Cauta in 139.660 retete
Se spala bine coastele si se curata legumele. Morcovul se taie rondele, ceapa se taie solzisori iar usturoiul se zdrobeste cu cutitul. Despicam coastele fara se le separam total si cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful fiecarui os in asa fel incat sa ramana dezgolit pana la jumatate. Condimentam carnea peste tot cu sare, piper, cimbru si rozmarin. Intr-o tigaie non-aderenta se pun rondelele de morcov si ceapa 2-3 min sa se inmoaie in ulei, apoi le rasturnam intr-un vas rezistent...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Friptura de ied este foarte apetisanta, avand in compozitie condimente care ... bol cu friptura de ied. " Ingrediente 1 ied mic 1 pahar ulei 1 pahar ... de o ora. Menciuni Friptura de ied se serveste fierbinte cu un ... : 2 ore Complexitate: medie Tagged with : ied , vin , lamaie , morcov , ceapa , usturoi
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... de preparare Ingrediente: 2 pulpe de ied, o ceapa, o capatana de usturoi, o lamaie ... am udat din belsug carnita de ied cu mujdei. Pofta buna ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... Se pune carnea de ied si organele sa fiarba intr-o oala ... captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pielite, se spala bucata de ied si apoi se inteapa din ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Crestam pulpitele de ied bine dupa care le lasam in vin ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Spalam organele de ied in apa rece, apoi le punem la ... sare, impreuna cu matele de ied ( spalate in prealabil in mai ... se amesteca in carnea de ied. Se adauga marar, patrunjel ( eu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Carnea de ied se taie bucatele mici, care se prajesc in ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei....). In compozitia obtinuta adaugam verdeata tocata marunt si potrivim gustul cu sare si piper. Vom coace drobul intr-o tava de cozonac: ungem tava cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt. Apoi asezam prapurele in tava..."imbracam" peretii tavii cu prapurele. Punem apoi jumate din...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea se tine 30 minute in apa rece, pentru a difuza gustul in zeama. Matele se taie in lung, cu varful unui cutit, apoi se spala in 5-6 ape cu sare si bicarbonat, pana devin albe si nu mai miros urat. Se pune carnea la fiert avand grija sa adunam spuma formata, apoi adaugam si matele spalate si taiate in fasii lungi de cca 6 cm. Daca nu se mai formeaza spuma punem zarzavatul tocat si lasam sa fiarba. Cand ceapa e fiarta adaugam rosiile tocate marunt. La final, turnam borsul de casa...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti de masline este foarte bun), se adauga carnea se prajeste putin impreuna cu ceapa si ardeiul. Se adauga cartofii si sucul de rosii. Puteti pune un pic de apa. Se pune busuiocul cand este aproape gata . Este delicoasa. Puteti face o mamaliga sau paste alaturi de ea. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca vinul cu restul condimentelor, adaugate dupa gust. Se adauga carnea de ied, portionata si se lasa vasul acoperit, la rece peste noapte. A doua zi se scurge marinata si se pune carnea pe gratarul incins. Friptura de ied poate fi servita cu legume la gratar.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... kg. carne macra de ied, 3 cepe, 100 gr. unt sau ulei ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de Preparare: Se spala si se transeaza carnea in bucati mai mici. Se curata legumele si se taie: cepele in patru, morcovii si patrunjelul in 4 pe lung, usturoilul se trece prin presa. Se amesteca toate ingredientele din reteta mai putin uleiul. Se lasa carnea la macerat 1-2 ore. Se infierbanta uleiul in tigaie si se prajesc bucatile de carne pana se rumenesc frumos. Se aseaza frumos in tava, iar legumele pe langa carne. Se adauga in tigaie baitul in care a stat carnea. Se strecoara si se...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... de preparare Ingrediente: 2 pulpe de ied, sare, piper, vegeta, boia dulce ... : Se spala bine carnea de ied, se indeparteaza pielitele si se ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... Invierii si prezenta mielului la protap. Adevarat simbol al sarbatorii pascale, mielul la protap este expresia culturii culinare grecesti, reunind deoportiva jertfa ... prin excelenta carnivor, mielul la protap este mai mult decat o reteta ... .ro a experimentat un miel la protap in cel mai pur stil ... a putea prepara un miel la protap, aveti nevoie de o tija metalica ... blana, etc. Fixati mielul...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... Ingrediente 1 kg. carne macra de ied, 3 cepe, 100 gr. unt sau ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... si se curata pulpa de ied, dupa care se inteapa usor ... si se curata pulpa de ied, dupa care se inteapa usor ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Ingrediente 1 pulpa ied 300 ml iaurt 3-4 catei usturoi oregano menta rozmarin ... de preparare Spalam pulpa de ied, o curatam de pielite si o taiem ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... inima rinichi 500g carne de ied 6 legaturi ceapa verde 2 legaturi usturoi ... preparare: Se pue carnea de ied si organel sa fiarba intr ... captusita cu prapurele de la ied.Se pune la cuptor timp ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro