Cauta in 49.729 retete
2 creieri mici, miez de franzela, 15-20 masline, 1/2 pahar ulei, zeama de lamiie, sare Mod de preparare: Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pana ce se transforma intr-o pasta ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
bagheta, unt, icre negre Mod de preparare: Se ung felioare de paine cu unt, iar pe deasupra se asterne un strat (mai gros sau mai subtire) de icre negre moi, adica proaspete. Mod de servire Pe marginea farfuriei se asaza felii de lamaie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie Mod de preparare: Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Mod de servire Se pune pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
icre negre, salata de vinete, bagheta Mod de preparare: Se face o salata de vinete obisnuita, se amesteca cu o cantitate de icre negre moi, in functie de gust. Se ung felioarele de paine.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie Mod de preparare: Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pana devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sunt gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara. Mod de servire Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
12 felii de franzela, 150 gr. icre de Manciuria, 150 gr. unt, sare Mod de preparare: Peste feliile unse cu unt, se aranjeaza un strat de icre bob linga bob, lasind la marginea feliei o distanta de 1/2 cm. Marginea se garniseste cu unt. La fel se prepara si sandvisurile cu icre negre.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr. icre, 1 buc. ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamiie, masline Mod de preparare: Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Mod de servire Se garniseste cu masline negre
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200g icre de stiuca sau crap, miezul de la o jumatate de ... , 1/2 de lamaie o ceapa . Se spala icrele, se curata de pielite apoi ... apoi se amesteca cu icrele. Se bat icrele(ajutor) cu uleiul ... se adauga in timpul preparari icrelor pentru ca le amaraste). Se poate orna cu masline negre sau verzi sau feliute subtiri ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... somon , creveti, un rac, scoici, 2 conserve ton, un peste cod, icre negre, porumb, salata verde, bulion. Mod de preparare: Somonul se fierbe ... pune somonul taiat bucatetele, crevtii, icrele, scoicile, tonul, porumbul fiert, salata ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se sting notele joase ale icrelor sparte intre dinti si accentele ... si chiar spaghettini sunt mult mai potrivite cu textura fragila a icrelor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie ... cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat. - 250 g icre negre, 200 g ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se ung felioare de paine cu unt, iar pe deasupra se asterne un strat (mai gros sau mai subtire) de icre negre moi, adica proaspete. Pe marginea farfuriei se aseaza felii de lamaie. - Bagheta, unt, icre negre. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se prepara salata de vinete si la sfarsit se adauga 100 g icre negre si ceapa taiata marunt, dupa gust. Se serveste cu paine prajita. - 1 vanata, 100 g icre negre, 1 ceapa, ulei, sare. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie. - 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... extravaganta, de origine scandinava, in care ingredientele nordului (somonul si icrele negre) se intalnesc cu mai exoticele avocado si limeta. Excelente aperitive ... Ingrediente: 150 grame somon afumat 4 avocado (bine copt) 10 lingurite icre negre (caviar) 4 linguri de maioneza 1 lingurita mustar dulce 2 cepe verzi 2 limete ... prajita, cu un top de icre negre, decorat cu felii de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Felii crocante de paine, unse cu unt, decorate cu rondele de ou fiert si icre negre. O combinatie delicioasa! Un aperitiv deosebit, pentru o masa festiva, eleganta, dar in acelasi timp, simpla. Se pot folosi icre din conserva sau proaspete, negre sau rosii. Ingrediente Tartine cu icre negre icre negre oua unt paine bagheta Preparare [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
... - 2, 3 lingurite pasta de ansoa - 1 lingura smantana - 1 portie maioneza din lapte - icre negre pentru ornat Se prepara incredibil de usor: Se fierb ouale ... se orneaza cu maioneza din lapte (sau cea clasica) si icre negre. Rapid, asa-i?! :P ...si gustos ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Se lasa creierul sa stea in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite. Se pune la fiert cu putina sare si se lasa sa fiarba 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca si se trece prin sita impreuna cu miezul de franzela muiat in lapte si bine stors si citeva masline curatate de pielita si fara simburi. Se freaca toate acestea intr-un castron pina ce se transforma intr-o pasta cenusie. Se adauga putin cite putin ulei, zeama de lamiie si sare. Totul trebuie sa se prezinte alifios si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamaie si piperul, se adauga sare, ulei cate putin, iar la sfarsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine. Se garniseste cu masline negre. - 200 g icre, 1 ceapa, 1-2 catei de usturoi, piper, sare, ulei, lamaie, masline. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Mod de preparare: Se scot simburii de la masline. Se umple o seringa cu icre, apoi se umple fiecare maslina. Se servesc pe farfurii cu aperitive asortare(felii de cascaval, salam, etc) - Ingrediente: masline verzi si negre, icre
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro