Cauta in 21.294 retete
... boeuf bourguignon altoit cu un gulas austriac simplificat. E dulce-acrisoara si ... arda ceapa. In sosul format, pui cateva bucati de carne de vitel, cu os cu tot. Poate fi piept ori poate ... vin gusturile bune, intense. Peste carne torni doua-trei gaturi de ... cladesti peste ele bucati de carne. Apoi torni doua-trei linguri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lumea stie cum se face gulasul iar cei care nu stiu ... vorba lunga e saracia omului, sa purcedem la fabricare :D Ingrediente: - carne de vitel (sfatul meu e sa luati pulpa, deschisa la culoare) - ceapa ... - gogosari - rosii - usturoi - pasta de gulas - paprika - sare si piper Mod ... : Am curatat, portionat si spalat carnea si am pus-o la fiert ... pus paprika si pasta de gulas...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... foarte entuziasmat ca a mancat un gulas cu "ceva aluat" in el ... o surpriza si sa-i fac tot gulas, tot cu galuste din faina. Si surpriza a avut efect :D Ingrediente: - carne de vitel - cartofi (multi :D) - ceapa (se pune tot multa, da' a mea ... preparare: Se pun bucatile de carne la calit, cu un pic ... pune apa cat sa acopere carnea si se adauga: ceapa (in ... lingurite si se pun...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
1 kg. carne vitel,1 kg. carne porc(de preferat de la git),1 kg. ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei, smantana Mod de preparare: Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecand mereu.S e ia de pe foc, se adauga smantana. Mod de servire Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... intr-o cratita si se prajeste carnea taiata bucati potrivite. Se adauga ... cu vinul si zeama de carne si se lasa sa fiarba ... felii si se incorporeaza in gulas impreuna cu gutuile. Dupa 30 ... rece. Se mai gusta o data gulasul de sare si piper si ... galuste de faina. - 125 g ceapa, 2 linguri unt topit, 750 g carne de vitel (vita sau pui), 1/2 legatura cimbru proaspat (sau 2...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Carnea se taie cubulete mici, se inabusa impreuna cu ceapa si ardeii, se adauga apa, se condimenteaza si se fiebe la foc mic aprox.2 ore, amestecind mereu. Se ia de pe foc, se adauga smintina. Se poate servi cu paste fainoase fierte separat si eventual se amesteca ulterior cu gulasul. - 1 kg carne vitel, 1 kg carne porc (de preferat de la git), 1 kg ceapa, 4 ardei grasi rosii, sare, piper, boia, chimen, ulei,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... putinele variante de a gati carnea de vitel primita de la matusa-responsabila-cu-aprovizionarea-de-alimente ... , vreau sa spun. A taiat un vitel zburdalnic si s-a gandit sa trimita ... nu lungesc vorba, de un gulas e purfecta! Ce-am bagat in oala: - o mana de carne ... care am tavalit bucatile de carne; - 2-3 cepe medii; - 4-5 catei usturoi; - o lingura ... niscaiva apa, cat sa...
Reţetă de pe spoonschallenge.blogspot.com
... atat de variate tipuri de carne in mod echilibrat. Porcul si ... maghiare. Paprikas-ul, tocanita de carne, in special de pasare, isi ... cel cu paprika de Szeged. Gulasul, tocanita de vita la ceaun ... supe consistente, feluri principale din carne insotite de salate si incheiate ... inca o portie. Alaturi de supa gulas (gulyasleves) si cea de peste ... unguresti. Incercati Borjuporkolt (tocanita de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro