Cauta in 21.294 retete
... Se taie un iepure mare si gras si se curata foarte ... putina apa si sare ,punem friptura intr-o oala inalta cu capac ... sa se patrunda mujdeiul in friptura,se serveste totul caldut alaturi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de iepure, 2 linguri ulei, 1/2 lingura faina, 50 g unt, 1 pahar cu vin ... carnea s-a fragezit. Inainte de a servi friptura, se adauga la sos zaharul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aceasta friptura dens-aromata isi tradeaza la fiecare pas originile iberice ... in nord-estul Portugaliei), acest fel de friptura, gatit traditional cu iepure vanat, imparte cu ... preparare : 2 ore Ingrediente : 4 pulpe de iepure 8 felii de jamon 300 g hribi ... . Sarati si piperati carnea de iepure. Inveliti fiecare pulpa in cate ... lasati iepurele 10-15 minute pana se rumeneste la...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... friptura usoara din toate punctele de vedere. Iepurele are o carne slaba, saraca in ... gata in acelasi timp cu friptura nu poate decat sa o recomande ... Ingrediente: 4 pulpe superioare de iepure (sau un iepure mediu, transat in ... privinta timpilor de preparare) pentru carnea de iepure de casa. Pentru ... si legumele sa se rumeneasca alte 10-15 minute. Friptura de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... moale. Bineinteles, puteti face aceasta friptura si cu alt tip de carne ... Ingrediente : - 1 iepure taiat in bucati (eu am ... - 20 cl de apa Decupati iepurele in bucati, inlaturati grasimea (pentru ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
Iepurele are o carne miraculoasa, insuficient exploatata. Mai dulce decat majoritate carnurilor ... cea de oaie, carnea de iepure este usor de transformat intr ... al vino bianco ) pentru a obtine o friptura gustoasa, satioasa si, in acelasi ... : 120 minute Ingrediente: 1 spate de iepure sau 2 pulpe din spate 1 ceapa ... si spalati bine carnea de iepure. Daca aveti un spate de ... -un vas termorezistent...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , recunoastem! Buuun. Dar carne de iepure chiar nu am crezut ca ... familia tatalui meu s-au crescut iepuri dintotdeauna. Nu m-a tentat niciodata si ... acum, m-am vazut cu un iepure in mana si nu am ... cei incepatori in astfel de fripturi. Se face simplu si fara ... o bataie de cap. Ingrediente -un iepure portionat (nici prea mare, nici ... pot spune cu precizie. Langa friptura am...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... si desfatarea mancatorilor. Reteta de iepure cu rozmarin si usturoi este ... din stralucirea de altadata. Un iepure demn de masa Cezarului. Portii ... minute Ingrediente: 4 pulpe superioare de iepure 1,2 kilograme cartofi 6 catei de usturoi ... putin ulei. Asezati pulpele de iepure in tava. Adaugati cartofii si ... de usturoi printre pulpele de iepure. Presarati rozmarin pe carnea de ... carnea si...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Aveti nevoie de carne de iepure (stiati ca e cea mai sanatoasa ... foarte frageda. Dar depinde ce iepure aveti. L-am servit cu cartofi ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... bucati, dupa cum urmeaza: pentru friptura - pulpele si muschii spatelui, pentru ... zeama care s-a format. Carnea pentru friptura se impaneaza cu slanina si ... . - Pentru 10 kg carne de iepure: 50 g usturoi, 500 g slanina, 100 ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ce nu se foloseste la friptura, 2 buc. morcovi, 1 buc. ceapa mare ... ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira spinarii ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ), 1 castravete de salata, 12 felii friptura de vaca (sau felii de ... , se adauga in fiecare farfurie friptura de vaca sau sunca (feliate ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 1 buc. ceapa. Mod de preparare: Iepurele de casa, bine spalat, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si piper Mod de preparare: Iepurele se impaneaza cu bucati de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de iepure, ceapa, condimente, sare, aspic (preparat dupa reteta din ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
750 g carne de iepure marinata, 1/4 kg ficat de vitel, 100 g slanina ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
iepure, marinata (ulei de masline cu condimente si verdeturi), usturoi, verdeturi proaspete, slanina (sa aiba si ceva carne printre), sos de rosii Mod de preparare: Iepurele se taie in bucati si se unge cu marinata. Se adauga si usturoiul si verdeata taiate fin. Fiecare bucata de carne se infasoara in felii subtiri de slanina(se prinde cu o scobitoare). Se adauga sosul de rosii( condimentat)si se da la cuptor. Mod de servire Se serveste cu mamaliga
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... kg friptura rece, 2 cartofi, 1 felie piine inmuiata in lapte si stoarsa ... , sare, piper Mod de preparare: Friptura rece, impreuna cu cartofii si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com