Cauta in 77.371 retete
In fiecare iarna, gogosarii murati nu trebuie sa lipseasca de pe ... mai cunoscute retete de conservare a gogosarilor, perfecta pentru incepatoare... Ingrediente: 10 kg gogosari 1 litru de otet (9 grade) 2 litri de apa 400g zahar ... telina Mod de preparare: Spala gogosarii, taie-i in bucati potrivite si ... sa fiarba, introdu bucatile de gogosar in oala si lasa sa ... (in jur de 2 - 3),...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Gogosarii sunt apreciati mai mult murati decat proaspeti. Si daca sunt pregatiti ... si otet Alegi 4 kilograme de gogosari mari si frumosi pe care ... aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos ... minune cu mancarurile de sezon. Gogosari in sos Pentru 2,5 kilograme de gogosari ai nevoie de 250 grame de zahar, 250ml de ulei ... in clocot de cateva ori....
Reţetă de pe retete.eva.ro
10 kg. gogosari, taiati in patru, 1 kg. zahar, 1 l otet, 9 linguri de sare fara iod, frunze de dafin, boabe de piper, usturoi(optional), hrean, conservant Mod de preparare: Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul, otetul si sarea si se lasa 12 ore intr-un vas mare(se amesteca din cind in cind). Inainte cu 1/2 ora de a se aseza in borcane se adauga conservantul. Se asaza in borcane si se adauga frunze de dafin, boabe de piper, catei de usturoi, hrean. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. patrunjel, 1 buc. telina mica, 1-2 buc. castraveciori murati in otet, 1-2 buc. gogosari, 3-4 buc. mere, 5-6 linguri maioneza, o lingurita mustar, sare ... crude sau fierte, castraveciorii si gogosarii taiati cuburi. Merele se rad ... . Se garniseste dupa dorinta cu masline, cu gogosari, verdeata etc Durata ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... -50 g pate de ficat 1/2 castravete murat 6 linguri de maioneza 3 linguri de ... se toarna peste ouale umplute. Se orneaza dupa preferinta cu gogosar murat, masline sau castravete murat. Romana (fara diacritice) ? Romana (cu diacritice) ? Engleza ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... de mazare si frunze de patrunjel, eventual cu suvite de gogosar murat ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... cu salata sau muratura. Daca esti smechera, fa o floare de gogosari murati pe piure si pe bucata de friptura din farfurie si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... ; deasupra, ulei. Se spala vinetele, gogosarii, ardeii, se pun unul lânga ... . Se indeparteaza coaja de la gogosari si ardei, se scot semintele ... ml ulei, se adauga vinetele, gogosarii si ardeii si se calesc ... 5-6 luni. Castraveti lubenita sau gogonele murate Se aleg castraveti mici, sanatosi ... borcane mici si se leaga. Iarna se folosesc in supe. Gogosari murati Se iau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... neaparat la florile realizate din felii de castraveti murati sau de gogosari. Ce-ar fi sa incerci sa faci... o pisica ... ), si nasucul, dintr-o farama de gogosar. Este un ornament inedit, care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... decoreaza cu rondele din castraveciori murati, jumatati de masline, frunze de patrunjel, felii de gogosari rosii. Inainte de a se servi ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... incercati aceasta reteta gustoasa de gogosari murati pentru zilele racoroase. Mareste poza " Borcane cu gogosari pentru iarna. " Ingrediente 80 ... salicil Mod de preparare Curatati gogosarii de cotor si de seminte ... zi. In apa care s-a lasat din gogosari adaugati salicil. Puneti apoi ... in borcane si capsati-le. Gogosarii nu ii mai fierbeti si ... cateva zile. Menciuni Salata de...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Gogosari Murati Ingrediente 10 kg. gogosari, taiati in patru, 1 kg. zahar, 1 l otet, 9 linguri ... , usturoi(optional), hrean, conservant Preparare Gogosarii taiati se amesteca cu zaharul ... de usturoi, hrean. Se adauga deasupra zeama lasata de gogosari. Durata ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de Preparare: Spalati gogosarii, scurgeti-i si scurtati-i de codita. Crapati ... si uleiul. Opariti pe rand gogosarii, cate 5 min, din momentul in ... amestecul in care ati oparit gogosarii si turnati-l fierbinte, in borcane, peste gogosari. Capsati si dati borcanele la dunst uscat (intre paturi ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... ea, sare, piper, aproximativ 1/2 l supa de pui, 1 sticluta de sau gogosari murati fara seminte si taiati in bucaturi (taiati sa fie cam ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Reteta de gogosari e din caietul mamei, pe care si l-a facut cand ... preparat, nu necesita fierbere si gogosarii stau foarte bine asa! Plus ... . Ingrediente (pentru 1/2 portie - 3 kg de gogosari - 450 ml de otet - 3 linguri ... - o lingurita de conservant Spalam bine gogosarii, ii curatam si ii taiem ... mult) si il turnam peste gogosari. Amestecam bine e tot, acoperim vasul ... ca otetul trage apa din...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Fierbi cartofii in coaja, apoi ii cureti si ii dai pe razatoarea mare. Tai ciupercile in bucati mici si le fierbi sau le prajesti in putin ulei. Adaugi peste cartofi ciupercile, usturoiul p ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... n-am mai indraznit sa pun gogosari. Singurul motiv este ca nu am cumparat gogosari pentru murat . Ingrediente alese cu grija: - 10 kg gogosari taiati si curatati - 600gr. sare ... Preparare: Dupa cum spuneam, pregatim gogosarii. ii taiem si curatam de ... dichisite se umplu usurel cu gogosarii, usturoi, hrean, boabe. Sa fie ...
Reţetă de pe dedairis.blogspot.com
Pentru un borcan de 10 l: 6 - 8 kg gogosari frunze telina Pentru 1 l de otet de murat: 300 ml ocet (9 grade) 700 ml apa 30 g sare 1 foaie de dafin 5 boabe de piper 1 boaba enibahar optional: 10 g zahar
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Timp de preparare: 24 ore (complexitate medie) Ingrediente: 5 kg gogosari 750 g otet 200g sare 400 g zahar 200g ulei piper,foi de dafin,hrean boabe mustar Mod de preparare: Se taie gogosarul in 4, se amesteca cu compozitia si se lasa pana a doua zi, cand se baga la borcan. Nu se fierbe.
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Mod de Preparare: Gogosarii se spala si se curata de seminte, apoi se taie feliute si se pun in borcan. Adaugam restul ingredientelor si completam cu apa rece borcanul. Il capsam bine si il punem la sterilizat intr-o oala inalta in care sa putem acoperii borcanul cu apa. Cand incepe sa fiarbe se opreste focul si se mai lasa in apa fierbinte 5- 10 minute, apoi se scoate. Se servesc cand se racesc. .
Reţetă de pe www.gospodine.net