Cauta in 21.294 retete
200 gr. dovlecei, 10 gr. unt, 1/2 buc. morcov, 1/2 lingurita faina, sare, 2-3 linguri lapte Mod de preparare: Morcovul se curata, se taie felii si se fierbe in putina apa. Dovleceii se curata, se taie felii si se fierb separat. Cind dovleceii sunt fierti, li se adauga faina amestecata cu laptele si citeva linguri de zeama in care a fiert morcovul. Se lasa sa dea impreuna citeva clocote, se ia de pe foc si se paseaza. Mod de servire Se serveste cu crutoane si...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 pahar zahar, 1/2 pahar unt, 1/2 litru lapte Mod de preparare: Se fierb ... si untul, se amesteca cu lapte, se toarna peste macaroane si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 pahare lapte, 1/2 pahar zahar, 2 linguri amidon, vanilie, coaja de lamiie sau de portocala Mod de preparare: Se fierbe laptele cu zahar, amidonul se amesteca cu lapte rece si se toarna in laptele clocotit, amestecand mereu. Se las sa mai dea citeva clocote la foc mic, amestecand neincetat ca sa nu se prinda pe fundul vasului. Cind este inca cald se adauga vanilia sau coaja de lamiie si apoi se toarna in cesti sau pahare. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 3/4 pahar smantana, 3/4 pahar zahar, 3 pahare lapte, 2 oua, 2 linguri unt Mod de ... , 1/2 lingurita de sare, 1 pahar de lapte rece si se amesteca. Dupa ... adauga in aluat restul de lapte, putin cite putin. Se unge ... , trebuie subtiat aluatul adaugind putin lapte. Brinza de vaci pentru umplutura ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1-1,5 l lapte, 100 gr.ciocolata de menaj rasa, 4-5 linguri zahar Mod de preparare: Se pune laptele la fiert; cind clocoteste se adauga ciocolata rasa si zaharul, se amesteca bine si se ia de pe foc. Se serveste in cesti mari, fierbinte sau rece, dupa gust.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/2 varza alba, 1 buc. ceapa, 2 linguri ulei, 1 lingura faina, verdeata, ardei iute, 1/2 l lapte batut Mod de preparare: Se rumeneste ceapa rasa in 2 linguri de ulei pe fundul oalei, dupa care se presara faina. Se stinge cu 1 litru apa, se adauga sare, putin ardei iute, verdeata tocata, varza taiata subtire. Se fierbe 1 1/2 ora. Mod de servire Dupa ce s-a racit, se amesteca cu 1/2 l lapte batut
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/2 l lapte, 1 galbenus, 1/2 baton vanilie, 1 lingurita sirop menta Mod de preparare: Se fierbe laptele, se adauga vanilia si galbenusul. Batem bine pentru a omogeniza oul cu laptele. Se adauga mierea si siropul de menta, apoi mai batem o data, strecuram si servim.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g miere, 1/8 litru lapte, 1 portocala, 1 lingura suc de grapefruit, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune in mixer gheata pisata, se adauga laptele amestecat in prealabil cu mierea, portocala decojita si taiata in bucati, precum si sucul de grapefruit. Se bate 1 minut. Se strecoara si se serveste imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 200 ml lapte, 3 mere, 3 lingurite suc de ananas, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se punem gheata si laptele in mixer, se adauga merele curatate de coaja si simburi, taiate in bucati. Se amesteca mierea cu sucul de ananas si se adauga in compozitie. Se bate cu mixerul 2 minute, la turatie mai joasa Mod de servire Se serveste imediat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare Mod de preparare: Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Mod de servire Se servesc cu salata verde sau de castraveti.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
400 gr. spanac, 5 gr. unt, 2-3 linguri lapte, sare Mod de preparare: Se curata spanacul, se spala in multe ape reci, apoi se fierbe 10-15 minute in apa clotita cu sare, acoperit. Se strecoara, se da prin sita sau se toaca marunt. Se amesteca cu untul si laptele.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Reteta trimisa de: Anonima Timp preparare: 30 min Ingrediente: - 1 cana orez - 1 ling zahar - praf de sortisoara - lapte Formula (de sugari) sau lapte normal Mod de preparare: Se spala orezul. Se fierbe in apa. Dupa ce s-a fiert se scurge bine de apa si se amesteca cu lapte Formula (sugari) sau lapte normal. Se adauga un praf de scortisoara si zaharul. Se mixeaza totul si se lasa sa se raceasca. Mod servire: Nespecificat
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
500 gr. cartofi, o ceasca lapte, 1 ou, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Cartofii curatati se taie cruzi in felii rotunde subtiri, se sareaza si se aseaza intr-o forma unsa. Se bate oul cu laptele si se toarna peste cartofi. Se pun citeva bucatele de unt deasupra si se dau la cuptor fierbinte 30-40 min.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pahar lapte, o lingura zahar, 1/2 lingurita amidon, 1/5 baton vanilie Mod de preparare: Se amesteca amidonul cu o lingura de apa rece si se pune la fiert in laptele clocotit, impreuna cu vanilia, 8-10 minute. Se ia de pe foc si se strecoara prin tifon. Mod de servire Se serveste rece sau cald
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50g miere, 40g ciocolata, 1/4 baton vanilie, 1/2 litru lapte, 2 cuburi gheata Mod de preparare: Se pune mierea intr-un vas smaltuit, se adauga batonul de vanilie zdrobit, ciocolata rasa, 1 lingura din cantitatea de lapte si se amesteca totul pe abur, pana ce se topeste complet ciocolata. Dupa ce compozitia s-a racit, se toarna deasupra restul de lapte, se amesteca, se pune in mixer in care s-a pus inainte gheata pisata si se mixeaza totul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o bucata de muschi de vitel, legat in rulou, fara slanina, 1 litru de lapte, 1 fir de cimbru, 5 catei de usturoi, 1 lingura de whisky, Mod de preparare: Se incinge cuptorul la termostat 7 (210
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de galuste de gris cu lapte este un desert delicios pentru ... : 1 ou gris 1 litru apa 300 g lapte 4 lingurite zahar vanilie Mod de ... strecoara si se pun il laptele fiert cu zaharul si vanilia ...
Reţetă de pe www.utilecopii.ro
Pieptul (coastele) de miel se taie bucati potrivite, se sareaza si se lasa sa stea 10-15 minute cu sare. In oul batut si amestecat cu lapte se inmoaie pe rind bucatile de miel, se dau prin faina, din nou prin oul batut si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins la foc mic. Se servesc cu salata verde sau de castraveti. - Piept de miel (6 bucati), 1 ou, 2 linguri lapte, 5 linguri ulei, 2 linguri faina, pesmet, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 lingura faina, 1 lingura zahar, 1 galbenus, 2 cesti lapte fierbinte aromat dupa gust cu lamiie, portocala, vanilie sau rom Mod de preparare: Se amesteca totul bine. Se fierbe 15 minute intr-o oala acoperita sau la cuptor fierbinte. Amestecul bine prins se rastoarna pe o farfurie. Mod de servire Se pudreaza cu zahar si se serveste fierbinte.
Reţetă de pe www.retete-bune.com