Cauta in 138.942 retete
Iti trebuie: 4 piepti de pui dezosati, curatati 1/2 lingurita piper macinat 1/4 lingurita sare 100 g cascaval sau branza tare rasa 50 g pesmet o lingurita verdeata tocata fin ( patrunjel, marar, cimbru ) 4 lingurite ulei de masline 2 lingurite crema de branza dietetica 50 g sunca presara, tocata marunt Pregatesti asa: Se aprinde cuptorul si se lasa sa se incalzeasca. Carnea de pui se spala bine, se scurge si se tamponeaza cu un servet absorbant, apoi se condimenteaza cu sare si piper. Branza...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Preparare: Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti. Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust. Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi cele doua felii de cascaval. Rulam cu atentie avand grija sa nu se desfaca; daca este necesar, insa, fixam cu doua scobitori. Dupa ce am facut toate rulourile, le trecem pe rand, prin faina, apoi prin oul batut si la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se feliaza pieptul si se bate cu ciocanul de snitele, apoi se condimenteaza. Cascavalul si sunca se taie felii si se aseaza pe mijlocul feliei de carne, se impacheteza si se fixeaza cu scobitori. Se dau rulourile prin faina , ou si pesmet, apoi se pun la prajit.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se taie carnea ca pt snitele, se bate usor, apoi se condimenteaza. se taie cascavalul felii. in fiecare felie de carne se aseaza sunculita si casvalul si se ruleaza frumos, le prindem cu scobitori pt a nu se desface. intr-un caston batem ouale cu putina sare, piper si boia si dam rulourile prin el, dupa care prin faina si le punem la prajit in tigaia incinsa cu ulei.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 4 felii de carne de vitel 4 felii de cascaval 4 felii de sunca 2 oua 100 g faina 150 g pesmet 200 ml ulei sare piper. Pregatesti asa: Curatati carnea de pielita si tendoane, spalati-or scurgeti-o si stergeti-o cu servetele absorbante. Taiati in feliile de carne, pe orizontala, cate un buzunar. Bateti-le putin ca sa se fragezeasca si presarati-le cu sare si piper peste tot. In fiecare buzunar puneti cate o felie de sunca si una de cascaval. Presati putin si treceti feliile de...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... o farfurie se pune pesmet. fiecare gordon se da prin amestecul cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 1 kg pulpa de porc 10 felii de sunca 10 felii de cascaval 4 oua 2 linguri lapte sare piper pesmet faina Pregatesti asa: Tai pulpa de porc in 10 bucati si intinzi fiecare bucata cu cutitul, apoi o bati cu ciocanul de snitele. Condimentezi feliile de carne cu sare si piper, dupa gust, si le asezi pe o farfurie. Le lasi 30 de minute. Asezi pe fiecare felie de carne una de sunca si una de cascaval. Rulezi strans. Bati ouale cu un praf de sare si cu laptele. Asezi faina intr-o...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 1 piept de pui 4 felii subtiri cascaval 4 felii sunca 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet 1 lingura ketchup 1 lingurita mustar sare piper ulei pentru prajit Pregatesti asa: Pieptul de pui se spala, se absoarbe excesul de apa si se portioneaza intai taiat pe mijloc, apoi fiecare parte in doua bucati care se desfac cu lama cutitului si se bat cu ciocanul de carne, formandu-se dreptunghiuri. Se sareaza si se pipereaza, apoi se tin la frigider pentru 30 minute. Separat se sparg ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... , am pregatit pentru cina Cordon Bleu, alternativa usor pretentioasa la banalul snitel vienez. Mot-a-mot, Cordon Bleu se traduce prin panglica albastra ... chiar si denumirea preparatului gresita: Gordon in loc de Cordon :(. Se poate folosi pentru Cordon Bleu atat carne de porc, cat ... sa fie mai bogat Cordon Bleu-ul). Asezati intr-un capat ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... pana m terminat carnita...mie mi-au iesit sasebucati sanatoase de gordon bleu. le-am lasat putin pe un servet sa absoarba uleiul ... orez , apoi am pus sosul peste si langa bucatile de gordon bleu...ca ornament am mai adaugat putin patrunjel verde tocat. a mers ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... In weekend am facut un gordon bleu pentru ca am avut un piept mare de pui. Vroiam ... farfurie alaturi de ciuperci si unul sau doua:) rulouri de gordon bleu. Foarte bune aceste rulouri, crocante si foarte gustoase. Si garnitura ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Snitelul Gordon Bleu este o mancare cu carne de pui delicioasa si usoara de preparat. Pieptul de pui - 100 g pe portie, se bate bine, se condimenteaza, apoi se pun felii de cascaval, sunca si ciuperci. Se ruleaza bine, se introduc capetele inauntru, se da prin faina de grau, apoi in besamel ( facut din ou, faina si lapte ). Se da apoi prin pesmet, iar prin besamel, iar prin pesmet si se frige in ulei incins.
