Cauta in 126.399 retete
... /revelion-2010.html APERITIV http://gourmandine.ro/retete-aperitive/carnaciori-in ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... iesit 20 bucati Retata e luata de pe gourmandine-fursecuri Ovis Molis ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Galbenusurile se freaca cu zaharul foarte bine pana se obtine o spuma, apoi se adauga esenta de vanilie si apa. Albusurile se bat si ele spuma tare cu un praf de sare. Margarina se topeste pana devine lichida. Compozitia de galbenusuri se amesteca cu margarina lichida calduta, faina cernuta, laptele caldut si la urma cu un tel se incorporeaza usor spuma de albusuri. Se toarna compozitia in tava 25/35 cm unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace la foc micut o ora ....sau pana se coloreaza...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se bat albusurile spuma cu mixerul. Se pune zaharul si mixam pana se topeste. Apoi adaugam nuca si amestecam cu o lingura de lemn. La sfarsit adaugam faina. Din compozitia obtinuta se fac 4 foi pe dosul tavii. Tava se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina. Compozitia se imparte in 4 parti. Se tine la frigider in timp ce una din foi se coace in cuptor. Se coc cca 10-15 min.la foc potrivit. Crema: Se amesteca intr-un castron galbenusurile, zaharul si vanilia. Atentie sa nu faca spuma se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se decongeleaza aluatul de foietaj. Se intinde putin cu sucitorul daca e prea goasa foaia. Se amesteca branza de vaci cu zaharul , galbenusurile, coaja rasa de lamaie si vaniliile. Se intinde compozitia de branza pe foaia de foietaj, se presara stafidele si se ruleaza stans cat de cat. Se incolaceste aluatul, se unge cu putin ulei sau miere si se da tava la cuptor pentru 25-30 minute la 180 grade. Super bun si rapid
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata bine pulpele sau puiul se spala bine dupa care se pun la marinat peste noapte in 500 ml lapte amestecat cu 1 capata de usuturoi drobit sau pisat bine. Ciupercile se curata si se taie feliute,cartofi se taie cubulete sau in 4 si se condimenteaza cu untul amestecat cu condimentele,dupa care se amesteca bine cu ciupercile si cartofii. Punga se unge bine cu untul dupa care se pun cartofii si ciupercile iar peste ele se pun pulpele condimentate si ele,iar punga se pune intr-un vas de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Taiem sunca si castravetii cubulete.Cascavalul si branza le dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-un castron punem faina si praful de copt si amestecam.Intr-un alt castron mai mare spargem ouale si le mixam bine,pana devin spuma. Adaugam laptele si branza rasa peste oua si omogenizam bine.Peste compozitia de ou adaugam faina cernuta si amestecam cu o spatula sau lingura de lemn,pana se incorporeaza toata. Peste compozitia rezultata adaugam maslinele,sunca,gogosarul murat,cascavalul,sarea,...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... /01/prajitura-dulsineea.html http://gourmandine.ro/retete-dulciuri/ciocolata-de ... /2010/02/manti_7672.html http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-desteapta ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/reteta-prajituri/prajitura-kinder-pinguin/ Multumesc pt reteta. Aceasta prajitura a devenit specialitatea
Reţetă de pe gourmandine.ro
Dragi vizitatori, in urma voturilor pe care mi le-ati acordat la concursul: Festivalul blogurilor gustoase de pe Gustos.ro, site-ul Gourmandine.ro a iesit
Reţetă de pe gourmandine.ro
Venind in intampinarea asteptarilor gospodinelor care gatesc, de mult timp, retetele site-ului Gourmandine, este bine de stiut anumite amanunte, extrem de
Reţetă de pe gourmandine.ro
Reteta o puteti gasi aici: http://gourmandine.ro/retete-fursecuri/fursecuri-in-alb-si-negru/ Super reteta, numai ca eu nu am fost asa indemanatica si
Reţetă de pe gourmandine.ro
Buna Iulia, saptamana trecuta am aflat de existenta site-ului Gourmandine.ro de la o prietena, citesc retete in fiecare zi de pe site si as dori sa incerc cat
Reţetă de pe gourmandine.ro
Reteta o gasiti aici: http://gourmandine.ro/retete-mancaruri/cosulete-din-spuma-de-cartofi-cu-ciupercute/
Reţetă de pe gourmandine.ro
Ingrediente: 150g faina 60ml ghee ( http://gourmandine.ro/mancaruri-specialitati/ghee-unt-clarefiat/ ) 60ml apa 1 praf de sare Ghee pentru uns Ulei
Reţetă de pe gourmandine.ro
Dragi vizitatori, particip la concursul: Festivalul blogurilor gustoase de pe Gustos.ro. Daca va plac retetele de pe Gourmandine si aveti placerea sa ma
Reţetă de pe gourmandine.ro