Cauta in 67.038 retete
... cunoscuta, ca fiind ungureasca. Cuvantul gulas in maghiara si astazi inseamna ... mancare a fost numita carne de gulas, adica carne care este pregatita ... de vita 80 g unsoare de porc 300 g ceapa rosie 20 g boia ... vas sub presiune, tip "Kukta". Gulasul original se prepara insa numai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa ne placa la nebunie gulasul?? Se taie carnea bucati potrivite ... dafin, o lingura de condimente pentru porc, apoi apa cat sa acopere ... din interior, se umple cu gulas si se serveste presarata cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... afumata (Bacon), 500 g carne de porc, sare, piper, 1-2 lingurite chimen, 1/8 l vin ... late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi ... cuptorul (225?C) si se lasa gulasul sa fiarba circa o ora. Inainte ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Ingrediente Carne de porc (500 g), cepe (4), untura (500 g), boia (1 lingurita), rosii ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... (150 g), urechi sau sorici de porc (100-150 g), ceapa (1/2), boia (1 lingurita ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
500 g carne de porc, 3 cepe mai mari, 50 g ulei, 1 lingura bulion, 1 ou, 3 linguri faina, sare, boia dulce Se inabuse in grasime bucatile de carne cu ceapa taiata marunt , pina cand ceapa se inchide un pic la culoare. se adauga sarea, boiaua si apa cat sa acopere carnea. Se fierbe pina se fragezeste carnea, dupa care se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba un pic. Intre timp se pregatesc galustele din faina cu un pic de ada si se pun in sos. se mai fierbe 10-15 min si gata.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Gulas De Porc Ingrediente 500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... , apoi se toarna sosul si gulasul se fierbe inca o data. Se ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Gulas Ingrediente 1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina Preparare Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu.S e ia de pe foc, se adauga smintina. Servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente: 500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... un clocot. Se serveste fierbinte. Gulas secuiesc: tocanita preparata din 500 g carne de porc, 1 kg varza de la butoi ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... familia la cina atunci incercati aceasta reteta delicioasa de gulas de porc. Mareste poza " Un bol cu gulas de porc . " Ingrediente 500 g porc 4 cepe 500 g untura 3 rosii 1 lingurita boia 1 catel de ... de preparare Alegeti carnea de porc cea mai macra si dupa ... acoperita cu un capac pana in momentul servirii. Menciuni Gulasul de porc are un timp de...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Iti trebuie: 500 g pulpa de porc 50 ml ulei 2 cepe 2 morcovi ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Pulpa de porc/vita 500 g se pot folosi si costite,eu ... folosit costita Costita afumata de porc 250 g Cartofi rosii 500 g Unt ... de floarea-soarelui. Carnea de porc se taie cuburi mari si ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecand mereu.S e ia de pe foc, se adauga smantana. Mod de servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulas-ul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Iti trebuie: 800 g carne de porc (de preferat pulpa) 1 ceapa 1 catel ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
500 gr. carne de porc, 4 buc. ceapa, 500 gr. untura, o lingurita ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 gr carne de porc cu grasime, 3-4 cartofi, o ceapa, o gulie ... serveste cald, ca fel principal. Pofta buna! Gulas cu carne de porc
Reţetă de pe reteteilustrate.blogspot.com
Se clateste cu apa un vas de Jena (sau de pamant). Se curata dovleceii, se taie bucati, iar ceapa (curatata) se taie in doua pe lung si apoi in jumatati de rondele. Costita se taie fasii late de 1 cm, carnea de porc - cubulete. Ingredientele se aseaza straturi-straturi in vas, presarandu-se cu sare, piper si chimen. Se toarna deasupra vinul, se acopera cu capac si se baga in cuptorul neincins. Se aprinde cuptorul (225
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg carne de porc, 3-4 cepe, 2-3 linguri ulei, 1 varf de cutit de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com