Cauta in 21.294 retete
... pe el. Adauga feliile de dovlecei pe care sa le aranjezi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Preparare: Taie dovleceii, cu tot cu coaja, în felii potrivite ca grosime. Sareaza-i si condimenteaza-i dupa gust. Încinge o tigaie de teflon si asaza feliile de dovlecel, apoi pune un capac. Lasa câteva minute si întoarce dovleceii pe partea cealalta. Trebuie lasati pe foc pâna când se rumenesc destul de bine. Curata si piseaza usturoiul si apoi presara-l peste dovlecei. Lasa câteva minute pâna când dovleceii se patrund de usturoi.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... peste pastele cu crema de dovlecei ale maestrului Varlan, pe site ... si, pentru ca aveam niste dovlecei rataciti prin frigider, am zis ... fainoase (de care vreti voi); - dovlecei (eu am avut 2, 2 am pus ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... am umplut apoi diverse: vinete, dovlecei, gulii, varza noua, ardei etc ... noi acasa. Ingrediente: - 4 gulii mari - 3 dovlecei potriviti - o ceapa mare - 1 litru de ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Se curata dovlecei de coaja,se taie in jumatate si se ... ,cind apa clocoteste se adauga dovlecei si se o poaresc un 3-4 min.Se scoate dovlecei si se lasa intr- strecuratoare sa se scurga ... compozitia obtinuta umpem barcutele de dovlecei,deasupra pe fiecare se pune ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... âie. Pieptul de pui cu dovlecei si lamâie este gata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Se pune primul strat de dovlecei, apoi amestecul de brânzeturi ... 4 straturi. Deasupra ultimului strat de dovlecei turna compozitia din oua si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Încinge doua linguri cu ulei de masline într-o tigaie mare si adauga ceapa, usturoiul si jumatate din cantotatea de oregano. Caleste la foc mediu, timp de cinci minute. Adauga restul de ulei de masline si da focul mare. Adauga vinetele si lasa-le pe foc trei minute. Adauga conserva de rosii tocate, otetul balsamic si lasa sa clocotesca timp de doua minute. Presara busuiocul si jumatate din cantitatea de parmezan ras. Întinde amestecul pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Curata dovleceii de coaja si de seminte, apoi îi dai prin razatoare. Taie gogosarii fâsii si toaca ceapa marunt. Pune uleiul într-un vas încapator si caleste ceapa peste care presari o lingura de sare, apoi adauga dovleceii si gogosarii. Se lasa pe foc timp de o jumatate de ora si se amesteca continuu. Adauga apoi sucul de rosii si foaia de dafin si lasa zacusca pe foc înca o jumatate de ora, adaugând si ardeiul iute. Pune zacusca în borcane, capseaza capacele si lasa-le în cuptor...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb pastele si se scurg de apa. Dovleceii se taie rondele si se prajesc în baie de ulei. Se scot pe prosop de hârtie ca sa absoarba uleiul în exces. Se asezoneaza feliile de dovlecel prajite cu sare, piper, usturoi pisat si se asaza peste paste. Se presara parmezanul razuit.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Presara sare si piper pe ambele bucati de piept de pui. Încalzeste 2 linguri de ulei într-o tigaie si pune la prajit pieptul de pui. Taie apoi bucatile de carne si pune-le într-o tigaie mai mare. În cele 4 linguri de ulei ramase, pune la prajit si dovleceii. Scurge-i apoi de ulei folosind servetele de hârtie. Amesteca dovleceii, nautul, maslinele, anghinarea si parmezanul cu pieptul de pui. Înainte de servire, lasa-l la frigider aproximativ o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dovleceii se calesc câteva minute cu ceapa, dupa care se lasa la racit. Iaurtul grecesc se amesteca bine cu uleiul de masline, usturoiul zbrobit, coaja si zeama de lamâie, marar tocat marunt, sare si piper. Amestecul cu dovlecei si ceapa se pune în acest sos, se amesteca bine si se mai condimenteza daca este nevoie.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Orezul se trateaza la fel ca pentru pilaf, se spala bine si apoi se pune la fiert în apa cu un vârf de cutit de sare. Vasul, partial acoperit, se lasa pe foc circa 15 minute, pâna se absoarbe tot lichidul. Se da la o parte, dar trebuie avuta grija ca orezul sa ramâna fierbinte pâna la definitivarea salatei. În continuare, dovleceii spalati vor fi feliati si la fel se va proceda si cu ardeii copti. Toate aceste legume se pun într-un vas peste care se adauga sare, piper, otel balsamic...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cuptorul se preîncalzeste la 180 de grade Celsius. Dovleceii se dau prin razatoare, se sareaza putin si se lasa câteva minute înainte de a-i scurge bine de tot lichidul. Se amesteca într-un castron toate ingredientele, se formeaza chiftelele plate si se asaza în tava de la cuptor, tapetata cu hârtie de copt. Se stropesc chiftelele cu putin ulei si se introduc în cuptorul încins, unde se lasa pâna se rumenesc (aproximativ 10 minute). Apoi se pot întoarce si se mai lasa câteva...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Taie cuburi de tofu, presara-le cu piper si putin ulei de masline, dupa care asaza-le pe un betisor împreuna cu felii de ceapa rosie, ardei rosii, ciupercute si dovlecei. Se pun frigaruile într-o tava si se lasa la cuptor. Sau poti sa le pui pe un grill.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... toata lumea stie sa faca dovlecei pane. Insa nu de multe ... va propun acum o reteta de dovlecei pane pe care nimeni nu poate sa-i refuze. Ingrediente: - 1-2 dovlecei potriviti ca marime; - 200 gr faina ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Mai întâi toaca marunt ceapa uscata, apoi pune-o într-o tigaie unsa cu o lingura de ulei si caleste-o timp de 7 minute, pâna se înmoaie. Taie dovleceii pe lungime si piseaza brânza de capra într-un castron. Pune hârtie de copt pe fundul unei tavi si întinde aluatul de foitaj. Presara peste aluat ceapa calita, jumatate din brânza de capra si feliile de dovlecel. Pune tarta în cuptor si las-o la temperatura de 180 de grade Celsius timp de o jumatate de ora. Când aluatul e rumenit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... centimetru. Pune doua felii de dovlecei în forma de cruce, iar acolo ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ceapa curatata si tocata marunt se caleste in 2 linguri de ulei.Pieptul de porc il taiem cubulete mici si-l adaugam peste ceapa sa se prajesca putin..Adaugam ardeii taiati de asemni marunt si rosiile cubulete. Potrivim de sare si piper,adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat marunt. Cu acesta compozitie umplem dovleceii.deasupra radem branza telemea pe care am tinut-o 20 min in congelator ca sa nu se sfarame si sa se rada frumos.
Reţetă de pe retete.eva.ro