Cauta in 79.362 retete
... ml rom, 50 g zahar pudra, 200 g gem de caise, coarne sau piersici, 30 g cacao, un plic cu zahar ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... ; pentru umplutura: 350 g piure de castane, lapte, 1-2 linguri de gem de piersici, 2 linguri de rom; deasupra, zahar pudra. Mod de preparare ... de castane cu putin lapte, cu rom si cu gemul de piersici. Clatitele prajite se umplu cu aceasta crema, se impatura ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... ingrediente.) Se umplu in lungime, se ung dedesubt cu gem de piersici, se asaza deasupra merele calite in 120 g zahar, apoi ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... cand e fierbinte si se serveste cu gem fluid si fierbinte de piersici sau cu sirop de zmeura. Orez ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... uleiul. Se servesc presarate cu zahar vanilat si cu gem de piersici dizolvat cu apa. Sunt foarte gustoase daca se amesteca 2-3 linguri de rom in gem. Gogosi cu branza: 500 g branza ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... coapte umplute : 8 mere mari, 100 g nuca macinata, 1-2 linguri de gem de piersici, zahar pudra cu scortisoara. Merele se spala, se indeparteaza ... cu nuca macinata, amestecata cu gem. Se coc pe o tava termorezistenta ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , 3 oua, 130 g zahar, 1 pachet de zahar vanilat, 2 linguri de gem de piersici. Nucile macinate se fierb in 100 ml lapte, se ... albusurile batute spuma, amestecate cu zaharul ramas si cu gemul de piersici. Se pun inapoi in cuptor, la foc mic si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, zaharul, sarea si romul si se framanta cu atata faina, cat sa obtinem un aluat elastic. Se intinde o foaie subtire, se taie din ea patrate si se executa taieturi pe margine, incat sa formeze picior de gaina, cand se desfac in timpul prajirii. Se prajesc crocante in mult ulei fierbinte si se servesc fierbinti cu gem de piersici, cu rom. Retete de prajituri traditionale dar nu numai. Va...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se fierbe grisul in lapte la foc mic pana devine sticlos si se raceste. Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, grisul rece si albusurile batute spuma. Se toarna intr-un castron termorezistent uns cu unt si se prajeste timp de jumatate de ora in cuptor, asezat pe o tava umpluta pe jumatate cu apa. Se serveste cu gem de piersici condimentat cu rom. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga smantana, apoi alternativ faina si albusurile batute spuma tare. Se toarna in tava bine tapetata cu untura si faina, se introduce in cuptorul fierbinte, apoi se reduce focul si se coace pana la verificarea cu un ac. Se taie in felii cat este calda si se serveste cu gem fierbinte de piersici sau de coacaze. Si rece este buna. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... aceasta reteta savuroasa de gem de piersici. Mareste poza " O farfurie si un borcan cu gem de piersici. " Ingrediente 1 kg piersici 800 g zahar ... Mod de preparare Spalati bine piersicile pana cand acestea nu mai ... -le coaja si samburii. Puneti piersicile si zaharul intr-o oala si ... cand se topeste zaharul iar piersicile incep sa se sfarame....
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
600 g piersici copte 180 g piscoturi 125 g unt 100 g zahar pudra sare ... portocale 16 vafe a 5 cm Ø 100 g gem de caise Mod de preparare Piersicile se pun la blansat iar ... vafele. Se unge apoi cu gemul de caise si se presara bucatile de piersici. Aluatul ramas se pune intr ... cofetarie si se intinde peste piersici in fasii de aproximativ 1 cm ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Iti trebuie: 1 borcan cu gem de piersici 250 g margarina 150 g zahar 250 g faina 3 linguri cu rom ... in mijloc cate o lingurita cu gem si petrece doua colturi, pune ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
830 g jumatati de piersici scurse din compot 300 g mure 1 blat de tort de fructe (gata preparat) 3 linguri gem mure 1 pachet gelatina transparenta 2 linguri zahar 20 g frisca Mod de preparare Se unge blatul de tort cu gem. Se asaza deasupra fructele. Sucul din compot se amesteca cu 250ml apa si se pune pe foc. Gelatina se amesteca cu zaharul si se pune peste sucul de pe foc. Se lasa sa dea in clocot si se intinde peste prajitura. Se orneaza...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
830 g jumatati de piersici scurse din compot 300 g mure 1 blat de tort de fructe (gata preparat) 3 linguri gem mure 1 pachet gelatina transparenta 2 linguri zahar 20 g frisca Mod de preparare Se unge blatul de tort cu gem. Se asaza deasupra fructele. Sucul din compot se amesteca cu 250ml apa si se pune pe foc. Gelatina se amesteca cu zaharul si se pune peste sucul de pe foc. Se lasa sa dea in clocot si se intinde peste prajitura. Se orneaza...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tamiioasa, 400g zahar pentru fiecare kg de fructe Mod de preparare: Se spala fructele, se scurg, se scot simburii, la prune, la piersici, iar perele si merele se curata de coaja, li se scot simburii si miezul tare. Strugurii se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul si se lasa pana a doua zi cind se fierb si se leaga.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Ultimul blat il ungem cu gem de caise inainte sa-l punem ... -crema -jeleu -crema -jeleu -piersici -blat Dam la rece 8 ore. Il ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
Gem Asortat Ingrediente 1 kg din fiecare fel de fructe: prune, mere,pere, piersici, struguri tamiioasa, 400g zahar pentru fiecare kg de fructe Preparare Se spala fructele, se scurg, se scot simburii, la prune, la piersici, iar perele si merele se curata de coaja, li se scot simburii si miezul tare. Strugurii se trec prin sita. Se amesteca cu zaharul si se lasa pina a doua zi cind se fierb si se leaga. Durata 2 h
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... fierbem inca 3 minute. Se pune gemul fierbinte in borcane. se tin ... . - (pentru 4 borcane de 2.5 dl.):700gr. piersici coapte, 4dl. suc de portocale ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Piersici Ingrediente 3 oua, 1 cana ulei, 2 cani zahar, 1 praf de copt, faina cit cuprinde, 1/2 unt, 1/2 gem Preparare Se face o coca din oua, ulei, zahar, praf de copt si faina. Se fac gogoloase mici care se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Farimirurile se amesteca cu 1/2 unt, 1/2 gem, apoi se lipesc cite doua, se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata. Durata 30 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro