Cauta in 106.261 retete
Ingrediente si cantitati: 2 legaturi de patrunjel 1 mana de menta proaspata 1 legatura de tarhon sau coriandru 1 catel de usturoi, zdrobit 4 linguri ulei de masline piper negru, proaspat macinat Mod de preparare: Introdu ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana devin o pasta uniforma. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul negru, macinat proaspat, si amesteca bine. Toarna sosul intr-un bol mic. Acopera si lasa sosul la rece pana cand il servesti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se tin pe foc cam 30 minute, se incearca apoi cu o furculita, daca aceasta intra usor, cartofii sunt fierti. Cartofii se scurg bine si se sfarama cu pasatorul,sau cu o furculita,impreuna cu 1 lingura de unt. Daca se foloseste mixerul piureul devine cleios,nu mai are aceiasi consistenta.Separat intr-o craticioara se pune laptele la incalzit impreuna cu 1 lingura de unt, dar sa aveti grija sa nu fiarba,cand s-a topit tot untul se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
*se separa galbenusurile de albusuri, galbenusurile se pun intr-un castron cu zaharul (poza 1) *se mixeaza pana se albeste compozitia (poza 2) *se adauga laptele si se mixeaza in continuare (poza 3) *faina se amesteca cu praful de copt, se adauga la compozitzia de mai sus si se mixeaza (poza 4) *albusurile se bat spuma cu un praf de sare (poza 5) *se adauga albusurile la compozitzia cu galbenusuri (poza 6) *amestecam usor cu lingura de jos in sus (poza 7) *incingem o tigaie de teflon unsa cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Preparare : fasolea se fierbe separat in abur sau cu putina apa si sare, eu am fiert-o la abur. separat intr-un vas se calesc rosiile decojite in ulei de masline si se lasa la foc mic 10-15 minute pana se ingroasa sosul spre final punem si usturoiul taiat fin. Eu am mai pus morcovul si ardeiul cubulete. Adaugam fasolea cand este fiarta si asezonam dupa gust cu care si piper. Este excelenta la gust, se poate servi simpla sau pe post de garnitura.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cu salsa verde si rosii Ingrediente 2 legaturi de patrunjel verde, 2 legaturi de busuioc proaspat, 2 catei de usturoi, 3-4 lingurite de capere ... adauga uleiul, zeama de lamaie, sare si piper. Aceasta este salsa verde. Rosiile se spala, se ... . Se amesteca macaroanele cu rosiile, salsa verde, se incalzesc si se adauga mozzarela si niste capere...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... amestecul. La final am adaugat patrunjel tocat, se recomanda si coriandru ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Toaca toate ingredientele intr-un robot pana cand se maruntesc. Asezoneaza cu sare si piper negru macinat, iar apoi toarna sosul intr-un bol mic. Acopera cu film alimentar si da la rece pana cand servesti. - 60 g patrunjel proaspat, 30 g menta proaspata, 30 g frunze de busuioc proaspat, 2 linguri capere, 1 catel de usturoi zdrobit, 4 linguri ulei de masline.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... franzela 200 g cascaval 4 oua 70 g unt 6 linguri lapte 4 fire ceapa verde patrunjel si marar verde sare piper. Pregatesti asa: Stropesti feliile de paine ... . Separat, bati ouale, adaugi ceapa verde, si verdeata, taiate bucati, adaugi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... carne porc pentru fripturi: 500g patrunjel: menta: cateva frunze sare: piper: faina: 2 linguri ulei: 6 linguri migdale: 1 lingurita ... de preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul, frunzele de menta tocate, sarea, piperul si migdalele date pe razatoarea ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... macris, 1/4 kg stevie, 1/4 kg spanac, o legatura tarhon, o salata verde, 2 legaturi ceapa verde, patrunjel verde, 1/2 lingura faina, 100 g unt, 2 linguri smantana, un ou, sare, 1 1/2 l apa ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smintina, 2-3 legaturi ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, 1 lingura untura, o felie piine muiata, prapurul intreg ... felii. Se poate servi cald sau rece, cu salata verde. Durata ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... macris, 1/4 kg stevie, 1/4 kg spanac, 1 legatura tarhon, 1 salata verde, 2 legaturi ceapa verde, patrunjel verde, 1/2 lingura faina, 100 g unt sau ulei, 2 linguri smântâna ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente: Pulpa de porc (500 g), patrunjel, menta (citeva frunze), sare, piper, faina, ulei (6 linguri), migdale (1 lingurita), orez ... preparare: Se toaca carnea, se amesteca cu patrunjelul si frunzele de menta tocate, sarea, piperul, migdalele date pe razatoarea ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Salata De Primavara Cu Fasole Boabe Ingrediente cca 2 cani fasole boaba fiarta sau conserva, o legatura ridichi, 1 castravete, o legatura ceapa verde, patrunjel, sare, piper, ulei, otet Preparare Se curata si se taie legumele, se pun intr-o cupa, se adauga fasolea fiarta in prealabil (sau conserva). Se condimenteaza cu ulei, otet, sare, piper, patrunjel tocat, dupa gust Durata 15 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... miel grase de la burta, 2-3 oua, o lingura smantana, 2-3 legaturi ceapa verde, patrunjel, marar, sare, piper, 1 lingura untura, o felie piine muiata, prapurul intreg ... taie felii. Se poate servi cald sau rece, cu salata verde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
rosii, salata de boeuf, salata verde, patrunjel, masline Mod de preparare: Se aleg rosii potrivit de mari ... rotund, pe foi de salata verde. Rosiile mai pot fi umplute ... se pune o fisie de ardei verde. Mod de servire Platoul pe ... aranjeaza rosiile se decoreaza cu frunze de patrunjel si, eventual, masline
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu feliile de sunca, care se ruleaza. Se servesc pe frunze de salata, eventual cu felii de rosii. - 100 g sunca slaba, 2 cartofi fierti, 1 morcov, 1 lingura mazare verde fiarta, 3 linguri sos alb, salata verde, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Rulouri Din Sunca Si Cartofi Ingrediente 100 gr. sunca slaba, 2 buc. cartofi fierti, 1 buc. morcov, o lingura mazare verde fiarta, 3 linguri sos alb, salata verde, patrunjel Preparare Cartofii si morcovii se taie in cuburi, se amesteca cu mazarea, sosul alb si verdeata dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu feliile de sunca care se ruleaza. Servire Se servesc pe frunze de salata, eventual cu felii de rosii Durata 25 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... intr-o oala 2 litri apa impreuna cu frunze de usturoi verde si patrunjel verde, taiate marunt, adaugind sarea necesara. Se alege si se spala ... de acra, se mai adauga otet. - 2-3 miini de salata verde, usturoi verde, patrunjel verde, 1 lingura faina, 2 galbenusuri, 2 linguri smintina, 3-4 linguri otet, 5-6 oua, slanina, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Sos De Tarhon Si Ceapa Verde Ingrediente maioneza, tarhon, ceapa verde, patrunjel verde Preparare Se face un sos de maioneza din 2 galbenusuri crude ... si lamiie. La acest sos, maioneza se adauga putin tarhon, patrunjel verde si ceapa verde, toate taiate marunt. Se adauga sare dupa gust ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro