu-brinza-albastra-blue-cheese.html http://adamache-laura.blogspot.com/2010/05/chiftele-de-ricotta-cu-spanac.html ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Se amesteca bine faina cu frisca lichida ,vaniliile si coaja de lamaie. Se framanta bine,dupa care se intinde foaie si se taie,eu insa m-am jucat putin pe foaie cu niste liniute,si au iesit foarte bine,zic eu Se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti Cand sant rumene se scot si se dau prin zahar pudra. Usor ieftin si gutos Ingredientele sant pt 2 portiI si jumatate,sa fie pt toate
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Vinetele se spala bine apoi se taie cate o feliuta din coaja astfel ca la final sa ramana dungata si apoi se taie pe lungime in 6 dupa care se taie fiecare bucata in doua vor rezulta 12 bucatele dintr-o vanata mare. Se sareaza bine vinetele apoi se pun intr-o strecurataoare, intre timp curatam si usutroiul pe care il taiem fasii subtiri sau feliute.Cu varful unui cutit ascutit se pun feliutele de usturoi in bucatelele de vinete,se impaneaza Se incinge uleiul, 2-3 lingurite, intr-o tigaie (de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... /04/trandafiri-cu-mac-rosas-con-semillas-de.html http://adamache-laura.blogspot.com/2010/04 ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... /01/tort-cu-mousse-de-ciocolata-piersici-si.html http://adamache-laura.blogspot.com/2010/01/paine-dulce-cu-banane.html?utm_source ... =Feed%3A+blogspot%2Feibl+%28Laura+Adamache%29 http://alfinuta.blogspot.com ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... http://cuinabanateana.blogspot.com/2010/07/boeuf-stroganoff.html http://adamache-laura.blogspot.com/2010/07/pulpe-de-curcan-la-cuptor.html ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... .blogspot.com/2010/04/mousse-de-ciocolata-alba.html http://adamache-laura.blogspot.com/2010/04/tarta-de-portocale-cu-mac.html ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... http://sabina-madalina.blogspot.com/2009/12/vanocka.html http://adamache-laura.blogspot.com/2009/12/masa-de-craciun-2009.html?utm_source ... =Feed%3A+blogspot%2Feibl+%28Laura+Adamache%29 http://de-alebubulinei.blogspot ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Timp de preparare: 3 ore si 10 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 225 ciocolata amara 60g unt 100g zahar 2 oua 225 g faina vanilie 1 lingura praf de copt Pt tavalit zahar tos si zahar pudra Mod de preparare: Batem ouale cu zaharul pana devin o crema pufoasa; Separat topim ciocolata si untul impreuna in baie de aburi,adaugam ciocolata in compozitia de oua,incorporam faina cernuta cu praful de copt; Compozitia obtinuta o lasam in frigider timp de 3 ore,dupa care formam bilute de marimea...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... migdalele. aluatul este foarte moale . Laura in reteta ei s-a ajutat de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am amestecat intr-un castron toate ingredientele uscate si in alt vas pe cele umede dupa care le-am amestecat pe toate.Rezulta un aluat de consistenta fluida. Ciocolata o taiem cu un cutit in fulgi destul de mari.Tapetam tava cu hartie de copt pe care o udam si o stoarcem bine inainte.Punem fulgii de ciocolata pe fundul tavii si turnam aluatul peste,cu grija. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 gradeC timp de 25-30 minute. Lasam prajitura sa se raceasca dupa care o intoarcem pe...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se incepe cu decorul pentru aluat: Se amesteca toata ingredientele pentru decor: faina, zahar, albus, unt si cacao. Pasta pe care o obtinem o intindem pe o hartie de copt, ne folosim de o spatula sa ne fie mai usor. Cu ajutorul unui pieptan special de cofetarie facem un grilaj cu patratele plimband pieptanul intai pe verticala apoi pe orizontala, desigur putem da ce forma dorim noi. Punem foaia cu decorul la congelator sa inghete foarte bine. Preparam si aluatul: Punem la mixer ouale cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Alice albinutza Am vazut-o la Laura A ....si... m-am indragostit iremediabil...verdele ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... bine, pana isi tripleaza volumul. Laura zice timp de 20 de ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mi l-a vandut Ghiocela care l-a randul ei a preluat reteta de la Laura Adamache. Ingrediente(pentru o paine) 400 gr faina 220 gr apa 4 linguri ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Reteta preluata de la Laura Adamache 450 - 500 g faina 225 ml lapte 1 ou 80-100 g zahar ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... unul nemaipomenit ! Am facut acest tort pentru concursul organizat de Laura Adamache ! Ingrediente pentru coji: 250 g faina 500 ml apa 200 g unt ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com