Cauta in 73.366 retete
... boeuf bourguignon altoit cu un gulas austriac simplificat. E dulce-acrisoara si ... arda ceapa. In sosul format, pui cateva bucati de carne de vitel, cu os cu tot. Poate fi piept ori poate ... vin gusturile bune, intense. Peste carne torni doua-trei gaturi de ... cladesti peste ele bucati de carne. Apoi torni doua-trei linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iti trebuie: 700 g carne de vitel pentru gulas 6 cepe 1 ardei gras verde 1 ardei gras rosu 2 catei mari ... 2 l de supa de oase de vitel 1 legatura de patrunjel proaspat sare si piper. Pregatesti asa: Carnea de vitel se spala , se sterge, apoi se trece printr-un ... s-au calit se adauga si carnea si se lasa in continuare ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 400 g carne de vitel 3 linguri ulei 1 ceapa verde 100 g morcovi 100 g patrunjel 150 ... intr-o cratita pe foc, adaugi carnea taiata cubulete si calesti pana ... 2 si le scoti semintele. Cand carnea este aproape fiarta, adaugi legumele ... separat in apa sarata. Cand carnea este fiarta, pui gaiustele in gulas si lasi sa fiarba putin ... ia si gaiustele gust de...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecand mereu.S e ia de pe foc, se adauga smantana. Mod de servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intr-o cratita si se prajeste carnea taiata bucati potrivite. Se adauga ... cu vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba ... felii si se incorporeaza in gulas impreuna cu gutuile. Dupa 30 ... rece. Se mai gusta o data gulasul de sare si piper si ... galuste de faina. - 125 g ceapa, 2 linguri unt topit, 750 g carne de vitel (vita sau pui), 1/2 legatura cimbru proaspat (sau 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... (100 g), cartofi (200 -300 g), carne de vitel (150 g), urechi sau sorici de porc (100-150 g), ceapa ... fierbinte. Se adauga boiaua si carnea taiata in bucati potrivite. Dupa ... acoperita cu un capac. Cand carnea a fiert complet se adauga cartofii ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se adauga smintina. Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul. - 1 kg carne vitel, 1 kg carne porc (de preferat de la git), 1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gulas Ingrediente 1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smintina Preparare Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu.S e ia de pe foc, se adauga smintina. Servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente Gulas 1 kg carne de vitel (pulpa) 3 cepe 3 catei de usturoi 3 morcovi 2 radacini ... galuscute Portii: 10 Preparare Gulas Se taie carnea cubulete de 2cm ... (atata a durat pentru pulpa de vitel). Timpul de fierbere poate fi ... in cazul in care preferati gulasul picant, ca si noi; harissa ... care-l asezati pe oala cu gulas turnati aluatul in...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... atat de variate tipuri de carne in mod echilibrat. Porcul si ... maghiare. Paprikas-ul, tocanita de carne, in special de pasare, isi ... cel cu paprika de Szeged. Gulasul, tocanita de vita la ceaun ... supe consistente, feluri principale din carne insotite de salate si incheiate ... inca o portie. Alaturi de supa gulas (gulyasleves) si cea de peste ... unguresti. Incercati Borjuporkolt (tocanita de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... lumea stie cum se face gulasul iar cei care nu stiu ... vorba lunga e saracia omului, sa purcedem la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa, deschisa la culoare) - ceapa ... - gogosari - rosii - usturoi - pasta de gulas - paprika - sare si piper Mod ... : Am curatat, portionat si spalat carnea si am pus-o la fiert ... pus paprika si pasta de gulas...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Carne de vita/manzat 1 kg aici am folosti vitel Ulei de floarea soarelui 50 ... dulce 1 lingurite Pasi de urmat 1 Carnea se spala si se taie ... incinge in tigaie, se adauga carnea si se amesteca. 3 Se lasa ... se evapora toata apa din carne si aceasta se rumeneste frumos ... apa atat cat sa acopere carnea si legumele, dati focul tare ... capac deasupra pana se fragezeste...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... foarte entuziasmat ca a mancat un gulas cu "ceva aluat" in el ... o surpriza si sa-i fac tot gulas, tot cu galuste din faina. Si surpriza a avut efect :D Ingrediente: - carne de vitel - cartofi (multi :D) - ceapa (se pune tot multa, da' a mea ... preparare: Se pun bucatile de carne la calit, cu un pic ... pune apa cat sa acopere carnea si se adauga: ceapa (in ... lingurite si se pun...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... preparare: 2 ore si 30 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1 kg gulas de vitel(bucatele de vitel). 1 lingura amidon alimentar. 100 gr vin rosu. 1 cana ... rosu(pentru macerat sau fezandat carnea). 1 lingura sos soia. piper boabe ... de a o pregati. A doua zi spalam carnea de acel sos in care ... ,piper boabe,o frunza de dafin.Carnea trebuie sa fie facuta la ... 2 ore, pana se...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... putinele variante de a gati carnea de vitel primita de la matusa-responsabila-cu-aprovizionarea-de-alimente ... , vreau sa spun. A taiat un vitel zburdalnic si s-a gandit sa trimita ... nu lungesc vorba, de un gulas e purfecta! Ce-am bagat in oala: - o mana de carne ... care am tavalit bucatile de carne; - 2-3 cepe medii; - 4-5 catei usturoi; - o lingura ... niscaiva apa, cat sa...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... din orez si bucatele de vitel. Iata: Am cumparat oase de ... de data asta. Cat despre carne, e foarte important sa fie tanara ... aratat mai sus, cu exceptia carnii, a legumelor chop suei, a ardeilor iuti ... . Daca va intrebati unde-i carnea de vitel in poveste, ei bine, carnea de vitel, taiata in fasii foarte subtiri, se pune in farfurie ... fierbinte peste cele...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
... din orez si bucatele de vitel. Iata: Am cumparat oase de ... de data asta. Cat despre carne, e foarte important sa fie tanara ... aratat mai sus, cu exceptia carnii, a legumelor chop suei, a ardeilor iuti ... . Daca va intrebati unde-i carnea de vitel in poveste, ei bine, carnea de vitel, taiata in fasii foarte subtiri, se pune in farfurie ... fierbinte peste cele...
Reţetă de pe www.adihadean.ro