Cauta in 37.318 retete
... sortimente se numara bot de iepure, marul domnesc, Jonathan, Jonagold, Golden ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Se taie un iepure mare si gras si se curata foarte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta Slanina se taie felii, iepurele se dezoseaza si se taie ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se pun la fiert telina si cartofii in coaja, se curata si se taie in forma de betisoare egale. Carnea se taie, de asemenea, in fasii lungi. Se adauga albusul fiert, ramas de la sosul tartar, si castravetii. Se amesteca cu sosul si se orneaza cu felii de lamaie. Se garniseste cu orez picant. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se dezoseaza carnea, se taie felii, se bat cu batatorul de carne, se impaneaza cu slanina; daca slanina nu este sarata, se pot condimenta cu sare si piper. Feliile de carne se rumenesc in ulei incins si se servesc cu piure de cartofi si cu mustar. Se garniseste cu orez. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se pregateste o tocanita condimentata, se dezoseaza carnea si se da prin masina de tocat. Carnea tocata se amesteca cu piure de cartofi, preparat din cartofi fierti in coaja, slanina si castraveti taiati cu-bulete si se condimenteaza. Se framanta bine si se da la rece. Se orneaza cu rondele de castraveti murati. Se poate aseza intr-o tava ondulata pe hartie de pergament. inainte de a fi servit Se rastoarna pe un platou si se orneaza cu rondele de castraveti si oua...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea se impaneaza cu slanina, se prajeste in ulei incins pe ambele parti. Se adauga zarzavatul curatat si taiat rondele. Se prajesc impreuna, se sting cu vin, se potriveste gustul cu zahar si condimente si se fierb inabusit pana se inmoaie carnea. Cand este moale, se scoate din vas, se taie felii, zeama se fierbe pana scade si ramane grasimea, dupa care se presara faina. Se stinge cu zeama de lamaie si cu putina apa, se sporeste cu smantana. Sosul se toarna peste...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... fierbe 10 minute. Carnea de iepure se curata de pielite, apoi ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea dezosata se da prin masina de carne, se amesteca cu carnea tocata de porc, chifla inmuiata in lapte si stoarsa, oul, ceapa calita in ulei, usturoiul pisat, sare si piper. Se unge o tava cu fund ondulat, se asaza compozitia si se frige in cuptor pe baie de aburi. Rulada se rastoarna pe un platou si se stropeste cu un sos picant. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Pulpele curatate de pielite se impaneaza cu usturoi, se prajesc rapid in ulei incins, se lasa la inabusit cu putina apa pana se inmoaie carnea. Apoi se rumenesc in cuptor, stropindu-le din cand in cand cu zeama din vas. Se pot servi cu piure de cartofi, dar sunt mai gustoase reci, servite cu salata de cartofi, preparata cu maioneza sau cu otet. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Pulpa dezosata se taie in forma de batoane mari cat degetul mare, se bat cu batatorul de carne si se impaneaza cu slanina afumata. Foile de varza se oparesc in apa clocotita si se scurg. Fiecare bucata de carne se asaza in cate o frunza de varza, se ruleaza ca sarmalele si se inabusa in ulei fierbinte si putina apa. Se incheie turnand deasupra smantana. Se da putin la cuptor sa se rumeneasca. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Bogdan 2 Comments Tags: ceapa , Grecia , iepure , stifado , tocana , vita Esti prima ... , acum v-o prezint pe cea cu iepure. Asadar, daca vreti sa incercati ... anul trecut. Reteta stifado de iepure Ingrediente :  2 linguri ulei de masline  1 iepure curatat si sectionat (poate fi si pui sau vita)  4-5 cepe ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
... de smantana Ingrediente Carne de iepure (pulpa) 1 kg ceapa 100 g ulei ... Mod de preparare Carnea de iepure se taie bucati, cate 3-4 la ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt, 1 pahar cu vin ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Friptura de iepure Ingrediente Carne de iepure (pulpa) 1 kg slanina afumata 50 g unt 50 g sare Mod de preparare Carnea de iepure se sterge cu un stergar, se impaneaza cu slanina afumata, se freaca cu sare, se unge cu unt si se asaza intr-o tava cu restul de unt si putina apa, se da la cuptor si se frige la un foc potrivit. In timpul frigerii se stropeste cu sosul format in tava. Se mananca cu garnituri de legume si salate de sezon.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... cu ciuperci Ingrediente Carne de iepure 1 kg zarzavat de supa 200 ... Mod de preparare Carnea de iepure se taie in portii si ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... I Ingrediente Carne de iepure 600 g ulei 50 g morcovi 100 g ceapa 100 ... Mod de preparare Carnea de iepure, dupa ce a fost tinuta 24 ... verdeata tocata marunt. Carnea de iepure de casa nu este necesar ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... , 1 buc. ceapa. Mod de preparare: Iepurele de casa, bine spalat, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com