Cauta in 82.576 retete
Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar gustul nu mai este acelasi). Se adauga si maruntaiele tocate si se mai calesc impreuna cateva minute, pe foc iute, amestecand intruna ca sa nu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Carnea de ied este mai frageda decat carnea de miel, are o aroma mai usoara, iar la gust aduce mai mult cu cea de vita, decat cu cea de miel. Ied la gratar este o friptura cu mult mai sanatoasa decat cea de vita sau pui, datorita continutului mic de grasimi. Carnea de ied [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... fie pe plac carnea de ied , astazi va fac o noua propunere ... carne: gatind un curry de ied cu lapte de cocos. Aceasta ... urmatoarele ingrediente: 500 g carne de ied (eu am optat pentru doua ... ulei; sare. Preparare curry de ied cu lapte de cocos: Puneti ... cu pofta acest delicios curry de ied cu lapte de cocos ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Mod de preparare reteta Se freaca puii pe dinauntru cu sare, maghiran si unt. Se leaga feliile de slanina de pui si se infig la protap. Se prajesc intorcandu-i mereu, sa nu se arda. Se pot face si in folie, unsi cu ulei in loc de slanina. Excelent cu salata mexicana Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... Mod de preparare: Crapul la protap se poate pregati numai in ... caruia se agata un cirlig (protap) care sa atirne chiar in ...
Reţetă de pe www.crap.ro
Ingrediente: Un ied mic, 1 pahar ulei, 1 pahar vin alb, zeama de ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.org
Crap la protap Ingrediente 1,5 kg crapcean, cimbru, sare, ardei Mod de ... jumatate se infige intr-un protap( se trece prin peste o tepusca ... spre foc si se inclina protapul spre jar ca o proptea. Se ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Crap la protap( in cuptor) Ingrediente 1,5 kg crap, o capatana usturoi, 100 ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Anunturi Google Ingrediente: 300 g carne de miel, sare dupa gust, 50 g unt, 1 legatura de ceapa rosie proaspata, 1/2 linguri de faina, 1/2 buchet de marar, 1/2 buchet de patrunjel, piper negru dupa gust, 2 oua, iaurt, Mod de preparare: Puneti apa impreuna cu carnea taiata in bucati la fiert. Presarati sare si fierbeti in continuare pana carnea este fiarta. Amestecati 2/3 din unt cu ceapa tocata fin si faina si turnati peste supa. Adaugati mararul si patrunjelul fin tocate. Dupa cateva minute...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Crapul la protap se poate pregati numai in aer liber, ca ... caruia se agata un cirlig (protap) care sa atirne chiar in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente necesare INGREDIENTE: 1 crap de cca.1Kg(ceea ce ar ajunge pentru un flmand); sare,piper, cimbru, cam 50 g untdelemn. PREPARARE: Se face un foc de lemne(eventual dou la 1 m distanc unul de altul). Se curc crapul de solzi,se taie pe burt _i se scot mruntaiele _i branhiile; se spal bine _i apoi se sterge cu un _tergar curat. Se cresteaz transversal,mai ales pe spinare.Se sreaz ,se pipereaz,se freac cu cimbru. Se infige crapul prin gur intr-un bc mai gros,in a_a fel ca...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de Preparare: Se spala si se transeaza carnea in bucati mai mici. Se curata legumele si se taie: cepele in patru, morcovii si patrunjelul in 4 pe lung, usturoilul se trece prin presa. Se amesteca toate ingredientele din reteta mai putin uleiul. Se lasa carnea la macerat 1-2 ore. Se infierbanta uleiul in tigaie si se prajesc bucatile de carne pana se rumenesc frumos. Se aseaza frumos in tava, iar legumele pe langa carne. Se adauga in tigaie baitul in care a stat carnea. Se strecoara si se...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Anunturi Google Ingrediente: 450 g carne de miel slaba, curatata de grasime, taiata in cuburi de 2.5 cm, 450 g morcovi, taiati felii subtiri, 4 tije mari de telina, taiate felii subtiri, 450 g praz, taiat rondele subtiri, 340 g cidru sec, tare, 400 g supa de pasare, degresata, sare si piper, 300 g mazare congelata, dezghetata, cateva crengute de rozmarin proaspat, salvie si cimbru, legate impreuna ca bouquet garni. Pentru topping: 1 cana faina alba, cernuta, 1/4 cana patrunjel si salvie, ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... slanina, il fixati bine pe protap asfel incat sa nu alunece ... carnii un gust aparte . Puneti protapul la o distanta suficient de mare ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
Mod de Preparare: Maruntaiele se taie bucati, se spala, se oparesc apoi se pun la fiert in apa cu sare, frunzele de dafin si boabele de piper. Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca apoi se trec prin masina de tocat sau se toaca cu cutitul (mie imi place mai mult sa le toc cu cutitul). Ceapa si usturoiul, se toaca marunt si se calesc in untura (se poate si ulei, dar gustul nu mai este acelasi). Se adauga si maruntaiele tocate si se mai calesc impreuna cateva minute, pe foc iute, amestecand...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Organele se spalÄ? Å?i se pun la fiert. Se spumeazÄ? de câte ori e nevoie. Când sunt gata se toacÄ? la cuÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... . Porcul, vita si mielul (sau iedul) sunt carnurile cel mai des ... Torei (Deuteronomul): sa nu fierbi iedul in laptele mamei lui. Portii ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si jambon impaturit haiduceste la protap! Rapsozii d-l si d-na Nemes de ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... , piper, boia, se aseaza in protapul rotisorului si se da la ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Drob din carne tocata este un alt aperitiv care merita asezat pe masa traditionala de Pasti. Ingrediente Drob din carne tocata 400 g carne tocata de porc (pui, vita, miel, ied) 1 ceapa uscata 3-4 linguri ulei 2 fire ceapa verde 2-3 fire usturoi verde 1/2 legatura marar 1/2 legatura patrunjel 3 oua sare, piper [&] The post Drob din carne tocata appeared first on Bucataria - marea aventura .
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com