Cauta in 141.120 retete
... aveam ca omul acesta (despre Horia Varlan vorbesc) stie sa scrie atat de bine. L-am admirat la ... stiu de ce, cred ca asta este adevarata fata a lui Horia Varlan , desi si la televizor parea asa, m-am gandit, ca un ... ). Cu dedicatie domnului, pardon DOMNULUI Varlan (stiu ca nu ajunge pe ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... degustarile de vinuri cu Sergiu Nedelea, Meniul Crizei prezentat de Horia Varlan de la Cireasa de pe tort, Tortul Europei sau mancarea ...
Reţetă de pe www.urbanlifestyle.ro
Costita,portionata,spalata,o pun la oparit in apa cu putina sare,pentru 5-10min;rastorn,spal carnea si oala apoi o pun din nou la fiert in apa rece; cand incepe sa fiarba adaug zarzavatul taiat marunt(eu radacinoasele le dau pe razatoare); dupa ce carnea este aproape fiarta adaug rosiile mixate si cartofii taiati in sferturi; intre timp,pregatesc perisoarele: carnea o amestec cu o ceapa mica tocata foarte marunt,sare,piper,putin cimbru,2linguri de patrunjel tocat,oul,orezul,amestec bine cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pulpa de miel dezosata si nivelata frumos cu cutitul o stergem bine cu un servetel absorbant, o punem cu pielea in jos pe masa si o condimentam cu sare, piper, boia si rozmarin. O rulam intr-o folie alimentara si o dam la rece de seara pina dimineata. A doua zi o desfacem din folie si o legam cu ata alimentara asa cum se vede in imagine. Intr-un vas termorezistent uns cu untura am asezat rulada, alaturi de alte bucati de friptura pe care le-am dat cu condimente pentru miel. Ceapa verde ( 2...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... importanti i-as aminti pe: Jamie Oliver, Laura Calder, Ana Olson, Horia Varlan. De unde te inspiri in arta culinara: carti de bucate ...
Reţetă de pe silvia-gusturisiarome.blogspot.com
Morcovul se curata, se taie in 4 si se firebe in apa cu sare. Orezul se spala si se lasa la inmuiat in apa rece o ora. Ceapa se caleste in putin ulei, apoi se pune zeama in care a fiert morcovul,se mai completeaza cu apa si se pune la fiert orezul (care a fost scurs in prealabil de apa in care s-a inmuiat). Morcovul fiert si muschiuletul se taie cubulete. Orezul se scurge de apa in care a fiert si se lasa la racit. Ouale se bat bine cu furculita. Cand orezul s-a racit se amesteca usor cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro