Cauta in 75.653 retete
... -n Banat deoarece am mai mancat langosi si in alte parti dar ... de gogosi, desi pentru a face langosi se prepara un aluat mai ... potrivit de mari pentru a modela langosii.....mie mi-au iesit 15 ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... , incercati aceasta reteta de gulas unguresc care va va placea mult. Mareste poza " Farfurie cu gulas unguresc. " Ingrediente 1 kg carne de vita ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Reteta: Cozonac unguresc Ingredientele retetei culinare: Aluat: => 1 pachet margarina => 2 galbenusuri => 4 linguri smantana => 5 linguri zahar => 15-20 g drojdie dizolvata in foarte putin ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... Va plac langosi?Noua daaaaaaaaaaaaaa,foarte mult sau gogosiiiiiiiiiiiiiiiiii super bune ... e o zi de post si vrem langosi,nici o problema le papam cu ... (eu am pus) Pentru servit langosi: sos de usturoi cu smatana ... bine,dupa care se pun langosi la prajit .Se coc pe ...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... timpul pauzelor, imi cumparam un langos, sau o branzaoica sau un corn umplut. Langosul este foarte simplu de facut, deoarece este un aluat ... Iosefin si imi cumpar un langos umplut cu branza. Ingredinte (pentru ... sau zahar. Puteti face si langosi umpluti cu branza sau dulceata ... subtire de umplutura si impaturiti langosii, dupa care il frigeti in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... cel mai frumos si pufos langos :) Se pot face si de ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... ce preparati, incercati reteta de langosi cu branza care este foarte ... la gust. Mareste poza " Un langos cu branza, servit cu extratopping ... . Lipiti bine marginile si prajiti langosile in ulei sau untura. Serviti ... a fi mai dietetice, puteti coace langosile in loc sa le prajiti ... , branza Fotografia prezentata in reteta de Langosi cu branza apartine Mayola ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
500 gr aripi 500 gr pulpe superioare 4 cepe rosii 1 foaie de dafin 5 rosii mari 3 ardei capia rosii 3 polonice supa de pui 1 lgt curry 2-3 lg boia dulce 1 pahar de vin alb sau rosu sec patrunjel verde cativa catei de usturoi Ceapa se taie solzisori foarte subtiri dupa care se caleste impreuna cu usturoiul zdrobit, adaugam puiul si cand si-a schimbat culoarea punem in continuare la calit ardeiul taiat cuburi. Punem apoi rosiile taiete felii si lasam acoperit la inabusit. Stingem cu supa si ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... placinte inainte, la langosi si mai inainte! :) Langosi, sau placinte unguresti ... si eu la niste super langosi, da? Ingrediente: - 1 kg faina - 50g ... . Apoi, cand avem chef de langosi, incingem uleiul, rupem bucatele de ... si il coaceti la fel. Langosii merg foarte bine si cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... : drojdie faina ulei zahar Langos sau langosi, numite in orasele din ... primele ore ale diminetii. Secretul langosilor consta in aluatul moale, aproape ... Placinta ardeleneasca cu branza. Reteta: Langosi Ingrediente: 600 grame de faina ... sucitorul bine uns cu ulei. Langosul are o forma rotunda sau ovala ... foc iute (180 de grade) langosile intr-o cratita adanca in care ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de mari vreti sa faceti langosii. 6 Aplatizati cu mainile fiecare bucatica ... , cand este foarte fierbinte puneti langosul la prajit. 8 Intoarceti pe partea cealalta cand se rumeneste. Aici e un langos mai mare. 9 Aici sunt langosi mai mici, cei prajiti dupa 4 zile. 10 Se servesc calzi ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Timp de preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 20 gr drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata 21/2 pahare apa calduta 8 pahare de faina 11/2 lingurita de sare 1lingura de boabe de kimel 1pahar de pire de cartofi. Mod de preparare: Intr-un bol mare se toarna 1/2 pahar de apa se adauga drojdia si 3 linguri de faina se amesteca putin si se lasa acoperit 30 de minute sa creasca-eu adaug si 2 linguri de zahar. Dupa 30 de minute se toarna 2pahare de apa sarea si boabele...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Se spala carnea, se zvanta, se taie bucati potrivite (ca pentru o tocana obisnuita), se pipereaza. Se curata ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in sferturi mici, usturoiul in feliute.Se pune ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Ingrediente: 500 g pulpa de porc piper 2 cepe 2 catei de usturoi 3 linguri de unt topit 1 lingurita de boia dulce 1 lingurita de boia iute sare 2 foi de dafin 1 lingurita de otet 1 conserva mica de rosii cojite 2 ardei iuti 300 g cartofi 1 lingurita amidon alimentar 2 linguri de smantana Preparare: Se spala carnea, se taie bucati potrivite si se pipereaza. Ceapa se taie in sferturi mici, usturoiul in feliute. Se pune untul sa se incinga in cratita si se prajesc bucatile de carne. Se adauga ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... a li se da forma unui langos. Se prajesc pe ambele parti ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 1 ora (complexitate medie) Ingrediente: 10 kg carne de porc mcinat 230 g sare 300 g mujdei de usturoi 300 g chimion mcinat 200g boia(100 g s fie iute) 30 g zahr tos 20 g piper mcinat 10 m mae . Mod de preparare: Se prepar la fel ca i crnaul de cas, dup care se d la fum .
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... preseaza pe margine cu degetele. Langosii astfel facuti se mai lasa ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... . Insa daca esti roman sau ungur ai noroc de doua sarbatori. Si atat romanii cat si ungurii isi mai fac cate o cruce ... cea de Baigli. Baigli, cozonacul unguresc, e mai degraba un strudel taranesc ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Una dintre retetele culinare traditionare unguresti adoptate rapid in Ardeal si in restul tarii, este reteta de gulas. Am ezitat foarte multa vreme sa public reteta pe blog, pentru ca stiam ca urmeaza un val de proteste legate de autenticitatea ei, dezbateri despre ceea ce inseamna cu adevarat gulas, cum se scrie si cum se prepara, asa cum s-a intamplat cu papricasul de pui . Intr-un final am decis ca-i o reteta mult prea buna si nu pot fi atat de egoista incat sa o tin pentru mine. Gulasul...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Cartofii se curatata de coaja, se spala, se taie cubulete si se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scurg bine de apa, se zdrobesc si se lasa pana cand se racesc complet. Intre timp se prepara maiaua din 100ml de lapte caldut cu putin zahar si drojdie, se lasa sa dospeasca 10 minute apoi se toarna intr-un castron in care am pus faina in prealabil. Se adauga in castron cartofii zdrobiti, sare dupa gust, o lingura de ulei si lapte caldut astfel incat sa obtinem un aluat potivit de tare....
Reţetă de pe superpicant.ro