Cauta in 69.049 retete
... spuneti) de rabarbura 1/2 kg visine 1 kg si 500 g zahar 2 plicuri gel fix 1:1 1 plic gel fix 2:1 (acestea le-am ... in camara insa puteti folosi gel fix de un singur fel). Precizez ca pt siguranta am adaugat in plus un plic de gel fix in loc de 2 am ... , le punem pe toate intrun cratit incapator, amestecam plicurile de gel...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... sa pot face diferite combinatii) kg nectarine kg piersici 2 plicuri gel fix: 3x1 700-800 g zahar. Din aceasta cantitate de fructe au ... bucati, se amesteca cu strugureii, apoi adaugam zaharul impreuna cu gel fix, amestecam bine totul, punem fructele la fiert asa cum sunt indicatiile de pe plicul cu gel fix. Cand fructele incep sa fiarba, tinem la foc 3 minute, apoi ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... frisca lichida 3 lg dulceata de visine obtinuta prin prepararea cu Gel fix Inghetata caramel: 750 ml lapte 300 gr zahar 1/2 lingurita bicarbonat ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... ml apa 300 g mere 200 ml apa 150 g zahar 1 lingura Gel Fix 2:1 ( se poate si fara- este optional) miez razuit de pastaie ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... samburi, se pun intro oala, se adauga cele 2 plicuri de gel fix amestecate cu 4 linguri de zahar, cand incepe sa fiarba tragem ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... zahar 3 lamai 500 ml vin alb sec 1/2 pastaie vanilie 3 pachete Gel Fix 1:1 salicil sau praf conservant Preparare Dulceata de Piersici : Piersicile se ... si punem la fiert pana scade cantitatea la jumatate. Adaugam gel fix-ul si lasam sa mai fiarba 1 minut. La sfarsit adaugam ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... muguri de brad 400 g muguri de brad 700 g zahar 3 lamai gel fix 1:1 (4-5 pachete) apa Preparare Dulceata de muguri de brad Mugurii de ... voastre) am lasat sa fiarba circa 10 minute, am adaugat Gel fix-ul cu care am mai fiert 1 minut dupa care am ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... . Ingrediente Dulceata de visine rapida 2 kg visine 1 kg zahar 2 plicuri Gel fix 3:1 1 lingurita rasa salicil (sau praf conservant) 1 lamaie Preparare Dulceata de ... samburi intr-o cratita si fierbem pana scade tot siopul. Amestecam Gel Fix-ul cu 5 linguri de ... turnam zeama la visinele deja fierte, apoi adaugam zaharul si Gel Fix-ul amestecata cu zahar ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... rapida: 1.300 kg capsuni curatati de codite 350 g zahar 1plic Gel fix 3:1(si 2 linguri zahar) 1 lamaie 1/4 lingurita moca salicil ( sau 1tb aspirina ... clocot. Adaugam cei 350 g zahar si fierbem 3 minute cu capsunile . Gel Fix-ul 3:1 il amestecam cu 2 linguri de zahar il adaugam la ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... intregi de soc cateva clocote dupa care adaugam pachetul de Gel Fix 1:1 cu care il fierbem 1 minut. Oprim focul punem dulceata in ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... g zahar. Mod de preparare: Aceasta reteta, o foloseam inainte de aparitia gel fixului pe piata. Mod de preparare: Se aleg visine sanatoase, se ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... zahar vanilat) 200 ml apa 1,5 kg zahar 300 g nuci 3 pachete Gel Fix 1:1 Preparare Dulceata de Pere cu Nuci : Intr-o cratita mai mare ... mai fierbem inca 10 minute dupa care adaugam plicurile de Gel Fix 1:1 si mai lasam dulceata exact 1 minut la fiert. Dulceata se ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... ? am folosit miere in loc de zahar si are ca gel-fix alga agar-agar care are foarte multe propietati nutritive. Stiu ...
Reţetă de pe vegetarian-gustos-si-sanatos.blogspot.com
... gem 200 g zahar pentru nectar 1 plic sare de lamaie 2 plicuri gel fix 3:1 Mod de preparare: Nu stiu de ce corcodusele sunt considerate ... minute, sa se mai lege. Amestecati 1 kg de zahar cu gel fix si sarea de lamaie, adaugati totul peste gem si mai ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si la 4000 de m!). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt foarte de hranitoare si foarte sanatoase, usor de digerat. Quinoa este apreciata pentru valoarea nutritionala, fiind bogata in proteine, fibre, fosfor, magneziu si fier. Avand in vedere ca este o sursa buna de calciu, este ingredient des folosit in regimul vegan sau de catre cei care au intoleranta la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru ca la rubrica de Condimente am scris despre sumac , o sa va spun unele amanunte despre el, lucruri pe care le-am constatat din proprie experienta. Nu cred ca sunt multe persoane care sa afirme cu tarie ca nu le este pe plac o tocanita gustoasa, dintr-aceea pregatita cu multe legume, dar mai ales cu muuuuulta ceapa. Mie cel putin imi place la nebunie! Prin urmare, desi felul de mancare le place, multi ocolesc prepararea acestor tocanite la ei acasa, din cauza mirosului greu de ceapa...
Reţetă de pe www.all-food.ro
Mod de preparare reteta Se amesteca sucul de lamaie verde cu zaharul si se toarna, impreuna cu romul in tumblerul plin cu gheata faramitata. Dupa ce se omogenizeaza cu stirul, se adauga apa si picaturile de Lime Rose's. Se decoreaza, la sfarsit, cu felioara de lamaie si cu stirul. Aparut in anii '20, este bautura light cea mai cunoscuta din familia Fix, fiind inlocuita in prezent cu amestecuri mai complexe si cu ingrediente mai numeroase. Speram sa va placa acest cocktail...
Reţetă de pe www.retete-online.com
foto: biology.clc.uc.edu Cheagul este o enzima, cel mai adesea produsa din intestinele mamiferelor ierbivore, folosita pentru coagularea laptelui in procesul de fabricare a branzeturilor. Introducerea cheagului in lapte duce la dezvoltarea accelerata a bacteriilor de fermentatie si la branzirea laptelui. In mod traditional, cheagul este obtinut din intestine de oaie sau vita (dar si ale altor mamifere ierbivore), curatate si spalate, si lasate la fermentat in zer (sau apa cu sare si otet)....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iti trebuie: 1 lingura cu ulei ( daca se foloseste de masline, aluatul o sa iasa mai crocant) 250 ml apa calduta 1 si 1/2 lingurita de sare 500 g faina 1si 1/2 lingurita de drojdie uscata. Pregatesti asa : Se amesteca toate ingredientele in ordinea scrisa si se framanta un aluat care se lasa la crescut intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Inainte de a pune ingredientele dorite pe pizza, foaia de aluat se unge cu ulei si apoi cu sos de rosii. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucatarul.ro