Cauta in 141.140 retete
... cca 1cm neacoperita. Aceasta se taie in 4 locuri pentru a forma "ghearele" ursului :) Ghearele se ung cu amestecul de galbenus si lapte si se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Scaotem buretii din borcan, ii taiem dupa preferinte, sau ii puteti lasa asa, apoi pisam usturoiul, daca aveti usturoi verde, opriti cozile si le taiati marunt, dupa care punem otetul, uleiul, condimantam dupa gust si amestecam usor si asta este salata pe care am mancat-o si nu am murit :)):))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata si se spala bine buretii si apoi se pun la fiert. Dupa ce au fiert ii strecori si ii pui din nou la fiert in apa cu sare si cu salicilat. Cand dau in clocot, iei de pe foc si pui bureti ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
1kg. bureti de fag, 1/5 kg. morcovi, 1/5 kg.ceapa, 1,5 kg.apa, 0,300 ... "picant fix" Se spala bine buretii de fag, se taie fasii ... , se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara ... taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de ... , carnati, snitele, etc.). Se toarna buretii intr-un bol si se ...
Reţetă de pe gospodin.ro
... se taie si se rasfira "ghearele". Se pun in tava la ... se taie si se rasfira "ghearele". Se pun in tava la ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Iti trebuie: 1/2 kg bureti 2-3 cepe 2 rosii 1 legatura de patrunjel sare piper. Pregatesti asa: Treci buretii bine spalati prin masina de tocat si impreuna cu ceapa taiata marunt ii pui intr-o cratita cu putin ulei sa se inabuse foarte bine. Lasandu-si zeama nu e nevoie sa pui apa. Lasi mancarea sa se faca la foc potrivit amestecand si dupa ce sunt gata, pui rosiile decojite si taiate cubulete. Lasi sa fiarba si rosiile, adaugi sare si piper si la urma...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... de ceva vreme sa pun muraturile pentru 2010 si dupa ce ... umpluti cu varza, una dintre muraturile preferate ale sotului meu. Cateva ... atenti in alegerea legumelor pentru muraturi, trebuie numai legume proaspete, tinere ... gr sare grunjoasa - condimente pentru muraturi (sau un amestec de boabe ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... vegeta, 50 ml ulei, sare, muraturi (conopida) Mod de preparare Carnea ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... bors si cu zeama de muraturi ( ii da un gust aparte ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de preparare Ingrediente: o laba de urs, curatata 110 g unt 90 ml ... de preparare: Puneti laba de urs intr-o tigaie adanca si larga ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
se preseaza buretii intre palme pt a se scurge toata apa,se sareaza si pipereaza,se dau prin faina,ou si pesmet si se prajesc;se mananca cu mujdei de usturoi sau sos de usturoi.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... taie feliute mici si subtiri. buretii ii curatati,ii spalati si ... 5min. apoi adaugati gogosarii si buretii fierti. lasati totul sa fiarba ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... prin razatoarea cu ochiuri mici. Buretii ii curatati,ii spalati apoi ... alte 10 min puneti si buretii. Amestecati bine apoi dati oala ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... si spalam bine de tot buretii Ceapa curatata o taiem felii subtiri ... devin putin sticloase. Adaugam apoi buretii, sare, piper , pasta de gogosari ... inceput pentru ca le da buretilor un gust aparte, delicios).Acoperim ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Zarzavaturile se spala se taie si se aseaza in borcane la alegere, se pun si condimentele si sarea apoi se pune apa deasupra. se pune capacul f bine si se clatita de cateva ori. Cantitatea de zarzavaturi este in functie de cate borcane doriti sa faceti. se mai agita borcanul cateva zile si apoi asteptam sa se mureze.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... De Fag Ingrediente 1kg. bureti de fag, 1/5 kg. morcovi, 1/5 kg.ceapa ... fix" Preparare Se spala bine buretii de fag, se taie fasii ... , se pune un rand de bureti de fag fierti, se presara ... taiata solzi, un strat de bureti de fag, un strat de ... , carnati, snitele, etc.). Se toarna buretii intr-un bol si se ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Mod de Preparare: Spalati si stergeti vinetele de apa. Curatati-le de coaja, taiati-le cubulete, sarati-le, stropiti-le cu zeama de lamaie si lasati-le sa stea intr-o strecuratoare, de pe o zi pe alta. Scurgeti-le bine. Taiati feliute potrivite, ardeii, spalati si curatati de cotor si seminte si curatati usturoiul. Trageti in putin ulei incins vinetele, doar cateva minute, pana devin usor sticloase si se auresc putin, astfel incat sa ramana intregi, apoi lasati-le la racit. Nu trebuie scurse...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... 2 morcovi, 1/2 pastarnac, 2 cepe, 150-200g bureti, 1/2 l bors, 1l apa, 60-70 ... foarte bine fiert se strecoara. Buretii se curata de pielita, se ... se folosesc la acest bors bureti uscati, este necesar sa se ... un foc potrivit pana cand buretii sunt fierti si se adauga ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Toate ingredientele curatate,spalate,taiate se pun intercalat in bidon,ultimul strat fiind cel de frunze si marar;apa fiarta cu sare se toarna peste muraturi,se pune capacul,dupa 2zile se dizolva aspirina in putina zeama apoi se vantura saramura sa se omogenizeze toate aromele;este bine sa se mai vanture din cand in cand sa nu aveti surprize,chiar daca sunt puse cu apa oparita;pentru cine pune in cantitati mai mici,reteta este de 300g sare la 10l de apa si 1aspirina la 2l de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... la masa...ca eu vin cu muratura. Cine vine cu friptura ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro