Cauta in 124.351 retete
... sa se raceasca, se taie gogosile in doua si se sprituiesc ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... compacta. Cu o lingura se fac gogosile si se prajesc in uleiul ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Cascavalul ras se amesteca cu albusul spuma si cu sarea. Se fac forme rotunde, se tavalesc in pesmet si se prejesc in grasime incinsa Mod de servire Se servesc fierbinti cu cascaval ras pe deasupra - ¼ kg cascaval, 4 albusuri, sare, 2 linguri pesmet, ¼ kg grasime
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se prepara un aluat din faina, unt, drojdie, sare, rom, vanilie, galbenusuri, lapte si se framanta bine. Se lasa sa creasca. Se intinde aluatul, se taie rotunduri, dupa marimea dorita. Se coc in cuptor. Se scot si se pudreaza cu zahar pudra vanilat. - 550 g faina, 120 g unt topit, 1 cub drojdie, 1 lingura cu zahar, 1/2 lingurita sare, o lingurita rom, vanilie, 4 galbenusuri, 1 pahar cu lapte.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... si se prajesc in ulei incins. Placinte romanesti: aluatul descris la gogosi cu ou, 250 g branza de vaci, 750 ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se fierb cartofii cu o zi inainte, in coaja, se curata si se trec prin masina de tocat. Se framinta bine cu sarea, oul, uleiul, zaharul vanilat si faina. Se dizolva drojdia in laptele indulcit, se amesteca cu o lingura de faina si se lasa sa creasca, se amesteca cu aluatul de cartofi, se framinta, se face o coca potrivit de tare si se lasa sa creasca o ora. Se intinde pe masa de aluat unsa cu ulei (cu sucitorul uns cu ulei) o foaie groasa de un deget. Se taie forme rotunde cu paharul, se ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... compacta. Cu o lingura se fac gogosile si se prajesc in uleiul ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Se prepara un aluat din faina, unt, drojdie, sare, rom, vanilie, galbenusuri, lapte si se framanta bine. Se lasa sa creasca. Se intinde aluatul, se taie rotunduri, dupa marimea dorita. Se coc in cuptor. Se scot si se pudreaza cu zahar pudra vanilat. - 550 g faina, 120 g unt topit, 1 cub drojdie, 1 lingura cu zahar, 1/2 lingurita sare, o lingurita rom, vanilie, 4 galbenusuri, 1 pahar cu lapte.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... tocata. Drept garnitura se servesc gogosile din aluat sau saleuri. Supa ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... cu patrate de pâine prajita.Gogosi din svaiter 4 albusuri, 250 g svaiter ... pudrata cu faina se fac gogosi de marimea unei nuci si ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Reteta: Galuste de aur Ingredientele retetei culinare: => ingrediente pentru cozonac Prepararea retetei culinare: Se pregateste un aluat de cozonac (sau poate fi un aluat ramas de la gogosi). ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... e luni atunci e, evident, Lunea - Gateste Romaneste! Incet-incet, cu pasi agale ... buni-buni si nu niste gogosi unsuroase si cleioase? Stiu eu ... frumos si anume Lunea gateste romaneste , la initiativa lui Alice . Am ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
500 g faina 75 g unt topit 2 oua 25 g drojdie sau 2 lingurite drojdie praf 125 g zahar 1 zahar vanilat 1/2 lingurita sare 125 ml lapte 1 lingura ulei coaja de lamaie ulei pentru prajit Mod de preparare Se face cald in bucatarie, aproximativ 26–30°C. Coca se lucreaza ca la cozonac. Se face maiaua: se incalzeste o cescuta de lapte la 37–40°, la care se adauga drojdia si se dizolva. Se amesteca cu o lingurita de zahar si o lingura de faina . Se lasa sa creasca 15 minute. Atentie!!! daca...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... mic si se da drumul gogosilor sa se rumeneasca, se scurg ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... un ou. Se fac mici gogosi, cu sunca taiata marunt la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in faina se taie craflele (gogosii). Gura paharului se inmoaie in ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... ambele parti. Cind sint gata, gogosile se scot cu o lingura cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , inseamna ca se pot pune gogosile. Se aseaza unele linga altele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... in jos pe foaie decupind gogosile, rotund se mai lasa sa ... una cite una se prajesc gogosile. Focul nu va fi iute ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se framanta toate la un loc si se lasa sa creasca. Se intinde coca, se taie cu un pahar in forma de gogosi si se prajesc in ulei fierbinte. Se servesc presarate cu zahar pudra. - 300 g faina, 150 g branza, 1 pahar lapte, 1 ou, 2 linguri zahar, 40 g drojdie, 1/2 lingurita sare.
Reţetă de pe www.eculinar.ro