Cauta in 21.294 retete
... - 2 linguri amidon/faina - 150 g. unt Glazura: - 6 linguri zahar - 3 linguri apa - 1 lingura ... rumeneasca prea tare: Se glazureaza islerele: se amesteca zaharul cu cacaua ... amesteca bine. Se toarna deasupra fiecarei rotite glazura: Aveti grija ca glazura se intareste repede! Ca sa o faceti din nou fluida, o asezati ... -am lasat simple...si cu glazura putina, ca asa ii plac ... -am conformat! :)))...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... Pentru weekend am preparat islere. Au mers de minune cu cafeaua ... de vara a familiei imperiale austriece. Islerul "umplut" cu gem de zmeura ... - 200 g ciocolata cu lapte Ingrediente glazura ciocolata: - 220 g ciocolata 65% cacao ... lipesc cate doua cu crema. Glazura: se toaca ciocolata, se pune ... se distribuie pe fiecare isler cu crema. . Islerele se lasa simple,...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... groasa care curge putin.Aceasta glazura se foloseste pentru fursecurile care au fost deja coapte:islere, rondele din aluat fraged, indiene, ciuperci din indiene.Glazura se aplica cu lama cutituluideasupra ... in cuptor, ca sa ramina glazura alba.Rondelele din aluat fraged ... pina ce se rumeneste putin glazura, capatind un gust de zahar ... marmelada. Cind este nevoie de o glazura...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... gust, miezul de nuca zdrobit. Glazura: Se face un sirop gros ... ce se omogenizeaza. Se iau islerele lipite cate doua cu crema si se acopera cu glazura. Se lasa sa se intareasca glazura circa 2-3 ore. - Pentru aluat: 300 g faina, 300 g margarina, 150 g nuci ... , 2-3 linguri nuci zdrobite (facultativ). Pentru glazura: 150 g zahar, 3 linguri apa, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o cantitate mai mare de glazura, pentru tort, islere sau alte prajituri se va proceda astfel: intr ... , pina cind se incorporeaza bine.Glazura se poate lasa si alba ... sau culoarea si aroma dorita.Glazura se poate pastra in punga ... .Se poate folosi fara unt.Glazura trebuie sa aiba consistenta unei ... prajiturilor marunte dureaza mult si glazura se mai ingroasa, se poate ... cind...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... si se serveste. 6. Laura Mimmi - Islere Inimioare 7. Ce a mai gatit Timea ... se da la rece! Am glazurat`o cu : 70g ciocolata + 70ml frisca ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com