Cauta in 141.091 retete
... > Placinta cu mere din Taban > Gogosi cu piersici din Barbacs > Galusca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Timp necesar: 45 minute Portii: 5-6 Gogosi Ingrediente Ingredientele trebuie sa fie ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... ulei fierbinte la foc mijlociu. Gogosi de cartofi umpluti: aluatul din ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... . Placinte romanesti: aluatul descris la gogosi cu ou, 250 g branza de ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se calesc ciupercile taiate marunt in ulei, cu sare si piper, pana scade toata zeama. Din restul de unt, faina si lapte se face un sos besamel, se ia de pe foc si se amesteca cu ciupercile, iar cand este rece se adauga galbenusul. Se intinde pe un fund de lemn presarat cu faina de grosimea unui deget si se fac forme cu paharul trecut prin faina. Se dau prin faina, ou si pesmet si se rumenesc in ulei incins. Se garniseste cu orez olandez. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Aluat cu drojdie pentru gogosi Ingrediente Faina 1 kg drojdie de bere 50 g lapte 350 ml oua 3 buc zahar 150 g sare Mod de preparare Se dizolva drojdia cu putin lapte caldut, se adauga putin zahar si putina faina si se lasa sa dospeasca. Dupa ce a crescut, se adauga restul de lapte si de faina, ouale si sarea, se framanta si se lasa din nou la dospit. Dupa ce a crescut, se poate folosi.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... cealalta parte pana se rumeneste. Gogosi cu sunca: 300 g faina, 2 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... trase in ciocolata Eclere (choux) Gogosi Gogosi cu iaurt Gris cu ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... sau cu cornetul in tava; gogosile" rezultate se umplu cu diferite ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... prepara diverse deserturi: ecleruri, profiterol, gogosi cu cacao, caroline. Aceste preparate ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Aceasta reteta divina de gogosi am preluat-o de la Laura Adamache ... prajit Zahar pudra pentru pudrat gogosile Mod de preparare: Punem faina ... putem decupa alte cateva gogosi. Lasam gogosile la dospit 2 ore penru a-si dubla volumul.. Dupa 2 ore, gogosile si-au dublat volumul si ... ar fi bine ca suprafata gogosilor sa ramana neatinsa, neteda) cate ... se lasa la fund, atunci...
Reţetă de pe gourmandine.ro
... si-a dublat volumul am format gogosile. Am facut unele mari si ... taiat cu un pahar). Pentru gogosile mari nu am mai intins ... si o gogoasa impletita. :) Am prajit gogosile pe ambele parti in ulei ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... prajit Zahar pudra pentru pudrat gogosile Mod de preparare: Aluatul l-am ... pe tocator. Incepem sa lucram gogosile, astfel: rupem bucatele micute de ... ulei la incins si prajim gogosile in baie de ulei pe ... . Dupa ce s-au prajit, scoatem gogosile pe un platou pe care ...
Reţetă de pe gourmandine.ro
Se face cald in bucatarie, se pregateste masa de lucru si ingredientele. Se pune in mijlocul fainii o maia formata din: oul batut si iaurtul amestecat cu crema de lapte cu extract de nuca de cocos si cu drojdia inmuiata in laptele caldut cu zahar.Se picura si uleiul si se presara putina faina deasupra si se lasa asa vreo 10 minute la cald apoi se incepe framantarea din mijloc catre margini si se mai adauga lapte caldut dupa nevoie . Cand e gata bila de aluat se mai unge cu ulei pe deasupra...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am avut pofta de gogosi si pentru ca n-am avut mult ... zis sa fac totusi niste gogosi dospite , pentru ca cel putin ... *Nota: Din cantitatea asta ies gogosi si de dat la neamuri ... uleiul in tigaie apoi punem gogosile la prajit, pe ambele parti ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Punem faina intr-un bol, facem o gaura in mijloc in care adaugam ouale, laptele putin caldut, drojdia, iaurtul, esenta de vanilie, 150 gr zahar, sare. Facem aluatul, il lasam sa creasca iar intre timp pregatim glazura de ciocolata. Punem intr-o craticioara cele 5 lg de finetti, 1 lingura de unt si 2 linguri de apa si dam la foc mic...apoi amestecam bine cam 2-3 minute si dam la o parte sa se raceasca. Dupa ce aluatul a crescut, il intindem pe o planseta tapetata cu faina si facem formele cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... sare, ulei (pentru compozitia de gogosi 3 linguri, pentru prajit folosim in ... marimea vasului in care prajim gogosile). Preparare: Apa am incalzit-o putin ... si-a dublat volumul am format gogosile. Am facut unele mari si ... taiat cu un pahar). Pentru gogosile mari nu am mai intins ... si o gogoasa impletita. :) Am prajit gogosile pe ambele parti in ulei ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Se topeste drojdia intr-o cescuta cu apa calduta si o lingurita de zahar. Se scoate faina din timp in bucataria incalzita si apoi se cerne intr-un vas incapator.Se face o gropita cu pumnul in mijloc si se pune drojdia topita in apa calduta.Se amesteca sifonul cu iaurtul/laptele de soia, bicarbonatul si zaharul, se adauga in mijloc peste faina si se framanta o coca adaugand cate putin ulei.Apoi se lasa la dospit la cald acoperita cu un servet curat.Cand s-a dublat volumul aluatului dupa cam o...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ). Cu lingurita se formeaza 30 gogosi mici(eu le-am facut ... patrunjel pe partea de jos a gogosilor. Peste punem crema de branza ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Ciocolata o topim impreuna cu frisca lichida, la foc mic, fara a da in clocot. Se omogenizeaza, apoi se da la rece, pana se intareste si este gata de dospit aluatul . Drojdia o dizolvam in laptele caldut. Ouale se bat bine cu zaharul si un praf de sare. Adaugam pe rand untul topit si racit, iaurtul si esenta. Faina o punem in cuva masini de paine, apoi adaugam amestecul de oua, apoi drojdia dizolvata in lapte. Se selecteaza programul de framantare+dospire. Aluatul se rastoarna pe masa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro