Cauta in 49.792 retete
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc. Apoi se toarna laptele, putin câte putin, si faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se încorporeaza usor în amestecul de galbenusuri. Dupa ce compozitia a fost omogenizata bine, în tigaia încinsa zdravan si unsa suficient cu unt sau margarina se toarna un sfert de polonic de aluat. Când încep gaurile sa se formeze se întoarce pancake-ul. Totul dureaza circa un minut. Înainte de a fi servite se ung cu orice...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din acest cod? Am facut o salsa verde si am turnat-o deasupra ... & Delicios! fileuri de cod (cat mai groase) Salsa verde 1 legatura de patrunjel, taiat marunt 2 legaturi de marar, taiat marunt 2 crengute ... pe hartie absorbanta. Se pregateste salsa verde: se pun toate ingredientele ... pentru cuptor, se pune deasupra salsa verde si...
Reţetă de pe www.delicioasa.com
Freaca untul, zaharul, mamaliga si faina. Adauga coaja de lamâie si ouale. Acopera cu o folie alimentara si pune la frigider pentru o ora, pâna se întareste putin. Pune o hârtie pentru copt într-o tava si pune cu lingurita gramezi mici din compozitie în tava. Coace în cuptorul încins timp de 5 - 6 minute, pâna ce marginile biscuitilor sunt usor aurii. Scoate din cuptor si lasa sa se raceasca timp de 15 minute.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bina cartofi si apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierti, scurge-i bine de apa si stropeste-i cu putin ulei de masline, adauga sare, piper si rozmarin. Încalzeste cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tava si lasa-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau pâna capata o culoare aurie. De asemenea, îi poti înveli în foaie de aluminiu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline si 3 linguri de otet sau vin alb, cu patrunjelul, menta si usturoiul, iar mai apoi condimenteaza cu sare si piper ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Asaza pe fundul cupelor de înghetata afinele proaspete. Mixeaza în robotul de bucatarie iaurtul, menta, mierea de albine, dupa care adauga si fructele congelate. Pune înghetata peste afinele proaspete deja aranjate în cupe. Credit foto: jamieoliver.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
Jamie Oliver este cel din cauza caruia imi place mie sa gatesc ...
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ponturi si articole Contact BlogCulinar > Dulciuri > Semifreddo cu praline a la Jamie Oliver Semifreddo cu praline a la Jamie Oliver May 16, 2011 Bogdan No Comments Tags: alune padure , inghetata ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... > Castiga un set de carti Jamie Oliver Castiga un set de ... 164 Comments Tags: carti , concurs , jamie oliver Esti prima data pe blog? Nu uita sa te abonezi ... a inceput cu un cadou special, o carte Jamie Oliver, La masa cu Jamie , ce m-a incurajat sa-mi urmez pasiunea. De ... place tare mult cum gateste Jamie si cred ca orice bucatarie ......
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... o nuanta aurie. Adauga maslinele si patrunjelul si mai prajeste timp de ... fiert. La final, conopida în sos de rosii se garniseste cu patrunjel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de masline si frunze de patrunjel. Se scoate omleta din cuptor ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dressingul se prepara amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna sau brânza. Fierbe cartofii în apa cu sare timp de 20 de minute, sau pâna devin moi. Apoi scurge-i bine de apa. Dupa ce se racesc, curata cartofii de coaja si taie-i cubulete. Amesteca-i cu dressingul si apoi adauga ridichiile, menta, arpangicul si sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , nimic. Asta pana cand am gustat la un restaurant mexican, salsa verde din Avocado si apoi am vazut o reteta asemanatoare pe Food ... Emeril. Am adaptat ce era de adaptat si am facut o salsa verde delicioasa, dupa o reteta culinara oarecum combinata din reteta lui Emeril ... tot ceea ce mi-a inspirat salsa verde pe care am mancat ... de usturoi - 3-4 fire de ceapa...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
În prima faza se mixeaza untul, zaharul si coaja de lamâiei pâna se omogenizeaza ca o crema. Treptat se adauga galbenusurile si faina, apoi se toarna laptele si sucul de lamâie. În alt castron, se bat albusurile pâna se întaresc pentru ca mai apoi sa se toarne peste compozitia obtinuta mai devreme. Toata compozitia "unita" se amesteca usor, în asa fel încât sa nu iasa aerul din spuma de albus. Urmatorul pas este coacerea. Pentru asta avem nevoie de un vas termorezistent în care se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara dressingul amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna. Pune la fiert cartofii în apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Scurge-i bine de apa si lasa-i la racit, apoi curata-i de coaja cu ajutorul unui cutit, apoi taie-i în bucati mici. Se amesteca cu dressingul, apoi se adauga ridichiile, menta si arpagicul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 200°C. Pune ciupercile pe o tava mare si decoreaza-le cu ceapa, usturoi si cimbru. Asaza brânza peste. Amesteca pesmetul cu patrunjelul si împrastie-le peste ciuperci. Lasa-le în cuptor 15-20 de minute. Între timp presara peste salata de arugula sucul de lamâie si putin ulei de masline. Ciupercile se servesc alaturi de salata.
Reţetă de pe retete.eva.ro