Cauta in 68.079 retete
Coji:se pun pe foc apa si uleiul pana dau in clocot.se adauga faina si se da jos de pe foc.se amesteca pana se inglobeaza toata faina.se lasa la racit,apoi se adauga ouale,unul cate unul.se pun in tava la copt cu forma sau cu lingura. Crema:se pregateste budinca,conform instructiunilor de pe plic. Glazura:se pregatesteglazura,conform instructiunilor de pe plic. Se umplu cojile,apoi se dau prin glazura
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cca 30 de minute pana eclerele devin usor rumenii,apoi se ... se raceasca bine. Se taie eclere in jumatati si se umplu ... nutella si esenta de rom. Glazura: se topeste ciocolata cu untul ... un strat subtire peste fiecare ecler. Eu am ornat si cu ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Blat eclere : 225 ml apa 125 g unt, margarina sau ulei 125 g faina 4 oua un varf de cutit sare Crema eclere : 500 ml lapte 200 g zahar 125 g faina 3 oua 2 plicuri zahar vanilat un varf de cutit sare Glazura eclere : 100 g ciocolata 60 g zahar 35 ml apa 35 g unt Decor eclere : 250 g frisca batuta
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
... si lasati sa se raceasca. Glazura: Fierbeti cele 4 linguri de cacao ... : treceti capacele de la ecler prin glazura calda iar pe baza eclerului puneti crema de ciocolata, apoi frisca si capacul cu glazura - Ingrediente: Ecler: * unt 100 g * faina 125 ... 50 g * frisca batuta 300 ml Glazura: * patru linguri cacao, * 6 linguri de ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Ecler Ingrediente Aluatul lapte 250 g ulei 100 g faina 125 g oua 4 buc ... 50 g galbenusuri 4 buc unt 25 g Glazura unt 50 g zahar pudra 3 linguri ... adauga dupa ce s-a racit putin. Glazura.Se amesteca apa, zaharul, cacao ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... si zaharul vanilinat. Se taie eclerele in doua, se umplu cu ... . Ca sa luceasca mai mult glazura, se poate adauga putin unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... pina cind s-a ingrosat. Se taie eclerele, se umplu cu crema de ... introduc la rece. Se face o glazura din zaharul pudra, sucul de ... de anason si se decoreaza eclerele. - 275 ml apa, 145 g unt ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Ingrediente(12 eclere) Aluatul: 12 cl apa, 12 cl lapte, 125 ... ou, 50 g zahar, 20 g faina Glazura: 400 g ciocolata amaruie, 200 g smintina ... un amestec consistent. 2/3 din aceasta glazura se incorporeaza in crema deja racita. Se taie eclerele pe o parte, se umplu cu ... se glazureaza cu restul de glazura care a fost amestecata in prealabil ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... ). Se lasa sa se raceasca. Glazura: Toate ingredientele se fierb. Cand eclerele sunt gata ... se baga pe rand in glazura calda si se lasa sa se raceasca. Pe baza eclerului ... deasupra se pune capacelul cu glazura. Se dau la rece. - Ingrediente: Eclere: 100 g unt, 125 g faina, 1 varf ... rom, o bucata unt sau margarina; Glazura: 3 linguri zahar, 3 linguri apa, 3...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
... adauga dupa ce s-a racit putin. Glazura. Se amesteca apa, zaharul, cacao ... 50 g galbenusuri 4 buc unt 25 g Glazura unt 50 g zahar pudra 3 linguri ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ecler Miha Ingrediente Aluatul: 2 cani apa, 2 cani faina, 1 cana ulei, 1 varf ... , vanilie, un pachet margarine. Glazura: 2 pungi glazura de la Dr.Qetker ... apoi se da la rece. Glazura: eu o folosesc pe cea de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... frisca lichida esenta rom pentru glazura: 50 gr ciocolata amaruie 3 linguri ... pana se rumenesc. Cojile de ecler vor fi goale la mijloc ... ca o crema. Am umplut 20 eclere cu crema de ciocolata si ... crema de vanilie. Umplem 10 eclere cu crema de vanilie si ... baza apoi asezam in mijloc eclerele cu crema de ciocolata. Turnam ... si nivelam. Asezam pe margini eclerele umplute cu...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Ecler Cu Crema Cacao Si Frisca Ingrediente Eclere: 100 g unt, 125 g faina, 1 varf cutit sare 3 oua, 125 ml apa; Crema cacao: 1 cana lapte (de 250 ml), 2 linguri faina (sa nu fie cu varf), 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, esenta rom, o bucata unt sau margarina; Glazura: 3 linguri zahar, 3 linguri Preparare Eclere: Durata 1 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... foarte buna sunt aceste spectaculoase eclere cu crema de vanilie. Mareste ... intai aluatul pentru cojile de eclere si apoi crema. Puneti intr ... lung. Cat timp se racoresc eclerele, dumneavoastra preparati crema de vanilie ... se raceasca bine. Luati fiecare ecler, umpleti cu crema si asezati ... serviti. Menciuni Puteti prepara si o glazura de ciocolata pe care sa o puneti deasupra...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Reteta: Eclere cu crema de vanilie si glazura de ciocolata Ingredientele retetei culinare: => 1 cana ulei => 2 cani apa => 2 si 1/2 cana faina => 8 oua => 1 l lapte => 1 plic budinca ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... lapte 10 linguri faina vanilia glazura ciocolata menaj Preparare: Aluatul pt eclere l-am facut in felul urmator ... restul de zahar si vanilia. Glazura Se mai poate face din ... bine. Se toarna fierbinte peste eclere. Va garantez ca sunt foarte ... : Cam asa fac eu o data eclere pt ca ai mei le mananca in 2 zile, glazura o fac mai repede din ciocolata ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... 1 pliculet intaritor pt frisca pentru glazura: 100 gr ciocolata amaruie 100 ... . Taiem in doua cojile de eclere. Le umplem cu crema de ... crema de vanilie. Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida si glazuram eclerele. Dam la frigider pana se intareste glazura. Punem doua linguri de ... cateva linii de ciocolata peste glazura. Dam la rece doua trei ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... 1L lapte 1 fiola esenta vanilie Glazura: 100g nutella 50g unt Mod ... intr-un pos si formam eclerele, rotunde sau lunguete, lasand spatiu ... incalzit pentru 30-35'. Sectionam eclerele reci, in doua si le ... de vanilie. Deasupra ornam cu glazura pe care am obtinut-o amestecand ...
Reţetă de pe e-culinar.blogspot.com
... de la Dr Oetker, frisca , glazura de cacao. Mod de preparare ... minute, ca altfel se lasa eclerele !!! Dupa ce s-au copt si ... am pus frisca batuta, apoi capacul si deasupra glazura de cacao ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... apa 1/2 lingurita sare 125 g faina Glazura: 2 linguri margarina 150 g zahar pudra ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro