Cauta in 142.272 retete
... spuma si se mixeaza bine. Glazura: Se rupe ciocolata bucatele mici ... ,iar la final se pune glazura: se lasa sa curga pe ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tot.Apoi se pot umple eclerele.Se orneaza dupa gust, cu glazura de ciocolata sau zahar pudra ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... astupa iar desupra se pune glazura de ciocolata preparata astfel:se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si lasati sa se raceasca. Glazura: Fierbeti cele 4 linguri de cacao ... : treceti capacele de la ecler prin glazura calda iar pe baza eclerului puneti crema de ciocolata, apoi frisca si capacul cu glazura - Ingrediente: Ecler: * unt 100 g * faina 125 ... 50 g * frisca batuta 300 ml Glazura: * patru linguri cacao, * 6 linguri de ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Ecler Ingrediente Aluatul lapte 250 g ulei 100 g faina 125 g oua 4 buc ... 50 g galbenusuri 4 buc unt 25 g Glazura unt 50 g zahar pudra 3 linguri ... adauga dupa ce s-a racit putin. Glazura.Se amesteca apa, zaharul, cacao ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... pina cind s-a ingrosat. Se taie eclerele, se umplu cu crema de ... introduc la rece. Se face o glazura din zaharul pudra, sucul de ... de anason si se decoreaza eclerele. - 275 ml apa, 145 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente(12 eclere) Aluatul: 12 cl apa, 12 cl lapte, 125 ... ou, 50 g zahar, 20 g faina Glazura: 400 g ciocolata amaruie, 200 g smintina ... un amestec consistent. 2/3 din aceasta glazura se incorporeaza in crema deja racita. Se taie eclerele pe o parte, se umplu cu ... se glazureaza cu restul de glazura care a fost amestecata in prealabil ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... adauga dupa ce s-a racit putin. Glazura. Se amesteca apa, zaharul, cacao ... 50 g galbenusuri 4 buc unt 25 g Glazura unt 50 g zahar pudra 3 linguri ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... si se umple cojile. Pentru glazurat am topit o ciocolata cu lapte la microunde, am amestecat cu frisca lichida si am glazurat eclerele ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la frigider pentru 2-3 ore. Preparam glazura prin topirea la foc mic ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... posului, puneti crema intre eclere, cu generozitate. Glazura: Eu am facut cea mai simpla glazura posibila: Se iau 2 linguri de ... sa se inmoaie. Apoi se amesteca pana la omogenizare. Am glazurat eclerele cu ajutorul unui penson ... posului, puneti crema intre eclere, cu generozitate. Glazura: Eu am facut cea mai simpla glazura posibila: Se iau 2...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
... la racit pe un gratar. Glazura: Amestecam zaharul pudra cu cafeaua si esenta de rom. Ungem capacele eclerelor cu glazura si le punem deoparte. Crema: Batem bine frisca apoi ... zaharul pudra. Punem crema in posh si umplem eclerele. Punem capacele glazurate si putem servi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... o budinca.Se lasa la racit. 3. Glazura:ciocolata rupta bucati se pune ... 1 min. 4. Asamblare:se taie capacelul eclerelor,se pune crema,frisca si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... e gata lasam sa se raceasca. Glazura: Se topeste ciocolata impreunca cu ... mic. Asamblare: Se taie capacelul eclerelor,se adauga crema,se pune ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... inca 10 minute.Se lasa eclerele sa se raceasca, apoi se ... daf fiecare capacel de la ecler prin aceasta ciocolata Se lasa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... -se bine. In cojile de ecler se pune crema cu ajutorul unei lingurite, Glazura: Zaharul, cacao, apa se fierb ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cate o lingura de budinca racita. Glazura: Ciocolata se topeste la bain ... lasa sa se racoreasca. Asamblare: Eclerelor li se taie capacelul,se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... crema ganache se raceste). Pentru glazura : 200 gr ciocolata neagra,150 ... . Frisca : 500 g. Preparare: Cojile, cochilia eclerelor : puneti intr-o oala apa, untul ... mixeaza pentru omogenizare. Se umplu eclerele cu crema, apoi cu un ... de frisca si se glazureaza. Glazura de ciocolata : se amesteca ciocolata ... pe bain-marie pana se obtine o glazura fina ,fluida. Se pot glazura,...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... praf sare budinca de vanilie glazura de ciocolata cu lapte Mod ... sa se raceasca, apoi fiecare ecler (choux) se taie pe orizontal ... iar apoi se toarna peste glazura de ciocolata. Timp de preparare ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro