Cauta in 49.729 retete
... prepara 500 g de maioneza. Pune în salata 3/4 din maioneza si amesteca. Dupa ... ultimul sfert de maioneza ramas si cu alte legume decoreaza salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 g carne vaca (sau piept de pui) 2 morcovi 1/2 telina 200 g mazare 3-4 cartofi 1 radacina de patrunjel 200 g castraveti murati 150 g maioneza pentru salata boeuf 50 - 100 g maioneza pentru ornat salata boeuf 1 gogosar murat 1 lamaie mustar, sare, piper, masline pentru ornat
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Salata boeuf, reteta culinara, modalitate de preparare reteta, instructiuni pentru gatit
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 200 g carne slaba (muschi, pulpa sau piept de pui) 6 cartofi mari 200 g mazare boabe 8 castraveciori murati in otet 200 g gogosari la otet 1 radacina de telina 200 g maioneza sare. Pregatesti asa: Se fierbe bine carnea si se pune deoparte, intr-un vas. Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se lasa la racit. Telina se fierbe intreaga. Toate ingredientele se taie marunt, la fel ca gogosarii si castravetii murati, dupa care se amesteca. O parte din muraturi se opresc ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
100 gr. carne de vaca sau de pasare fiarta, zarzavat fiert (1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, 1 buc. telina), 1 buc. cartof mare fiert, 1 buc. mar nearomat, sos de maioneza dietetic, patrunjel verde Mod de preparare: Se taie in cuburi carnea si legumele. Se rade marul. Se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza preparat cu multa zeama de lamiie. Mod de servire Se serveste presarata cu patrunjel verde.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata boeuf Ingrediente 500g carne de vaca fiarta, 500g cartofi, 2 morcovi, 1 telina ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... kg; patrunjel verde 0,050 kg; salata verde 0,050 kg; piper macinat ... verde se curata, se spala. Salata verde se curata, se spala ... , castraveti, carne, piper si sare. Salata obtinuta se monteaza pe platou ... verde, gogosari si frunze de salata verde. Prezentarea Preparatul se prezinta ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
4-5 oua fierte tari, 3-4 castraveti murati, 300 gr. carne de vita fiarta, 3 linguri maioneza, 2-3 linguri ketchup, 100 gr. smantana Mod de preparare: Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smantana. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu castraveciori murati
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Salata boeuf cu oua Ingrediente Ingrediente: 4-5 oua fierte tari, 3-4 castraveti murati, 300 gr. carne de vita fiarta, 3 linguri maioneza, 2-3 linguri ketchup, 100 gr. smintina Mod de preparare Mod de preparare Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smintina. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , piper, patrunjel verde tocat pentru salata si frunzulite pentru ornat, 2-3 oua ... cateva linguri pentru imbracat salata. Amestecam bine salata, o gustam, mai condimentam ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... gust. Se adauga maioneza peste salata, se amesteca bine, apoi se ... pe un platou. Se imbraca salata cu maioneza si se orneaza ... mai pot adauga intre ingredientele salatei, cateva pastai de fasole verde ... un gust mai picant al salatei, se poate adauga 1/2 ceapa tocata ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Ingrediente Oua fierte tari, castraveti murati,carne de vaca fiarta maioneza,ketchup,smintina Mod de preparare Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza si smintina .Se sareaza si condimenteaza dupa gust Servire Rece, si ornata cu castraveciori murati
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Carnea se curata si se spala, se pune la fiert in apa fierbinte. Legumele si zarzavaturile se curata si se spala. Cartofii se fierb in apa cu sare (in coaja), ouale se curata de coaja si se taie felii. Castravetii se curata de seminte si se taie cuburi, se scurg de zeama, verdeata se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile se curata, se spala si se taie felii. In timpul fierberii, supa se spumeaza, iar la jumatatea fierberii se adauga zarzavaturile intregi. Dupa fierbere si racire,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie toate foarte marunt si se amesteca bine cu maioneza, ketchup si smantana. Se sareaza si condimenteaza dupa gust. Se serveste rece, ornata cu castraveciori murati. - 4-5 oua fierte tari, 3-4 castraveti murati, 300 g carne de vita fiarta, 3 linguri maioneza, 2-3 linguri ketchup, 100 g smantana. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se taie in cuburi carnea si legumele. Se rade marul. Se amesteca toate ingredientele cu sosul de maioneza preparat cu multa zeama de lamaie. Se serveste presarata cu patrunjel verde. - 100 g carne de vaca sau de pasare fiarta, zarzavat fiert (1 morcov, 1 radacina patrunjel, 1 telina), 1 cartof mare fiert, 1 mar nearomat, sos de maioneza dietetic, patrunjel verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carne de curcan, putina de porc, piftie de porc curcan, salata boeuf, legume la cuptor  cam asta a fost, in mare, meniul pe ... cam sarata si cam putina) si traditionala, de Craciun, salata de boeuf. Masa de Anul Nou Asta a fost de Craciun. De ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
Asa am ornat salata boeuf de Craciun.. Si de Paste..
Reţetă de pe sara-2009.blogspot.com
... pun chestii la murat ca sa am cu ce face salata boeuf. Pentru ca nu am gasit castraveciori mici, mici, am ales ...
Reţetă de pe sufletpentruhrana.blogspot.com
Carne de curcan, putina de porc, piftie de porc curcan, salata boeuf, legume la cuptor  cam asta a fost, in mare, meniul pe ... cam sarata si cam putina) si traditionala, de Craciun, salata de boeuf. Masa de Anul Nou Asta a fost de Craciun. De ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... lamaie sare piper frunze de salata si albus de ou fiert ... sunca felii subtiri, pui pe fiecare cate o lingura, doua din salata boeuf si le asezi pe un platou, pe un pat de salata verde. Cum servesti: Sunt mai ... ! Bucatarul te invata: Cand pregatesti salata beouf, opreste cateva linguri din ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro