Cauta in 109.933 retete
... , de duminica tihnita in familie, minciunele  un soi de gososi mai ... pentru a-l innoda la mijloc. Lasati minciunele formate sa mai creasca10-15 ... minciunelele cu zahar pudra vanilat. Minciunele se servesc fierbinti, calde sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pun faina cernuta intr-un castron,drojdia frecata cu putin zahar o rastorn peste faina,adaug restul ingredientelor,amestec cu o lingura si mai adaug apa calda sau lapte pana ajunge la consistenta unei smantani; pun un prosop deasupra si las aluatul sa creasca 30-40min; pun uleiul intr-un ceaun iar cand este foarte fierbinte,pun cate o lingura din aluat;le scot pe prosoape de hartie apoi le pudrez cu zahar farin.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... o alta reteta de aluat pentru minciunele. O voi face si pe aceea ... , folosind un aluat simplu de gogosi. Se amesteca drojdia cu o lingura ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ajutorul unui pahar se decupeaza gogosile si se mai lasa un pic sa creasca. Iar pentru minciunele cu ajutorul unui pinten se ... fiecarei bucati si se trage. Gogosile si minciunelele se prajesc in ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Am vrut sa le numesc gogosi ca la mama acasa... ca ea le-a facut (dar eu le-am mancat). O alta reteta de gogosi cu alta forma ( forma este de minciunele sau uscaturi cum le zice pe la noi dar alea au alta reteta ). Pentru un vas mare de gogosi ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
Minciuni Ingrediente 250 gr faina, 3 oua, 2 linguri ulei, o lingura rasa zahar ... ulei, se pun pe rand minciunile, se intorc pe partea cealalta ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se amesteca drojdia cu zaharul vanilat si zaharul tos. Se pune apa calduta treptat,un praf de sare,coaja de lamaie si se amesteca bine toate ingredientele. La sfarsit se pune faina atat cat sa fie un aluat smantanos la fel ca cel de clatite. Se acopera cu un servet de bucatarie curat si se lasa la dospit 20 minute. Se rumenesc pe rand scovergile in tigaia fierbinte in care punem de fiecare data cateva picaturi de ulei. Este obligatoriu sa punem de fiecare data ulei deoarece scovergile sunt...
Reţetă de pe www.bucataras.ro