Cauta in 21.294 retete
Zaharul , untul si vanilia se pun intr-un castron. Se mixeaza untul cu zaharul si vanilia pana la obtinerea unei creme spumoase apoi se adauga galbenusul. Se mixeaza din nou, pana la incorporarea galbenusului, si se adauga faina amestecata cu sarea si doar o idee de praf de copt. Se amesteca totul – aluatul va fi molcut. Se preincinge cuptorul la 177 de grade.Se pregatesc nucile( taiate marunt), se bate albusul cu o furculita pana se spumeaza putin; se formeaza bile din aluat cu diametrul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Topeste untul si adauga-l peste fursecurile faramitate. Amesteca bine. Preseaza apoi ... bucatele mici. Pe blatul de fursecuri aseaza jumatate din cantitatea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
3 linguri miere, 150 gr. faina, 120 gr. zahar pudra, 2 galbenusuri, 4 linguri smantana, 5 gr. bicarbonat de amoniu, coaja de la o jumatate lamiie, 80 gr. unt, 80 gr. nuci Mod de preparare: Mierea, galbenusurile, zaharul, untul, coaja de lamiie, bicarbonatul de amoniu si smantana se amesteca, batindu-se bine pana se transforma in spuma. Se adauga faina si, dupa ce se varsa compozitia pe planseta, se framinta un aluat moale. Se intinde se se taie diferite forme care se pun in tava, unse cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... :) Am scotocit dupa o reteta de fursecuri cu fulgi de ovaz, pt ... imi mai amintesc despre ce fursecuri este vorba. Daca tot am ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... taie un colt, se toarna fursecurile pe tava si se coc ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de pe net cu aceste fursecuri. Mi-au placut si am ... cu trei forme rotunde de fursecuri, de marimi diferite, decupam cercuri ... varful pungii. Alegem cele trei fursecuri de marimi diferite si glazuram ... . Dupa ce-am glazurat toate fursecurile, le lasam sa se usuce ... ca trebuie sa mananci trei fursecuri deodata, de aceea am facut ... de zapada, asta insemnand 18 fursecuri....
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
... la 175 grade C. Se coc fursecurile circa 8-10 minute, dupa care ... se bate bine cu mixerul. Fursecurile reci se inmoaie cu un ... boluri mai adanci, astfel ca fursecurile sa se poata inmuia mai ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
200 gr. unt sau margarina, 100 gr. zahar pudra, 100 gr. nuci tocate, 300 gr. faina, 1 galbenus, coaja de lamiie rasa sau 1 plic zahar vanilat, putina faina pentru presarat in tava Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul si galbenusul, se adauga treptat faina, nucile si zaharul vanilat, amestecandu-se bine. Se iau din compozitie, cu ajutorul unei lingurite, gramajoare care se aseaza pe o tava presarata cu faina si se dau la cuptor, la foc potrivit. Se coc destul de repede, 10-15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, 250 gr. zahar, 200 gr. nuci macinate, 1 plic zahar vanilat Mod de preparare: Se bat albusurile spuma tare, apoi se pun cu vasul respectiv pe foc, pe o tabla groasa si se bat in continuare, adaugind zaharul si zaharul vanilat. Din timp in timp, se ia vasul de pe foc, se continua sa se bata compozitia si se reia din nou operatia la foc mic. Se adauga nucile macinate, se aseaza compozitia (cite o lingurita) la distante egale in tava si se da la cuptor cu foc mic. Cind sunt usor aurii, se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. miere, 2 oua, 3 linguri ulei, 30 gr. zahar pudra, 1 lingura scortisoara pisata, un varf de cutit de sare, 1/2 lingurita bicarbonat, zeama de lamiie, sare, zahar vanilat, faina cat cuprinde Mod de preparare: Se freaca spuma mierea cu zaharul si ouale, se adauga scortisoara, uleiul, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie si sarea; se amesteca bine, apoi se adauga faina (cantitatea necesara pentru a obtine un aluat potrivit de moale). Se acopera cu un servet si se lasa aluatul...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... -au ramas exact 24 de fursecuri, le-am umplut cu un ... renului, am facut bordura a sase fursecuri umplute. Tavita cu stelute, clopotei ...
Reţetă de pe pemasadinbucatarie.blogspot.com
Ce face sarbatorile mai fericite? O cafeluta? Un biscuite?
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dizolvati zaharul in zeama de lamaie amestecata cu vinul, apoi adaugati coaja rasa de lamaie si smantana si mixati pana se face o pasta cremoasa. Albusul se bate spuma pana se intareste bine astfel incat sa nu cada cand intoarceti castronul, iar apoi se amesteca incet si treptat cu crema de smantana. Se tine la frigider ca sa se intareasca. Inainte de servire, spuma de vin alb se orneaza cu felii de lamaie. Este exceptionala! Sugestie: Serviti-o cu niste fursecuri fine cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... bolul unui blender, pulseaza fursecurile pâna când obtii pesmet fin. Adauga ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu unt, 100 gr. fursecuri cu cacao, 125 gr. unt, 50 ... o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de fursecuri, fulgi de cocos, scortisoara si nucsoara ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Mod de preparare: Se pun fursecurile intr-o punga de plastic si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , un plic zahar vanilat, 200 g fursecuri sau biscuiti, 125 ml frisca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Mod de preparare: Se faramiteaza fursecurile si se amesteca cu untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com