Cauta in 141.039 retete
... : carne cu os de miel(ied) capatana (facultativ) ceapa uscata morcov ... preparare: Carnea de miel sau ied se curata f. bine , se spala ... toate (carnea de miel sau ied fierbe usor)se pune sucul ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... Invierii si prezenta mielului la protap. Adevarat simbol al sarbatorii pascale, mielul la protap este expresia culturii culinare grecesti, reunind deoportiva jertfa ... prin excelenta carnivor, mielul la protap este mai mult decat o reteta ... .ro a experimentat un miel la protap in cel mai pur stil ... a putea prepara un miel la protap, aveti nevoie de o tija metalica ... blana, etc. Fixati mielul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bucatile de ied pe care le-am avut le-am pus la fiert cu doua cepe. Legumele le-am tocat, mai putin salata si loboda. Iedul l-am dezosat, in supa am pus verdeturile si cartofii, cand au fost fierte am pus salata si borsul si spre final loboda. Am dres cu un ou batut. Reteta propusa de BD
Reţetă de pe www.culinar.ro
... (complexitate redusa) Ingrediente: carne de ied taiata in bucati potrivit de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... si eu/noi ... ciorba de ied. Nu va ganditi ca m-ar ... din congelator niste coaste de ied, coada si inca vre doua ... , peste, miel si acum cu ied. As incerca-o si cu porc ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
Carnea se spalÄ? bine, apoi se Å?terge Å?i se unge cu ulei. Se împÄ?neazÄ? cu jumÄ?tÄ?Å
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mielul la protap este un preparat culinar aromat si cu un ... poza " O farfurie cu miel la protap. " Ingrediente 1 miel mic ulei zeama ... a incepe gatirea mielului. Alegeti un protap cu 40 de cm mai ... spate inspre stomac astfel incat protapul sa iasa pe gura. Legati ... iar apoi indepartati cu grija protapul. Menciuni Consumati carnea cat este ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... care se aseaza batalul pe protap si se lasa sa se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... petrecut lucruri infricosatoare. Adica niste gratare de ied. Si apoi iarasi ied pe disc si oarece vitel pe marginea discului. Toate astea ... a carnurilor. Cat despre gratrele de ied, ei bine, sunt atat de ... iezi. In ceea ce priveste iedul la disc, o parte din carne ...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... coase si se pune pe protap. Sta acolo pret de o ora ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... preparare Ingrediente: 500 g carne de ied, cartofi noi 1-2 kg, 1 ceapa, 1 morcov ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... meu, aceea cu oaia la protap. As fi preferat sa fie ... doream tare mult sa fac protapul). Am condimentat carnea cu sare ... racoare apoi am pus-o pe protap. Am facut un foc la ... -50 de centimetri intr-o parte a protapului si un perete din pietre ... spre carne. Am rotit mereu protapul (cu intreruperi pentru vin rosu ... fel de coapta, pe acelasi protap cu carnea. A fost o seara...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... am mancat pentru prima oara ied. Si mi-a placut atat de ... cumparat pentru sarbatorile pascale un ied, din care inca mai am ... caldura sa incerce carnea de ied. Pentru preparare aveti nevoie de ... ; 2 linguri ulei. Preparare pulpa de ied la cuptor cu sos de ... in tava, pe pulpa de ied. Acoperiti cu folie de aluminiu ... de minute, scoateti pulpa de ied din cuptor, indepartati...
Reţetă de pe www.all-food.ro
... timp se pregateste in tava protapului un foc mare, avand in ... de a fi pus porcelul pe protap se freaca bine cu praf ... timp ce se roteste pe protap din cand in cand se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... urmatoarele ingrediente: 760 g pulpa de ied, cu os (aceasta cantitate a presupus, in acest caz, 2 pulpe de ied, una anterioara si alta posterioara ... negru macinat. Preparare pulpa de ied la cuptor cu ierburi aromate ... cateva incizii in pulpa de ied in care introduceti cativa catei ... , dupa care asezati pulpele de ied in mijlocul tavii, astfel incat ... aromate atat pe carnea de...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Pulpele se freaca cu sare, piper si 30gr unt. Se pun intr-o tigaie pentru cuptor si se prajesc la 200!C aproximativ 45 minute. Se adauga putin cate putin supa de oase in timp ce se prajesc. Intre timp legumele se curata, se spala si se taie capetele la fiecare morcovii, telina si guliile se fierb in apa cu sare. Pastaile se oparesc cu cepele verzi in apa cu sare pentru 1-2 minute.
Reţetă de pe www.culinar.ro
Carnea de ied este mai frageda decat carnea de miel, are o aroma mai usoara, iar la gust aduce mai mult cu cea de vita, decat cu cea de miel. Ied la gratar este o friptura cu mult mai sanatoasa decat cea de vita sau pui, datorita continutului mic de grasimi. Carnea de ied [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... fie pe plac carnea de ied , astazi va fac o noua propunere ... carne: gatind un curry de ied cu lapte de cocos. Aceasta ... urmatoarele ingrediente: 500 g carne de ied (eu am optat pentru doua ... ulei; sare. Preparare curry de ied cu lapte de cocos: Puneti ... cu pofta acest delicios curry de ied cu lapte de cocos ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Mod de preparare reteta Se freaca puii pe dinauntru cu sare, maghiran si unt. Se leaga feliile de slanina de pui si se infig la protap. Se prajesc intorcandu-i mereu, sa nu se arda. Se pot face si in folie, unsi cu ulei in loc de slanina. Excelent cu salata mexicana Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Mod de preparare: Crapul la protap se poate pregati numai in ... caruia se agata un cirlig (protap) care sa atirne chiar in ...
Reţetă de pe www.crap.ro