Reţetă de pe www.culinar.ro
... Pentru duminica am pregatit gordon bleu din piept de pui. Foarte simplu de facut si sincer ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se taie pieptul de pui in bucati mai mari, se bat bine si se condimenteaza cu sare, piper, vegeta sau ce condimente doriti. Pe un capat al bucatii de carne se pune sunca taiata pe lungime, ardeiul taiat la fel si branza. Se ruleaza strans si pentru mai multa siguranta se prinde cu o scobitoare. Umplem la fel toate bucatile de carne, apoi le tavalim prin pesmet si le coacem in baie de ulei, la foc mediu, nu tare, ca sa apuce sa se patrunda bine, nu sa le arda la suprafata si inauntru sa fie...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mancarea mea favorita all time, deci trebuie sa va placa si voua, deci nu exista sa nu va placa :D Ce ne trebuieste ca sa realizam minunatia: - 2 bucati de piept de pui, asa, vreo 600 de grame in total - 200 g de cascaval (afumat e si mai bun) - 100g sunca (de pui, de porc, presta ...de care da doamne-doamne) - 2 oua - faina - pesmet - sare & piper Procedam asa : se feliaza pieptii de pui si se bat cu ciocanul de snitele, fara mila, fara mila, apoi se condimenteaza. Se taie sunca si...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... rulourile pe toate partile. Scoateti gordon bleurile pe prosopate absorbante de ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Iti trebuie: 6 bucati din piept de pui batute 6 bucati de snitele de porc 6 felii de sunca 1 ardei capia 150 g ciuperci din conserva 125 g cascaval taiat bastonase sare piper Pregatesti asa: Bati carnea de porc si de pui, astfel incat sa se intinda bine, pentru a putea impacheta in ea umplutura. Sarezi si piperezi. Formezi umplutura din ardei, cascaval, ciuperci (fie din conserva, fie proaspete). lei cate o bucata de file de porc, asezi pestea ea o bucata de piept de pui, apoi asezi...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
* 2 bucati de piept de pui dezosat * 20 felii de cascaval * 10 felii de sunca (muschi sau sunca presata) * 3 oua * Sare si piper dupa gust * 300g faina * 300g pesmet * Ulei pentru prajit Preparare: Pentru inceput, feliem pieptul de pui si, la fel ca si la snitele, batem fiecare felie pe ambele parti. Intr-un castronel spargem ouale si le amestecam cu sare si piper dupa gust. Pe un tocator intindem felia de piept de pui, iar peste, asezam felia de sunca si apoi cele doua felii de cascaval....
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Mod de preparare Ingrendiente: 1 piept de pui, 300g sunca de pui, 200g cascaval, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Taiati pieptul de pui file, ca pentru snitele, iar cascavalul taiati-l bucati lungi si groase cat un deget. Sarati si piperati fiecare bucata de pui si pe o parte si pe alta, adaugati cate o felie de sunca, puneti in capat o bucata de cascaval si rulati tot pana la celalalt capat! Pentru a nu se desface ruloul, prindeti-l in 2 scobitori si taiati marginile de sunca si cascaval...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Iti trebuie: 700 g piept de pui 300 g fasole verde 50 g cascaval sare piper pesmet faina 3 oua Pregatesti asa: Speli bine pastaile de fasole si le pui la oparit in apa fierbinte cu un praf de sare si le lasi 10 minute. Dupa ce au fiert, le clatesti sub un jet de apa rece si le pui intr-o strecuratoare. Speli bine carnea, o tamponezi cu un servet de bucatarie, o tai in fasii ca pentru snitele, o bati, condimentezi cu sare si piper si o lasi 10 minute la frigider. Iei apoi fiecare felie de...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro