Cauta in 138.391 retete
Nu de mult timp, o noua carte a autorului Horia Virlan a aparut, si anume "Pesti si vietati ale apei". Aceasta carte face parte dintr-o serie de 6 carti: Pesti si alte vietati ale apei Prajiturele de casa si alte dulciuri bun Preparate din legume sau mancarea de vara a romanului de demult Pasari de curte in farfurie Fripturi, tocane si ciorbe de carne Gustari si antreuri pentru mese de sarbatoare
Reţetă de pe gourmandine.ro
... , 10 Decembrie 2009, maestrul bucatar Horia Virlan, si-a lansat cartea "Bucatele noastre", in incinta Hipermarket-ului Real ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
Taiati carnea in bucati si opariti-o intr-o oala cu apa clocotita, apoi scoateti-o si puneti-o la fiert impreuna cu boabele de piper si putina sare in apa rece. Dupa ce carnea nu mai necesita spumare, adaugati orezul spalat si zarzavatul tocat marunt si continuati fierberea inca 15 minute. Adaugati tarhonul si gustati de sare, continuind fierberea inca 10 minute. Bateti galbenusurile cu smintina intr-un bol Cind ciorba este gata, orpiti focul, apoi "dregeti" cu liezonul de smintina si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Spalati pestii, stergeti-i cu o cirpa curata si uscata, apoi taiati-i in bucati si sarati-i usor. Taiati morcovii in rondele, iar ceapa in solzi. Incingeti jumatate din ulei intr-o tigaie si prajiti bucatile de peste pe ambele parti, dupa care le scoateti pe o hirtie absorbanta Incingeti cuptorul la 179 grade, apoi puneti bucatile de peste intr-o tava in cuptor pt circa 5 minute. Adaugati un pahar cu apa fierbinte si continuati 10 minute Separat incingeti restul de ulei intr-o cratita si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... dar doua carti, una din ele fiind "Bucatele noastre" a maestrului Horia Virlan . Cealalta....hmmm...inca nu va dezvalui care e...revenim cu amanunte ... . Mai, fratilor, cartea asta a lui Horia e minunata, retete una si una ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Asa cum v-am obisnuit ( cred :)), astazi postez o reteta oferita de libraria on line libris. Cartea din care am preluat reteta se numeste Bucatele noastre si este scrisa de Horia Virlan. Ingrediente: 2 salate verzi mari sau 3 medii 150g ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
... , eco si bio. Programul evenimentului include demonstratii gastronomice realizate de Horia Virlan si Soni de la Papa la Soni. De asemenea, se ... NEDELEA-30 min; 14:20 BARILLA - demonstratie 1h; 15:30 Horia Virlan - show gastronomic 18:00 OVIDIU LIPAN TANDARICA & MARIUS MIHALACHE - concert ...
Reţetă de pe www.magieinbucatarie.ro
Ceapa se curata de coaja si se taie felii subtiri. Rosiile, cascavalul si costita se taie in felii subtiri. Vinetele se spala si se taie in felii de 1 cm grosime, incepand de la partea opusa a coditei, si taiati-le pina aproape de codita, la vreo 2-3 cm distanta de aceasta. Astfel nu riscati sa se desprinda de cotor. Usturoiul, curatat, il taiati in fasii subtiri si impanati cu el feliile de vinete, din loc in loc. Apoi asezati intre feliile de vinete, feliile de rosii, ceapa, cascaval si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... serios in acelasi timp. Acum sunt si implicat impreuna cu Horia Virlan intr-un proiect interesant: Petrecerile Delice-Cook and Fun". Mincarea ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... , Jakob Hausmann, Nicu Urs, Antonio Passarelli, Silviu Miron,Sergiu Nedelea, Horia Virlan, Petrisor Tanase, Dan Silviu Boerescu, Cezar Ioan, Florin Tiganila, Jyrki ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Carnea taiata se opareste in apa clocotita cam 7-8 minute apoi se scoate si se pune in apa rece cu boabe de piper si sare.Se da la fiert, se spumuieste.Dupa ce nu mai face spuma se adauga zarzavatul curatat si razuit si orezul spalat si se lasa la fiert 15 minute.Adaugam macrisul si lasam sa fiarba si el. Punem tarhonul , asezonam si mai lasam la fiert 5-10 minute. Intr-un bol batem bine galbenusurile cu smantana, oprim focul si adaugam un polonic de ciorba peste galbenusuri. Dregem ciorba...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Anunturi Google Ingrediente pentru 6 cesti tiramisu : 6 piscoturi mici, rotunde(pentru crusta ...
Reţetă de pe www.retete-sanatoase.ro
... laptele,frisca si praful de tiramisu si se mixeaza cateva minute ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... timp, se face crema de tiramisu aferenta cutiei. Dupa ce se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si am inceput sa ,, cladesc '' tiramisu : se trece rapid piscotul prin ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... am mai facut pentru acest tiramisu se ajunge la aceeasi cantitate ... pune zaharul pudra. Crema de tiramisu: Se separa albusurile de galbenusuri ... , va fi de crema de tiramisu. Se pudreaza cu cacao si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca laptele cu smantana dupa care adaugam plicul de crema de tiramisu si mixam 5 min. Adaugam crema in cupe,asezam biscuiti inmuiati in lapte si dam la rece 3 ore. Dintr-o singura miscare rasturnam pe o farfurie si pudram cu cacao.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... poate pune zahar pudra. Crema Tiramisu cu coacaze Pentru ca am ... de obicei cum o fac la tiramisu, adica i-am pus frisca mai ... ca la cea de la tiramisu...nu se amesteca cu mixerul ... de crema. La crema de tiramisu coacazele le-am pus dupa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca praful pentru crema cu lapte si se mixeaza pana se obtine o crema omogena. Se prepara o ceasca de cafea. Pentru ca nu-mi place gustul pronuntat de cafea la Tiramisu,am facut un compromis si jumatate din piscoturi la inmoi in sirop de zahar cu multa lamaie ,iar cealalta jumatate in cafea. Se inmoaie piscoturile si se aseaza un rand de piscoturi,un rand de crema.Ultimul strat va fi de crema si se presara cu cacao amestecata cu zahar pudra.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am amestecat praful de crema cu laptele si am mixat pana a devenit o crema groasa.In fiecare pahar am rupt cate un piscot,am pus cate 2 linguri de cafea peste ele,2 linguri de crema,apoi un alt strat de piscot insiropat,2 linguri de crema si am ornat cu cacao.Se lasa 1-2 h la frigider sa se intrepatrunda aromele!A iesit o nebunie
Reţetă de pe www.bucataras.ro