Cauta in 21.435 retete
... Gogosarii sunt apreciati mai mult murati decat proaspeti. Si daca sunt ... si otet Alegi 4 kilograme de gogosari mari si frumosi pe care ... aceasta fierbe, se oparesc putin gogosarii. Se scot, se aseaza frumos ... se vor potrivi de minune cu mancarurile de sezon. Gogosari in sos Pentru 2,5 kilograme de gogosari ai nevoie de 250 grame de zahar ... in clocot de cateva ori....
Reţetă de pe retete.eva.ro
... oferim o reteta delicioasa, cu un sos consistent. O combinatie inedita intre carnea ... pe un platou, acoperita cu sos tartar si ornata cu rondele ... ou fiert, masline negre si gogosar acru. Ingrediente si cantitati pentru ... fierte; 1 lamaie; 1 lingura boia dulce; Sosul tartar: 12 linguri maioneza; 4 linguri ... piper. Mod de preparare: 1. Prepararea sosului tartar: intr-un castron, se ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
resturi de peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat Mod de preparare: Bucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 gogosari mari, 3 linguri ulei, 1 lingurita otet, 2 catei usturoi, sare Mod de preparare: Se sterg gogosarii si se pun la copt. Cind sunt copti se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera cu un capac. Dupa 15 minute se curata de pielita se asaza intr-o salatiera cu coditele in sus si se stropesc cu sosul facut din ulei, otet si usturoiul tocat marunt.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... aflat. Zacusca de ardei si gogosari Ingrediente si cantitati : 1 kg. rosii ... sita. Intre timp, se coc gogosarii si ardeii. Se curata, se ... , se pun in sosul de rosii, impreuna cu gogosarii, ardeii si usturoiul. Se adauga zaharul ... apa. Zacusca de vinete si gogosari Ingrediente si cantitati : 500 g. rosii ... preparare : 1. Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca ......
Reţetă de pe retete.eva.ro
... negre 1 ardei gras, taiat fasii 1 gogosar, taiat fasii 2 rosii mari, feliate ... -un vas separat, apoi adauga sosul astfel format peste amestecul din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , 100 g sunca, 1 castravete in otet, 1/2 gogosar in otet, sare, piper. Mod ... si amestecand mereu pana cind sosul este gata. Galbenusurile lasate deoparte ... cu bucatele de sunca, castravetele, gogosarul, toate taiate marunt si o lingura-doua din sosul pregatit inainte. Se pune piper ... ouale cu varf. Se toarna sosul intr-o farfurie si deasupra se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
200 gr.piept pui, 50 gr.gogosari, 50 gr.ardei capia, sos de smantana, delikat, condimente pui, 50 gr. margarina Mod de preparare: Se taie pieptul de pui marunt, se rumeneste in margarina sau unt. Se adauga smantana, cca. 100 gr, si alte 30 gr.margarina. Se adauga gogosarii si cu ardeii taiati marunt, condimentul de pui si delikat (in loc de sare) si se da in clocot. Mod de servire Se orneaza cu patrunjel verde si bucati de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 5 buc. ceapa, 2 buc. morcov, 5 buc. gogosar rosu, 0,5 l suc de rosii, sare ... morcovii. Se calesc ceapa si gogosarii taiati bucati mari, apoi se ... curatata de pe ciolan cu sosul preparat mai sus. Se lasa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de castraveti murati sau de gogosari. Ce-ar fi sa incerci ... ), si nasucul, dintr-o farama de gogosar. Este un ornament inedit, care ... altfel? - friptura de miel, in sos de vin sau nu, in ... cateva felii de avocado, in sos vinaigrette. Cand le servesti, presara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... .ceapa, 2 kg.ardei gras sau gogosari, 1/2 ulei, cimbru, piper, foi de ... masina de tocat, apoi ardeii (gogosarii) care au fost spalati si ... la foc mic, rezultind un sos cu grosimea de zacusca. Se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... cu o salata de paste cu sos tzatziki. I-as trimite o portie si ... , eu am folositi Fusili tricolori) - 1/2 gogosar - 1/2 ardei galben - 200 gr de ... sau cu furculita si gata sosul! Taiem toate ingredientele cubulete, mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata Mod de preparare: Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg. vinete, 3 kg. gogosari, 1/2 l ulei, otet de 9 grade, apa, piper boabe ... taie in rondele. Se curata gogosarii, apoi se taie in cuburi ... alternativ straturi de vinete si gogosari presati, apoi se completeaza lichidul cu uleiul din sos. Se leaga borcanele cu celofan ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... in ulei, adaugi ardeiul si gogosarii taiati fideluta si o ceasca de ... , cimbru si busuioc si fierbi sosul inca 10 minute. Dupa ce a fiert sosul, adaugi carnea si costita prajite, presari verdeata si-l dai ... masa friptura de pui cu sos, costita si garnitura de orez ... afumata, 1 ceasca de orez, 5 rosii, 2 gogosari, 1 ceapa, 1 ardei galben, 1 lingurita condiment ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Gogosarii se taie felii subiri in lung, castravetii la fel, iar ... de ulei si una de sos de soia, in care se calesc gogosarii pana se inmoaie. La fel ... si un ardei iute langa gogosar. - 5 gogosari, 5 castraveti mici, 5 buchetele de conopida, zahar, otet, ulei, sos de soia (chinezesc). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
3 kg de gogosari, 400 ml.ulei, 500 ml apa, 300 ml otet, 100 g zahar, 100 g bulion, boabe de mustar, sare, piper, foi de dafin Mod de preparare: Se fierb toate ingredientele, fara gogosari, timp de 30 de minute. Se taie bobosarii felii subtiri, se dau un clocot prin ce sa firet inainte. Se sc ot gogosarii, se pun 3/4 din borca, si se acopera cu sos.Se leaga borcanele, si se pun la racit in paturi. Mod de servire Se servesc ca...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos maioneza amestecat cu mustar, castraveciori, patrunjel verde tocat foarte marunt si subtiat cu otet si zeama de lamiie. Se garniseste cu salata verde, felii de oua rascoapte, gogosari taiati rondele sau firisoare. - 1 piept de curcan, sos maioneza, castraveciori, zeama de lamiie, verdeata. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline. - Resturi de peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat. Livrare la domiciliu!...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... evapora toata apa. Se adauga gogosarul (ardeiul) copt taiat cubulete, se ... decoreaza cu cateva cubulete de gogosar. - 1 portie de maioneza obisnuita, 3 rosii ... mica, 1 lingura ulei de masline, 1/2 gogosar (ardei gras rosu). Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro